Ποια είναι τα ζώδια που είναι τυχερά στη ζωή τους | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
7:48
13/5

Ποια είναι τα ζώδια που είναι τυχερά στη ζωή τους

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αν θέλεις να δοκιμάσεις την τύχη σου σε ένα καζίνο, καλό θα ήταν να πάρεις μαζί σου και κάποιον εκπρόσωπο από τα παρακάτω ζώδια γιατί είναι από τα πιο τυχερά στο ζωδιακό κύκλο. Εκτός και αν ανήκεις εσύ σε ένα από αυτά. Παρόλο που οι προσωπικότητές τους είναι πολύ διαφορετικές, όλα έχουν μια κοινή πλανητική επιρροή που τους δίνει εξαιρετική τύχη. Ιδού για ποια μιλάμε:

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι το πιο τυχερό ζώδιο. Αυτοί είναι οι στερεοτυπικοί περιπετειώδεις τύποι των δώδεκα ζωδίων και έχουν τη μεγάλη τύχη, εκτός των άλλων, να προλαμβάνουν τις πτήσεις τους όσο και αν αργήσουν. Και την ώρα που κάθονται στη θέση τους θα βρουν αμέσως έναν φίλο.

Ο Τοξότης είναι ένα μεταβλητό ζώδιο, που σημαίνει ότι παίρνει τα πράγματα όπως έρχονται, αλλά έχει επίσης σοβαρά κίνητρα που τον βοηθούν στη τύχη του. Ο Τοξότης δεν αφήνει απλώς την τύχη να έρθει σε αυτόν αλλά δουλεύει για αυτήν.

Φέρε την τύχη με το μέρος σου σε 3 βήματα

Ιχθείς

Ο Ιχθύς είναι το δεύτερο πιο τυχερό ζώδιο και έχει κρυφά κάτι κοινό με τον Τοξότη. Ενώ πολλοί σύγχρονοι αστρολόγοι πιστεύουν ότι ο Ποσειδώνας κυβερνά τους Ιχθείς, οι αρχαίοι αστρολόγοι πίστευαν ότι ο Δίας κυβερνούσε αυτό το ζώδιο.

Λόγω αυτής της επιρροής του Δία, οι Ιχθείς είναι τυχεροί όπως ο Τοξότης. Σε αντίθεση με τον Τοξότη, ωστόσο, οι Ιχθείς δεν χρησιμοποιούν τη δύναμη τους για να ανακαλύψουν την τύχη. Αντίθετα, χρησιμοποιούν τη διαίσθησή τους για να οδηγήσουν τα κύματα της τύχης.

4 αποδεδειγμένα αποτελεσματικοί τρόποι να είσαι τυχερή κάθε μέρα!

Καρκίνος

Ο Kαρκίνος είναι ένα ζώδιο που έχει αναπτύξει (λανθασμένα) τη φήμη ότι είναι αμετανόητος σπιτόγατος. Ενώ οι Καρκίνοι μπορεί να έχουν ισχυρή προσκόλληση με την άνεση του σπιτιού, είναι επίσης καλοί στις κοινωνικές εκδηλώσεις και προκαλούν την τύχη να συμβεί!

Η φύση τους ως βασικό ζώδιο τους οδηγεί και η διαίσθησή τους, τους δίνει κατεύθυνση. Για μια επιπλέον ώθηση της τύχης, ο φίλος μας ο Δίας είναι πάνω από το ζώδιο του Καρκίνου, πράγμα που σημαίνει ότι η ενέργεια του Δία αντηχεί με την ενέργεια του Καρκίνου.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ