Ποια είναι τα 4 ζώδια που τους αρέσει να το παίζεις «δύσκολη» στις σχέσεις | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
20:04
27/5

Ποια είναι τα 4 ζώδια που τους αρέσει να το παίζεις «δύσκολη» στις σχέσεις

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το να το παίζεις «δύσκολη» μπορεί να μην είναι τόσο απλό όσο φαντάζεσαι. Δεν θέλεις να το παρατραβήξεις και να δείξεις ότι δεν σε ενδιαφέρει κάποιος, ενώ σε ενδιαφέρει, αλλά θέλεις να δεις πόσο σκληρά είναι πρόθυμος να το δουλέψει για να σε γοητεύσει. Όλα αυτά βρίσκονται σε μια λεπτή ισορροπία με το να μην θέλεις να δείχνεις ενδιαφέρον για κάποιον, ενώ ταυτόχρονα να καθιστάς σαφές ότι σου αρέσει. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν ζώδια που τους αρέσει από μια νέα γνωριμία να τους δυσκολεύει και αντιλαμβάνονται ότι στο τέλος θα πάρουν πολύ περισσότερα.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι ένα ζώδιο του αέρα που του αρέσει το φλερτ και που χρειάζεται συνεχώς νέα πνευματική διέγερση. Εάν υπάρχει ένα ζώδιο που το εξιτάρει να κυνηγιέται και να κυνηγάει, είναι αυτό. Εάν παίζεις ένα παιχνίδι δυσκολίας με Δίδυμο, θα εκτιμήσει πολύ την επιδεξιότητα σου. Δηλαδή, για παράδειγμα, μην το παίξεις «απασχολημένη» και ότι «δεν μπορείς να βγεις» και, στη συνέχεια, να ανεβάσεις ένα story στο Instagram από ένα τρελό γλέντι σου την ίδια μέρα. Μυστήριοι άνθρωποι!

Σκορπιός

Ο Σκορπιός έχει μια τάση για παιχνίδια μυαλού. (Θα προτιμούσε κυριολεκτικά να μείνει μόνος σπίτι παρά να ομολογήσει τα ρομαντικά του συναισθήματα). Εάν βγαίνεις με έναν Σκορπιό, θα κατανοήσει γιατί μερικές φορές είσαι ανοιχτό βιβλίο και άλλες φορές το παίζεις σκληρό καρύδι. Αν τελικά καταλήξετε μαζί, ο Σκορπιός δεν θα χρειαστεί να ιδρώσει.

Να δούμε λίγο και τα ερωτικά; Είσαι Σκορπιός;
Δες πώς ταιριάζεις ερωτικά με καθένα από τα υπόλοιπα ζώδια

Τοξότης

Ένα άλλο ζώδιο που είναι διαβόητος εχθρός της δέσμευσης είναι ο Τοξότης. Αλλά περισσότερο από το να είναι «αέρας» με τις σχέσεις του, ο Τοξότης λατρεύει την πρόκληση. Εάν έχεις εκδηλώσει σαφώς ενδιαφέρον, αλλά εξακολουθείς να τον κρατάς μακριά, θα κάνει τα πάντα για να σε κερδίσει. Δεν κάνει τίποτα αν δεν είναι αποφασισμένος.

Υδροχόος

Κατά κάποιον τρόπο, ο Υδροχόος καταφέρνει να είναι βαθιά παθιασμένος, ενώ παραμένει σταθερός και χαλαρός. Εάν πηγαίνεις μπρος-πίσω με έναν Υδροχόο, να ξέρεις ότι είναι επίσης πολύ καλός σε αυτό το παιχνίδι. Ωστόσο, εάν τα ρομαντικά ή σεξουαλικά συναισθήματα είναι αμοιβαία, θα κολλήσει μέχρι να κουραστείς να το παίζεις σκληρή για να σε αποκτήσει.

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ