Ποια είναι τα 4 ζώδια που είναι πιθανότερο να κάνουν καριέρα σε έναν δημιουργικό τομέα | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
8:03
22/10/2020

Ποια είναι τα 4 ζώδια που είναι πιθανότερο να κάνουν καριέρα σε έναν δημιουργικό τομέα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Είναι σαφές ότι χρειαζόμαστε γιατρούς, δικηγόρους και επιχειρηματίες για να λειτουργήσει καλά η κοινωνία. Είναι πολλοί οι γονείς που ονειρεύονται για τα παιδιά τους να γίνουν επιτυχημένα, να συνεισφέρουν στον κόσμο, να βγάζουν καλά χρήματα και να έχουν μια καριέρα που εμπνέει θαυμασμό και δέος. Ωστόσο, ενώ αυτοί οι επαγγελματίες μπορεί να είναι η ραχοκοκαλιά της κοινωνίας, οι καλλιτέχνες και οι δημιουργοί είναι η ψυχή της κοινωνίας. Εάν αναρωτιέσαι ποιος είναι πρόθυμος να κάνει το άλμα και να αφιερωθεί σε μια καριέρα στις τέχνες, η αστρολογία μπορεί να σε βοηθήσει

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που σύμφωνα με την Roya Backlund του Elite Daily, είναι πιθανότερο να κάνουν καριέρα σε έναν δημιουργικό τομέα.

Δίδυμοι

Ένας Δίδυμος έχει μια ακόρεστη επιθυμία να εκφράσει ότι ανακαλύπτει μέσα του. Χρησιμοποιώντας την τέχνη ως μέσο, ​​μπορεί να διατυπώσει όλες τις σκέψεις, τις επιθυμίες και τα συναισθήματα που έχει. Γνωστός για τη δυαδικότητά του, είναι ανοιχτός σε πολλές διαφορετικές προοπτικές και μπορεί να ταυτιστεί με όλες τις πλευρές ενός φάσματος. Εάν δεν έχει την ευκαιρία ή το μέσο να εκφράσει επαρκώς αυτό που προσπαθεί να πει, ένας Δίδυμος θα βαρεθεί, θα απογοητευτεί ή ακόμη και θα πέσει σε κατάθλιψη.

Λέων

Ένας Λέων λατρεύει τη λάμψη και το λαμπερό φως κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας. Χρειάζεται ομορφιά, φαντασία, ευχαρίστηση και τέχνη, όπως όλοι χρειαζόμαστε οξυγόνο για να αναπνέουμε. Ενσωματώνοντας τη μαγεία που αντιλαμβάνεται ο ίδιος, ένας Λέων θα κάνει οτιδήποτε για να προσθέσει περισσότερη λάμψη στον κόσμο του. Το να είναι δημιουργικός έρχεται τόσο φυσικά σε αυτόν, όσο η ίδια του η ύπαρξη και μια καριέρα στις τέχνες θα φέρει έναν Λέοντα πιο κοντά στον πιο αγνό του εαυτό.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι γνώστης του κόσμου και η τέχνη του είναι η ζωή. Κάνει τα πάντα με πάθος να μάθει περισσότερα, να βιώσει περισσότερα και να δοκιμάσει περισσότερα. Ένας Τοξότης μπορεί να κάνει συναρπαστική όχι μόνο κάθε στιγμή αλλά ακόμα και αυτούς που οι περισσότεροι θα θεωρούσαν βαρετούς ή μονότονους. Ζει τη στιγμή και αλληλεπιδρά δημιουργικά με το περιβάλλον του ανά πάσα στιγμή. Το να του στερήσεις την αγάπη του για το μπαχαρικό της ζωής είναι σαν να αφαιρείς το ίδιο το πράγμα που κάνει τον Τοξότη να είναι τοξότης.

Ιχθείς

Η φαντασία των Ιχθύων είναι τόσο μεγάλη και ατελείωτη όσο ο ωκεανός. Το υποσυνείδητό τους γεμίζει με εφευρετικότητα, απόδραση και καλλιτεχνία. Μέσα από τα οράματά τους, είναι σε θέση να συλλάβουν λαμπρές, καλλιτεχνικές ιδέες. Δεν υπάρχει καλύτερη καριέρα για τους Ιχθείς από αυτή που τους επιτρέπει να βυθιστούν πλήρως στον κόσμο των ονείρων τους. Το να ανακαλύψουν συνεχώς νέους τρόπους να κοιτάξουν τον κόσμο μας, θα πήγαινε χαμένο αν οι Ιχθείς δεν μπορούσαν να μοιραστούν τη δημιουργικότητά τους με τον κόσμο μέσω της καριέρας τους.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ