Ποια είναι τα 4 πιο ανοιχτόμυαλα ζώδια | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
8:08
15/10

Ποια είναι τα 4 πιο ανοιχτόμυαλα ζώδια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σίγουρα υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους κάποιος μπορεί να είναι ιδιαίτερα πρόθυμος για νέους τρόπους σκέψης και η αστρολογική του ταυτότητα θα μπορούσε να είναι ένας παράγοντας που συμβάλλει. Εάν ανήκεις σε ένα από τα πιο ανοιχτόμυαλα ζώδια, τότε το να ακούς νέες απόψεις είναι μάλλον πιο συναρπαστικό παρά απειλητικό.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα που έχει ως κυβερνήτη τον πνευματικό πλανήτη Ερμή, άρα έχουν να κάνουν με την πληροφορία και την επικοινωνία. Περνάνε καλά όταν μαθαίνουν νέα πράγματα και συζητούν τα θετικά και τα αρνητικά των ιδεών με τους ανθρώπους ενώ το πολύπλευρο μυαλό τους μπορεί να αντιληφθεί τις καταστάσεις από όλες τις διαφορετικές οπτικές γωνίες. Αυτοί οι εύστροφοι άνθρωποι αγαπούν να μιλούν όσο αγαπούν να μαθαίνουν, οπότε η προστασία της ελευθερίας του λόγου είναι σημαντική για αυτούς, ακόμα κι αν δεν συμφωνούν με κάποιον.

Τοξότης

Δεν υπάρχει κανένα ζώδιο που να του αρέσει να βιώνει νέα πράγματα και να διευρύνει τους ορίζοντές του, όσο ο Τοξότης. Ως ζώδιο που κυβερνάται από τον φιλοσοφικό πλανήτη Δία, ο Τοξότης έχει μια λαχτάρα για οτιδήποτε του προσφέρει την ευκαιρία να επεκτείνει το μυαλό του, να εξελιχθεί πνευματικά ή να αμφισβητήσει τις προσωπικές του πεποιθήσεις. Είναι πάντα ανοιχτός στο άκουσμα απόψεων που διαφέρουν από τις δικές του και εκτιμά κάθε ευκαιρία να δει τη ζωή από τη σκοπιά κάποιου άλλου.

Πώς να καθαρίσεις τη μούχλα σε 3 απλά βήματα

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι οι πιο αντισυμβατικοί και επαναστατικοί χαρακτήρες του ζωδιακού κύκλου, καθώς αμφισβητούν πάντα την εξουσία και προσπαθούν να είναι πιο καινοτόμοι. Παρόλο που μπορούν να είναι αυτάρεσκοι σχετικά με τις απόψεις τους, εξακολουθούν να είναι εξαιρετικά ανοιχτόμυαλοι και αγαπούν να σκέφτονται έξω από τα συνηθισμένα. Αυτό το ζώδιο του αέρα υπερέχει στο να είναι αντικειμενικό και να οδηγεί με τη λογική και δεν έχει κανένα πρόβλημα στο να παραβιάζει τους κανόνες και να σνομπάρει την παράδοση.

Βελουτέ σούπα καρότου - Ό,τι πρέπει για τα πρώτα γερά κρύα του Φθινοπώρου

Ιχθείς

Οι Ιχθείς είναι οι πνευματικοί ονειροπόλοι του ζωδιακού κύκλου και η ικανότητά τους να μένουν ανοιχτόμυαλοι και να ακολουθούν το ρεύμα είναι ουσιαστικά απαράμιλλη. Ως το ψάρι του ζωδιακού κύκλου, ο Ιχθύς μπορεί να κολυμπήσει σε κάθε είδους μοναδικές σχολές σκέψης χωρίς προκαταλήψεις, καθώς η μυστικιστική του οπτική υπερβαίνει συχνά την ανάγκη να επισημαίνει πράγματα ή να σχεδιάζει γραμμές στην άμμο. Ο ρευστός και δημιουργικός τρόπος σκέψης του, επιτρέπει επίσης να ασπάζεται νέες ιδέες χωρίς να προσπάθει αμέσως να τις προσαρμόσει στα δεδομένα του.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ