Ποια είναι τα 3 ζώδια που λατρεύουν την περιπέτεια | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
8:10
11/1/2020

Ποια είναι τα 3 ζώδια που λατρεύουν την περιπέτεια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η έννοια της περιπέτειας είναι υποκειμενική αλλά σίγουρα υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που είναι πιο τολμηροί από άλλους. Σύμφωνα με την Valerie Mesa του Elite Daily, αυτά είναι τα πιο περιπετειώδη ζώδια, επειδή γεννήθηκαν να είναι άγρια: ο Κριός, ο Τοξότης και ο Υδροχόος.

Σίγουρα υπάρχει κάτι μοναδικό και επαναστατικό σε όλα τα ζώδια. Σίγουρα, ορισμένα είναι πιο τολμηρά και φιλόδοξα, ενώ άλλα προτιμούν να εκφράζουν με μεγαλύτερη επιφυλακτικότητα τις προσωπικότητες τους. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί τρόποι να αξιοποιήσεις την περιπετειώδη πλευρά σου, οπότε μην αποθαρρύνεσαι εάν δεν αναφέρθηκε το ζώδιο σου.

Δες παρακάτω γιατί ο Κριός, ο Τοξότης και ο Υδροχόος είναι συνήθως οι πιο περιπετειώδεις στον ζωδιακό κύκλο:

Κριός: Κάνει τα πάντα για την αδρεναλίνη

Κυριαρχούμενος από τον Άρη, τον πλανήτη της αυτοπεποίθησης, της ενέργειας και του καυτού πάθους, δεν υπάρχει τίποτα που ο Κριός αγαπάει περισσότερο, από μια καλή πρόκληση. Αυτό το ζώδιο της φωτιάς ψάχνει πάντα για κάτι συναρπαστικό, διότι θα κάνει οτιδήποτε για να βιώσει την αδρεναλίνη που πηγάζει όταν βρίσκεται σε άγνωστη περιοχή. Η σημασία της περιπέτειας τείνει να είναι λίγο πιο φυσική όταν ηγείται ο Κριός, χάρη στον παρορμητικό πλανητικό άρχοντα του, τον Άρη, αλλά ακόμα και αυτό δεν μειώνει στο παραμικρό την επιθυμία του να βιώσει νέα πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι ο Κριός είναι το ινδικό χοιρίδιο του ζωδιακού κύκλου, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει πρόβλημα να ρισκάρει. Θέλει να ωθήσει τον εαυτό του στο όριο και ακόμα παραπέρα!

Διάβασε και αυτό: Όσα μπορείς να μάθεις από τους γάμους των άλλων

Είσαι Δίδυμος; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις περισσότεροΤοξότης: Προτιμά να ζει τη ζωή στα κόκκινα

Η περιπέτεια είναι συνώνυμο του Τοξότη. Αυτό το ζώδιο της φωτιάς γεννήθηκε για να περιπλανηθεί μέσα από μακρινά εδάφη και να ανακαλύψει όσο το δυνατόν περισσότερα στη διαδρομή του. Η εκμάθηση, η εξερεύνηση, η ομιλία σε διάφορες γλώσσες και η συσσώρευση ταξιδιωτικών μιλίων είναι μερικά από τα αγαπημένα πράγματα του Τοξότη. Ο γήινος Τοξότης κυριαρχείται από τον τυχερό Δία - πλανήτη της επέκτασης, της ευκαιρίας, της ανώτερης μάθησης, της εκπαίδευσης, του ταξιδιού και της πίστης - και προτιμά να ζει κάθε μέρα και να αξιοποιεί στο έπακρο κάθε στιγμή. Πιστεύει ότι δεν έχει τίποτα να χάσει, οπότε το ρίσκο είναι το αγαπημένο του χόμπι.

Αυτό το διάβασες; Είσαι Δίδυμος; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις περισσότερο

Υδροχόος: Έχει την επανάσταση στο αίμα του

Ενώ ο Υδροχόος φαίνεται να είναι ο «εξωγήινος» του ζωδιακού κύκλου, η αλήθεια είναι ότι η αυθεντικότητά του, τον πηγαίνει πολύ πέρα ​​από τον λάτρη της επιστημονικής φαντασίας και πλανητικό κυβερνήτη του, τον Ουρανό. Ταραχοποιοί και καινοτόμοι, όσοι γεννήθηκαν κάτω από αυτό το σταθερό ζώδιο του αέρα δεν μπόρεσαν ποτέ να μπερδευτούν με το πλήθος, ακόμα κι αν προσπάθησαν. Ένας Υδροχόος μάλλον δεν θα ακολουθήσει κανόνες ή παραδόσεις. Ζει στον ίδιο άξονα με τον Λέοντα, πράγμα που σημαίνει ότι θα κάνει τα πάντα για να είναι στο επίκέντρο της προσοχής, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει έναρξη μιας επανάστασης. Για τον Υδροχόο, η περιπέτεια είναι το μόνο λογικό πράγμα που πρέπει να κάνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ