Ποια είναι τα 3 ζώδια που δεν μπορούν να μείνουν φίλοι με τους πρώην τους | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
14:37
9/9/2019

Ποια είναι τα 3 ζώδια που δεν μπορούν να μείνουν φίλοι με τους πρώην τους

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Εσύ κάνεις πισωγυρίσματα ή βάζεις τελεία και το εννοείς; Μήπως και αυτό έχει σχέση με τ' άστρα; Υπάρχον κάποια ζώδια που είναι είτε απόλυτα πιστά, είτε οδυνηρά πεισματάρικα, είτε απλά τους είναι εύκολο να περάσουν στο επόμενο βήμα, ή... όλα τα προηγούμενα μαζί. Για εσένα, πάνω κάτω θα το γνωρίζεις, όμως εάν ο πρώην σου ανήκει σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, καλύτερα να διαγράψεις τις πληροφορίες επαφών του από το τηλέφωνό σου.

Αν λοιπόν περνάς από τη διαδικασία χωρισμού με ένα από τα παρακάτω ζώδια, οι λόγοι τους για διακοπή της επαφής, όπως τους περιγράφει η Hannah Schneider στο elite daily, μπορεί να σου εξηγήσουν πολλά.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι μπορεί να είναι τόσο απόμακροι όσο και ευαίσθητοι. Έχουν ένα αρκετά μεγάλο συναισθηματικό ορίζοντα και επιθυμούν την αγάπη. Ωστόσο, δεν συνδέονται απαραίτητα με τους άλλους πολύ εύκολα. Δυσκολεύονται να εκφράσουν τον πλούτο των συναισθημάτων τους και χρειάζεται χρόνος για να αναπτύξουν στενούς δεσμούς.

Δεν μπορούν πραγματικά να είναι φίλοι με τις πρώην τους επειδή είναι τόσο δύσκολο για αυτούς να αναπτύξουν στενές σχέσεις από την αρχή. Ένας Υδροχόος όχι μόνο χρειάζεται πολύ χώρο για να επουλώσει τις πληγές του, αλλά αναζητά επίσης διαύγεια όταν πρόκειται για σκληρές αλήθειες.

Διάβασε επίσης: Πόσο εύκολο είναι να παραμείνεις φίλη με ένα πρώην σου; Τι θέλεις και τι πρέπει να κάνεις

Λέων

Oι Λέοντες είναι παθιασμένα άτομα. Ως αποτέλεσμα, τείνουν να είναι εξαιρετικά αυστηροί για αυτό που θέλουν. Αυτό το ζώδιο δεν φοβάται να αντιμετωπίσει τις συγκρούσεις και να είναι πολύ συγκεκριμένο για το πώς θέλουν να το αντιμετωπίζουν. Είναι αξιοθαύμαστο ότι ο Λέων είναι τόσο άμεσος και άφοβος να υψώνει το ανάστημα του. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια ενός χωρισμού, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι είναι ο κομιστής των κακών ειδήσεων. Όταν πρόκειται για τις πρώην τους: είναι είτε μέσα, είτε είναι έξω.

Ταύρος

Η αγάπη είναι μια τεράστια συμφωνία για τους Ταύρους. Οι μεγαλύτερες επιθυμίες τους στη ζωή είναι η σταθερότητα και η ευχαρίστηση. Οι Ταύροι θα αγαπούν πάντα λιγάκι τις πρώην τους. Επομένως, αυτό το ζώδιο δεν μπορεί να είναι φίλος με τις πρώην σχέσεις του, επειδή ο κίνδυνος να τις ερωτευτεί ξανά είναι υπερβολικά μεγάλος. Συνολικά, μπορεί να είναι προς το συμφέρον όλων, οι Ταύροι να πάρουν χωριστούς δρόμους με τις πρώην τους.

Αυτό το διάβασες; Τα 10 προειδοποιητικά σημάδια που σου δείχνουν ότι πρέπει να τερματίσεις άμεσα τη σχέση σου

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ