Ποια είναι τα 3 ζώδια που δεν ξέρουν τι σημαίνει η λέξη «ντροπή» | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
11:36
29/10/2021

Ποια είναι τα 3 ζώδια που δεν ξέρουν τι σημαίνει η λέξη «ντροπή»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ανεξάρτητα από τι μπορεί να πιστεύουν μερικοί άνθρωποι, το να είσαι ντροπαλός δεν είναι κακό. Πολλοί εξισώνουν τη ντροπή με την παραξενιά, αλλά το να είσαι ντροπαλός σημαίνει απλώς ότι είσαι πιθανώς περισσότερο εσωστρεφής παρά εξωστρεφής.

Τα περισσότερα εξωστρεφή άτομα είναι πιο άνετα να κάνουν φίλους σχεδόν με όλους όσους συναντούν. Αλλά όσον αφορά την εσωστρέφεια, υπάρχουν ορισμένα ζώδια που είναι πιο ντροπαλά από τα άλλα.
Τα 3 παρακάτω ζώδια φαίνεται ότι δεν ξέρουν τι σημαινει η λέξη «ντροπή».

Υδροχόος: 10 celebrities που δεν ήξερες ότι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο​

Υδροχόος
Ο Υδροχόος είναι ένα πολύ ζεστό και φιλικό άτομο που πάντα αναζητά κάποιον καινούργιο άνθρωπο για να μιλήσει. Βρίσκει πολύ διαφωτιστικές και ελκυστικές τις συζητήσεις - ειδικά τις βαθιές - με νέους ανθρώπους. Και είναι γνωστό ότι ο Υδροχόος πάντα ψάχνει για νέα πράγματα να μάθει. 

Ο Υδροχόος εκτιμά, επίσης, τους ανθρώπους που σέβονται ότι μπορεί να είναι λίγο διαφορετικός από αυτούς. Σίγουρα δεν τον νοιάζει τι πιστεύεις για αυτόν, αλλά είναι ωραίο να γνωρίζει ότι δεν προσπαθείς σκόπιμα να τον κάνεις να νιώσει άβολα.

Κριός
Ο Κριός πάντα αναζητά νέους ανθρώπους για να γνωρίσει επειδή είναι συναρπαστικό και επειδή περνάει πολύ καλά σε κοινωνικές καταστάσεις.

Στον Κριό αρέσει να έχει μια κοινωνική ζωή και δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεσαι όταν η ζωή σου περιστρέφεται γύρω από τη διασκέδαση και με το να είσαι με φίλους. Επιπλέον, ο Κριός έχει φυσική αυτοπεποίθηση, οπότε η ντροπαλότητα δεν περνάει σχεδόν ποτέ από το μυαλό του.

Μαζί με την αυτοπεποίθηση έρχεται και το θάρρος. Εάν ο Κριός μπορεί να μιλήσει σε νέους ανθρώπους χωρίς να ντρέπεται ή ακόμα και να σταθεί μπροστά σε μια ομάδα αγνώστων και να μιλήσει, μπορεί επίσης και να μην αισθάνεται εύκολα αμηχανία.

10 celebrities Λέοντες που αποδεικνύουν ότι το ζώδιο τους είναι ταυτισμένο με την... υπεροχή

Λέων
Για τον Λέοντα δεν υπάρχει η λέξη «ντροπή». Πώς μπορεί, άλλωστε, όταν του αρέσει να είναι στο κέντρο της προσοχής.

Ο Λέων δεν ντρέπεται, απλά και μόνο επειδή θα έρχονταν σε αντίθεση με όλα όσα αγαπά ήδη στον εαυτό του. Μπορεί να γίνει φίλος σχεδόν με τον οποιονδήποτε και μπορεί να έχει όλα τα βλέμματα πάνω του όταν μπαίνει σε ένα χώρο. Ο Λέων είναι επίσης αφοσιωμένος στην επιτυχία και ξέρει ότι μερικές φορές πρέπει να ρισκάρεις και να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου, αν θέλεις να πετύχεις. Έτσι, δεν υπάρχει αμηχανία ή συστολή που τον ακολουθεί στην προσωπική αλλά και την επαγγελματική ζωή. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ