Ποια είναι τα 3 πιο κακότροπα ζώδια | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
8:00
18/9

Ποια είναι τα 3 πιο κακότροπα ζώδια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Aν αναρωτιέσαι γιατί μερικοί άνθρωποι είναι από τη φύση τους καλοί, ενώ άλλοι είναι τόσο κακότροποι, μπορείς να ανατρέξεις στην τυπική προσωπικότητα του ζωδίου τους για κάποιες απαντήσεις. Ας δούμε παρακάτω ποια είναι τα 3 πιο κακότροπα ζώδια.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι μπορεί να είναι πολύ καλοί ή πολύ κακόκτροποι και αυτό ισχύει ανάλογα με το είδος της διάθεσής τους. Με βάση αυτό, μπορείς σχεδόν να εγγυηθείς ότι θα έχεις πάντα λίγο από τα δύο, χάρη στη διπλή προσωπικότητά τους.

Όταν είναι πιο καλοί, είναι επειδή μπορεί να είναι λίγο ευαίσθητοι και δεν θέλουν να ταράξουν τα νερά όπως θα έκαναν άλλοι σε δυσάρεστες καταστάσεις. Όταν οι Δίδυμοι είναι στις μαύρες τους, μπορεί να είναι αρκετά συγκρουσιακοί. Αυτό σίγουρα ακούγεται αρκετά αντιφατικό, αλλά δεν μπορεί να εκπλαγεί κανείς για το ότι πρόκειται για αυτό το ζώδιο.

Πώς να διώξεις την κακή διάθεση σε λιγότερο από 10 λεπτά

Καρκίνος

Ο Καρκίνος μπορεί να είναι πολύ καλός, αλλά συχνά αφήνει τη διάθεση να παρεμποδίσει τη γενικά ευγενική προσωπικότητά του. Μπορεί στην πραγματικότητα να μην έχει καμία σχέση με όποιον μιλάει ή κάνει παρέα, αλλά τα συναισθήματά του μερικές φορές μπορεί να τον κάνουν να φαίνεται λιγότερο ευχάριστος από ότι είναι στην πραγματικότητα.

Όταν δεν έχει καλή διάθεση, δεν είναι τόσο κακότροπος όσο είναι γκρινιάρης. Ένα πράγμα που σχεδόν ποτέ δεν θα βιώσεις με έναν Καρκίνο είναι μια εντελώς κακότροπη συμπεριφορά.

Αυτά είναι τα 5 πιο αγενή ζώδια

Λέων

Ο Λέων είναι όσο καλός μπορεί να είναι, κάτι που το κάνει να ακούγεται σαν πρόφαση για να είναι κακότροπος, αλλά στην πραγματικότητα, θέλει να κάνει μια προσπάθεια. Του αρέσει να είναι φιλικός και να περνά καλά με τους ανθρώπους και ξέρει ότι δεν μπορεί να το κάνει αυτό αν είναι κακότροπος. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι ανέχεται τα λάθη και ότι θα αφήσει οποιονδήποτε να τον κακομεταχειριστεί. Ο Λέων μπορεί να είναι συγχωρητικός και συμπονετικός, αλλά δεν είναι ακίνδυνος. Αν δοκιμάσεις να εκμεταλλευθείς έναν Λέοντα ή να μαλώσεις μαζί του, θα βγεις πάντα χαμένος.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ