Ποια είναι τα 3 πιο ευφυή ζώδια | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
11:13
6/8/2019

Ποια είναι τα 3 πιο ευφυή ζώδια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μη σκας όμως... Εάν το ζώδιο σου δεν ανήκει σε αυτά τα τρία, βεβαιώσου ότι έχεις εξετάσει επίσης τη σελήνη σου και τον ωροσκόπο σου.

Η έννοια της νοημοσύνης είναι σχετική, αλλά δεν είναι δύσκολο να τη διακρίνει κανείς. Συνήθως θεωρείται έξυπνος κάποιος που είναι ταυτόχρονα επιδέξιος στην επίλυση λογικών προβλημάτων και εναρμονισμένος με το συναισθηματικό περιβάλλον του. Ωστόσο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οi Δίδυμοι, ο Τοξότης και ο Υδροχόος είναι τα πιο έξυπνα ζώδια, έτσι δεν έχει νόημα να προσπαθήσουμε να τα ξεγελάσουμε.

Το να είσαι έξυπνη σημαίνει κάτι διαφορετικό για τον καθέναν, αλλά δεν συναντάς κάθε μέρα κάποιαν που είναι προικισμένη ταυτόχρονα με λογική στρατηγική και κοινωνική ενσυναίσθηση. Σε κάποιο από τα δύο υπάρχει μια μεγαλύτερη κλίση. Στις περιπτώσεις, όμως, των Δίδυμων, του Τοξότη και του Υδροχόου, υπάρχει μεγαλύτερη ισορροπία. Δες παρακάτω πώς το εξηγεί η Valerie Mesa στο elite daily:

Διάβασε επίσης: Αυτό είναι το ιδανικό τραγούδι σου για το φετινό καλοκαίρι σύμφωνα με το ζώδιο σου

Δίδυμοι: Η δυαδικότητα τους είναι ένα θαυμάσιο πράγμα

Χάρη στον κυρίαρχο πλανήτη Ερμή, οι Δίδυμοι δεν είναι τίποτα λιγότερο από λαμπροί. Σύμφωνα με τη ρωμαϊκή μυθολογία, ο Ερμής λειτουργούσε ως διαμεσολαβητής μεταξύ των θεών και των θνητών. Ήταν ο μοναδικός θεός με την ικανότητα να ταξιδεύει μέσα και έξω από τον κάτω κοσμο. Περιττό να πούμε ότι οι Δίδυμοι είναι απίστευτα επικοινωνιακοί και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να αποσπαστούν συναισθηματικά από τις καταστάσεις. Έτσι, αν ψάχνεις για κάποιον που ταυτόχρονα μπορεί να κάνει brainstorming και να κουτσομπολέψει, ο Δίδυμος θα σε καλύψει. Αυτό το ζώδιο του αέρα είναι δημιουργικό, έξυπνο και πνευματικά ενδιαφέρον.

Τοξότης: Ευδοκιμεί στη Γνώση

Στην περίπτωση του κοσμικού Τοξότη, αυτό το μεταβαλλόμενο ζώδιο της φωτιάς δεν κυβερνάται από κανένα άλλο εκτός από τον γνωστό Δία, τον πλανήτη της αφθονίας, της εξάπλωσης, της ανώτερης μάθησης και της σοφίας. Ως εκ τούτου, εκείνοι που γεννήθηκαν στο ζώδιο του Τοξότη γίνονται λαμπροί μελετητές. Σύμφωνα με τους Astro Twins, ο Δίας μας εμπνέει να μεγαλώσουμε, να επεκταθούμε και να παρουμε ρίσκα. Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο ο Τοξότης προτιμά να ζει το παρόν, προκειμένου να απολαύσει κάθε εμπειρία. Η μάθηση και η επικοινωνία όσων έχει μάθει, είναι το αγαπημένο του χόμπι.

Διάβασε και αυτό: 30 δημιουργικά πράγματα για να κάνεις όταν βαριέσαι στο σπίτι

Υδροχόος: Είναι ταλαντούχοι καινοτόμοι

Εάν αντιλαμβάνεσαι τον Υδροχόο ως τον «χίπι» του ζωδιακού κύκλου, δεν είσαι πολύ μακριά. Αν και υπάρχουν πολλά περισσότερα σε αυτό το σταθερό ζώδιο του αέρα, πέρα από τα λουλούδια και τα σύμβολα της ειρήνης. Με κυρίαρχο τον επαναστατικό Ουρανό, τον πλανήτη της επανάστασης, της τεχνολογίας και της καινοτομίας, όσοι γεννήθηκαν στο ζώδιο του Υδροχόου είναι προοδευτικοί και είναι συνειδητοποιημένοι κοινωνικά από μικρή ηλικία. Ο Υδροχόος είναι ανθρωπιστής στην καρδιά και η φουτουριστική νοοτροπία του εξηγεί εν μέρει γιατί είναι τόσο επαναστατικός. Εκεί όπου πηγαίνει αυτό το ζώδιο του αέρα, θα ακολουθήσει, πάντα, μια επανάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ