Ποια είναι τα 3 πιο δημιουργικά ζώδια | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
7:57
9/4

Ποια είναι τα 3 πιο δημιουργικά ζώδια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ακόμα κι αν δεν είσαι εξοικειωμένη με τις αστρολογικές ιδιαιτερότητες, πιθανώς γνωρίζεις ότι κάθε ζώδιο έχει μια ιδιαίτερη και μοναδική φήμη. Οι Δίδυμοι είναι μεγάλοι ομιλητές, ο Σκορπιός είναι σέξι, οι Αιγόκεροι είναι σκληροί εργάτες. Αλλά ποια, από τα δώδεκα αγαπημένα μας αρχέτυπα, είναι τα πιο δημιουργικά ζώδια;

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι σίγουρα το πιο δημιουργικό ζώδιο στον ζωδιακό κύκλο. Συνήθως είναι ζωγράφοι, φωτογράφοι, ηθοποιοί, ποιητές και καλλιτέχνες τατουάζ και αυτό γιατί το ζώδιο του νερού ενδιαφέρεται για τις τέχνες. Επειδή οι Καρκίνοι είναι το πρωτεύον ζώδιο του νερού (που σημαίνει ότι είναι μαζί ηγέτες και συμπονετικοί), έχουν την ικανότητα να αισθανόνται έντονα τα συναισθήματα καθώς και να τα απεικονίζουν σε οθόνη, καμβά, χαρτί ή μελάνι.

Εάν παρατηρήσεις ότι ο φίλος σου Καρκίνος εξαντλείται ή δεν έχει έμπνευση, πήγαινε τον στην παραλία, όπου η δύστροπη ψυχή του θα νιώσει σαν στο σπίτι της.

 6 φυσικά συστατικά για να κάνεις τα νύχια σου δυνατά και υγιή

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι διάσημος για την τεμπελιά και το πείσμα του, αλλά είναι κρυφά δημιουργικός. Επειδή ο Ταύρος κυβερνάται από τον πλανήτη της Αφροδίτης (αυτής της γλυκιάς, αισθησιακής θεάς), αγαπά τα γλυκά πράγματα στη ζωή - φαγητό, ποτό, σεξ, καλή μουσική, όμορφη τέχνη… και η λίστα συνεχίζεται. Παρόλο που μπορεί να φαίνεται τεμπέλης, είναι επειδή ο Ταύρος θέλει να καταβάλει προσπάθειες μόνο σε πράγματα που είναι πραγματικά παθιασμένος.

Εάν προσπαθήσεις να βάλεις τον Ταύρο σε ένα κουτί ή να τον κάνεις να ενεργεί «φυσιολογικά», θα ποδοπατήσει αυτό το κουτί, θα το ρίξει στα σκουπίδια και θα πάρει έναν υπνάκο για να ανακάμψει από όλο αυτό το δράμα. Δεν ταιριάζει ακριβώς με έναν τυπικό τρόπο ζωής 9 π.μ.-5 μ.μ.!

Ποια είναι τα 10 πράγματα που καλό είναι να έχεις πάντα μέσα στην τσάντα σου

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι μερικοί από τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Είναι ευμετάβλητοι στη φύση, πράγμα που σημαίνει ότι τους αρέσει να πηγαίνουν με τη ροή και να κινούνται με τα ρεύματα της ενέργειας γύρω τους, οπότε είναι υπέροχοι σε πάρτι, επειδή μπορούν να ταιριάζουν με τα vibes του οποιουδήποτε. Είναι επίσης ένα ζώδιο της φωτιάς, που σημαίνει ότι οδηγείται από το εσωτερικό του πάθος.

Ο συνδυασμός αυτών των δύο ενεργειών οδηγεί σε ένα πολύ δημιουργικό ζώδιο. Όχι μόνο οι Τοξότες μπορούν να βρουν έμπνευση στα πιο συνηθισμένα περιβάλλοντα, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμεύσουν ως έμπνευση σε άλλους. Ο Τοξότης είναι η μούσα του ζωδιακού κύκλου! Θεωρούνται επίσης οι εξερευνητές του ζωδιακού κύκλου, καθώς τους αρέσει να κινούνται συνεχώς και συχνά χρησιμοποιούν την περιπλάνησή τους ως τρόπο για να τροφοδοτήσουν την τέχνη τους.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ