Ποια είναι τα 3 λιγότερο ευαίσθητα ζώδια | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
7:03
16/10

Ποια είναι τα 3 λιγότερο ευαίσθητα ζώδια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Θεωρείς τον εαυτό σου ως ιδιαίτερα ευαίσθητη; Ανησυχείς υπερβολικά για το πώς θα αντιδράσουν οι άλλοι στα πράγματα που κάνεις και λες; Ανησυχείς τόσο πολύ μήπως κάνεις λάθη και πληγώσεις ακούσια τους άλλους, που μερικές φορές διστάζεις να βγεις έξω και να κάνεις πράγματα;

Όταν όμως είσαι ευαίσθητη, διαισθητική και ενσυναίσθητη, είσαι ευάλωτη, κάτι που είναι ένα υπέροχο χαρακτηριστικό! Για τα τρία όμως παρακάτω ζώδια αυτό το χαρακτηριστικό είναι απαγορευμένο.

Τοξότης

Ο Τοξότης δεν είναι ευαίσθητος. Δεν λαμβάνει πραγματικά υπόψη τις συνέπειες του να λέει ένα αστείο σε βάρος κάποιου άλλου ή να αποκαλύπτει ένα μυστικό που θα επηρεάσει τη ζωή κάποιου άλλου.

Δεν είναι ότι είναι κακός, απλώς κάπως αλόγιστος. Δεν τον νοιάζει αν οι άλλοι τον θεωρούν σκληρό, αν απλά λέει τα πράγματα όπως είναι και αν κάποιος δεν μπορεί να δεχθεί ένα αστείο, για αυτό φταίει ο ίδιος.

Μήπως είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητο άτομο;

Κριός

Οι πολύ ευαίσθητοι άνθρωποι τείνουν να υπερδιεγείρονται από την υπερβολική δραστηριότητα, αλλά ο Κριός περνάει καλά. Δεν φημίζεται για το ότι ενδιαφέρεται για τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων, ειδικά αν πρέπει να κάνει πίσω σε μια αντιπαράθεση.

Αν ο Κριός θέλει να πει κάτι, θα το πει, ακόμα κι αν αυτό πονάει το άλλο άτομο. Είναι παρορμητικός και δεν ξοδεύει πολλή ενέργεια για να σκεφτεί τις επιπτώσεις των πράξεών του.

Είσαι Yδροχόος; Δες πώς ταιριάζεις ερωτικά με καθένα από τα υπόλοιπα ζώδια

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι δεν είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι, ειδικά όταν πρόκειται για άλλους ανθρώπους. Δεν είναι συναισθηματικοί και δεν έχουν το ταλέντο να βάζουν τον εαυτό τους στη θέση κάποιου άλλου.

Δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με τα συναισθήματα κάποιου άλλου και θα κάνουν ότι μπορούν για να αποφύγουν κάθε είδους συναισθηματική αναστάτωση.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ