Ποια είναι η κακή συνήθεια σου όταν βγαίνεις για ραντεβού, σύμφωνα με το ζώδιο σου | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
10:18
26/3

Ποια είναι η κακή συνήθεια σου όταν βγαίνεις για ραντεβού, σύμφωνα με το ζώδιο σου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Γιατί ναι... Κάποια στιγμή η καραντίνα θα τελειώσει και θα αρχίσουμε να ξαναβγαίνουμε ραντεβού. Ας κρατήσουμε στον νου, λοιπόν, μερικές πληροφορίες που μπορεί να φανούν χρήσιμες.

Η αστρολόγος του Cosmopolitan, Lisa Stardust, συνοψίζει τα "θεματάκια" που έχουν μερικά ζώδια σχετικά. Ρίξε μια ματιά και μην αγχώνεσαι. Έχεις πολύ χρόνο να σκεφτείς και να πράξεις αναλόγως όταν έρθει εκείνη η ώρα της... λευτεριάς. Έχουμε και λέμε, λοιπόν.

Κριός

Η φλογερή σου φύση κάνει τα συναισθήματά σου απρόβλεπτα. Κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού, μπορεί να συμπεριφερθείς σούπερ στον καλό σου και στη συνέχεια να γίνεις γρήγορα απόμακρη. Αυτή η εναλλαγή μπορεί να τον κάνει να αισθανθεί αβεβαιότητα για το πώς πραγματικά αισθάνεσαι. Δοκίμασε να συγκεντρωθείς πριν πας στο ραντεβού σου, έτσι ώστε να είσαι ήρεμη και χαλαρή.

Ταύρος

Υπάρχει περίπτωση να φλερτάρεις με άλλους ανθρώπους εκτός από αυτόν με τον οποίο βγαίνεις για ραντεβού (ενώ είσαι μαζί του!), Ακόμα κι αν είσαι ακριβώς ο γλυκός εαυτός σου. Ωστόσο, αυτό σημαίνει ότι μερικές φορές μπορεί να θεωρήσει ότι δεν είσαι μαζί του, ακόμα κι αν θέλεις να είσαι. Προσπάθησε να εστιάσεις σε αυτόν με τον οποίο βρίσκεσαι .

Δίδυμοι

Είναι γεγονός, Δίδυμε: Σου αρέσει να εκφράζεσαι! Αλλά αυτό μπορεί να είναι ένα ζήτημα όταν στέλνεις συνέχεια SMS ή είσαι στα social media. Η έλλειψη επικοινωνίας μπορεί να οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα αυτόν με τον οποίο βγαίνεις. Συμβουλή: Βάλε το τηλέφωνο σε αθόρυβη και σκέψου μερικές ιστορίες για να μιλήσεις μαζί του.

Καρκίνος

Εδώ είναι το θέμα: Κρύβεις τα συναισθήματά σου, κάτι που σε κάνει να θέλεις να κλειστείς αντί να αντιμετωπίσεις τον πραγματικό κόσμο. Μετάφραση: Προβληματίζεις το ραντεβού σου εάν δεν είσαι σε διάθεση, κάνοντάς τον να σκέφτεται ότι δεν είσαι μαζί του.

Λέων

Δεν χρειάζεται να στο πούμε εμείς: Έχεις την τάση να μονοπωλείς το ενδιαφέρον, δημιουργώντας μία ανταγωνιστική ατμόσφαιρα. Αν λες μια ιστορία για μία δύσκολη εμπειρία από το γυμνάσιο, μην του πεις αμέσως μία ακόμα πιο δύσκολη εμπειρία από τη δουλειά σου. Άφησε τον να μιλήσει και αυτός και όχι απλά να ακούει.

Παρθένος

Είσαι σούπερ διανοούμενη και έχεις μια κάπως σνομπ συμπεριφορά, κάτι που μπορεί να κάνει αυτόν με τον οποίο βγαίνεις να αισθάνεται σαν να τον υποτιμάς. Όλοι γνωρίζουμε ότι είσαι πολύ έξυπνη, αλλά δεν χρειάζεται να αναφέρεις τον Sartre σε ένα ραντεβού. Προσπάθησε να βρεις κοινά ενδιαφέροντα με αυτόν που έχεις απέναντι σου. Αν υπάρχουν βέβαια.

Ζυγός

Το πρόβλημα με τα ραντεβού σου, Ζυγέ, είναι ότι έχεις πάντα κάποιον στο μυαλό σου για backup, κάτι που μπορεί να καταλάβει αυτός με τον οποίο βγαίνεις για ραντεβού. Έτσι, δεν είναι καλό να έχεις plan b. Να αισθανθείς αισιόδοξα πριν βγεις και να του δώσεις και τον χρόνο και την προσοχή σου.

Σκορπιός

Κάποιες φορές, μπορείς να έχεις εμμονή με τον πρώην σου, ακόμα κι αν έχει τελειώσει μέσα σου, πράγμα που σημαίνει ότι μερικές φορές μιλάς για αυτόν πάρα πολύ με τον εν δυνάμει επόμενο σου. Αυτό είτε θα τον ενοχλήσει είτε θα τον κάνει να σκεφτεί ότι δεν είσαι έτοιμη να δεσμευθείς άμεσα μαζί του.

Τοξότης

Δεν μπορείς να κρατήσεις τον εαυτό σου από το να βγαίνει με δύο ή τρία άτομα τη φορά, πράγμα που έχει ως αποτέλεσμα να μπερδευτείς. Η δέσμευση με ένα άτομο είναι δύσκολη, ειδικά όταν ο κόσμος είναι ένα μεγάλο πάρτι αλλά μπορείς να κάνεις την αρχή και να κάνεις συγκεκριμένα σχέδια για το επόμενο ραντεβού σου.

Αιγόκερως

Θέλεις να γνωρίζεις μόνο όσους είναι «στο επίπεδο σου», έτσι μπορεί να είσαι λίγο σκληρή με τους ανθρώπους με τους οποίους βγαίνεις έξω. Δοκίμασε να επικεντρωθείς στο να διασκεδάσεις μαζί τους και όχι να τους τσεκάρεις για τον βαθμό τους στο λύκειο.

Υδροχόος

Όταν δεν σου κάνει ένα άτομο, τον κόβεις χωρίς εξήγηση και αν σου φανεί κάτι λάθος, θα το δείξεις στη μέση του ραντεβού. Αυτό μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στον άνθρωπο με τον οποίο βγαίνεις και να τον κάνεις να φρικάρει. Δεν θέλεις να χάνεις χρόνο με ανθρώπους με τους οποίους δεν κολλάς και αυτό είναι κατανοητό, αλλά μπορεί να κάνεις και λάθος, οπότε δοκίμασε να του δώσεις και μια δεύτερη ευκαιρία.

Ιχθείς

Προτού βγεις για ραντεβού, κάνεις μια βαθιά βουτιά στο Διαδίκτυο για να ψάξεις για αυτόν με τον οποίο θα βγεις, πράγμα που σημαίνει ότι όταν βγεις, θα γνωρίζεις ήδη όλες τις ιστορίες του, επειδή τσέκαρες τα 5 τελευταία χρόνια του στα social media. Προσπάθησε να περιορίσεις αυτές τις αναζητήσεις για να δείξεις και κάποια έκπληξη για αυτά που θα ακούσεις την ώρα του φαγητού ή του ποτού.

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ