Παντρεύεσαι το 2020; Αυτή είναι η ιδανική ημερομηνία για γάμο σύμφωνα με τ' άστρα | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
10:00
28/9/2019

Παντρεύεσαι το 2020; Αυτή είναι η ιδανική ημερομηνία για γάμο σύμφωνα με τ' άστρα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο προγραμματισμός ενός γάμου δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα, οπότε αν σχεδιάζεις να παντρευτείς την επόμενη χρονιά και ψάχνεις ημερομηνία για αυτή τη μεγάλη ημέρα, οι αστρολόγοι προτείνουν μια συγκεκριμένη που θεωρούν ως ιδανική για να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σύμφωνα με την αστρολόγο Carolyne Faulkner, η ημέρα που πρέπει να παντρευτείς είναι η 20η Φεβρουαρίου του 2020, καθώς αυτός ο αριθμός αντιπροσωπεύει τα «νέα ξεκινήματα».

«Στην αριθμολογία ο αριθμός δύο δείχνει την στωική και ισχυρή γυναίκα, η οποία διαθέτει ταπεινοφροσύνη και χάρη, αλλά έχει απαράμιλλη αποφασιστικότητα και δύναμη», εξηγεί στο Harper’s Bazaar.

Διάβασε και αυτό: Παντρεύεσαι; Τα 5 πιο βασικά σημεία που πρέπει να προσέξεις στο νυφικό μακιγιάζ

«Στην αστρολογία ο αριθμός δύο σηματοδοτεί τον οίκο του Ταύρου που ως ζώδιο κυβερνάται από την Αφροδίτη, τη θεά της αγάπης και της ομορφιάς, που αντιπροσωπεύει την υπομονή, την αντοχή και την αφοσίωση για να παραμείνει πιστό και να εργαστεί σκληρά για να οικοδομήσει μια απίστευτη, μόνιμη ένωση».

Αν έχεις ήδη ορίσει μια ημερομηνία για το γάμο σου μέσα στο επόμενο έτος, τότε μην ανησυχείς, καθώς ολόκληρος ο χρόνος είναι ιδανικός για να πας τη σχέση σου στο επόμενο στάδιο.

Τα αστέρια δείχνουν ότι ο Κρόνος μετακινείται από τον Αιγόκερω, όπου βρίσκεται από το 2017. «Ο συνδυασμός αυτός δεν έχει ξανασυμβεί από τη δεκαετία του 1960, που ήταν η εποχή της αγάπης, της ισότητας και της ελευθερίας να αγαπήσεις», εξηγεί η Faulkner.

Αυτό το είδες; Παντρεύεσαι; Το νέο trend θέλει το νυφικό να είναι... μεταχειρισμένο - Ιδού γιατί

Τέλος λέει: «Λόγω της ευθυγράμμισης των πλανητών το 2020, τα ζευγάρια που επιλέγουν να παντρευτούν σε αυτή την αστρολογική φάση, είναι πολύ πιθανό να βρίσκονταν σε καρμικές σχέσεις πολλές φορές, σε πολλές άλλες ζωές. Αλλά αυτή είναι η ζωή όπου μπορούν απλά να το κάνουν σωστά».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ