Πανσέληνος Δεκεμβρίου: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
8:33
17/12/2021

Πανσέληνος Δεκεμβρίου: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Όλες οι πανσέληνοι έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Είναι ένας συναισθηματικός ανεμοστρόβιλος. Όταν έρχεται μια πανσέληνος, μπορεί να νιώθεις ότι συμβαίνουν ταυτόχρονα ένα εκατομμύριο δραματικά πράγματα και όλη η πίεση πέφτει πάνω σου σαν κύμα. Ωστόσο εάν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από την πανσέληνο του Δεκεμβρίου στους Διδύμους, που θα έρθει στις 19 Δεκεμβρίου, μπορεί να νιώσεις ότι δεν είναι τόσο οδυνηρή όσο περίμενες.

Κριός

Μπορεί να αισθάνεσαι πιο ομιλητική από το συνηθισμένο όταν λάβει χώρα αυτή η πανσέληνος. Ενεργοποιώντας τον τρίτο οίκο της επικοινωνίας σου, αυτή η πανσέληνος σε ενθαρρύνει να εμπλακείς σε διάλογο με ανθρώπους που έχουν πολλά να σε διδάξουν. Αφήσε τους να σου δώσουν την αυτοπεποίθηση να μοιραστείς τις σκέψεις σου και αν κάποιος διαφωνεί μαζί σου, άκουσε τι έχει να σου πει.

Καρκίνος

Όταν πραγματοποιηθεί αυτή η πανσέληνος, μπορεί να αισθάνεσαι απίστευτα ευαίσθητη και να χρειάζεσαι λίγο χρόνο μόνη σου. Σε τελική ανάλυση, αυτή η πανσέληνος στέλνει διορατικότητα στον δωδέκατο οίκο του υποσυνείδητου σου, που θα τονίσει πολλές από τις σκέψεις και τα συναισθήματα που κρατάς για τον εαυτό σου. Πήγαινε με το ρεύμα και αποδέξου την απαραίτητη μοναξιά και την ενδοσκόπηση.

Ζυγός

Υπάρχουν πάντα ένα εκατομμύριο τρόποι να δεις κάτι και όλα εξαρτώνται από τη γωνία που θα αποφασίσεις να ακολουθήσεις. Αυτή η πανσέληνος θα σου υπενθυμίσει ότι τίποτα δεν είναι δεσμευτικό γιατί τα γεγονότα μπορούν πάντα να αλλάξουν ανάλογα με την προοπτική σου. Καθώς αυτή η πανσέληνος στέλνει δύναμη στον εκτεταμένο και με ελεύθερο πνεύμα ένατο οίκο σου, θα σε ενθαρρύνει να αφήσεις τις περιοριστικές πεποιθήσεις, να επωφεληθείς από αυθόρμητες ευκαιρίες και να έχεις λίγη πίστη.

Αιγόκερως:

Εάν αισθάνεσαι στάσιμη, κουρασμένη και αποδιοργανωμένη, αυτή η πανσέληνος θα σε βοηθήσει να επιστρέψεις στο σωστό δρόμο. Αλλά στην αρχή, μπορεί να μοιάζει περισσότερο με μια βίαιη ώθηση. Καθώς αυτή η πανσέληνος θα συμβεί στον έκτο οίκο της εργασίας και της υγείας σου, μπορεί να αποκαλύψει τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσες να βελτιώσεις τις συνήθειές σου σε καθημερινή βάση, όπως να τρως πιο θρεπτικά γεύματα, να ορίσεις ένα τακτικό πρόγραμμα ύπνου ή να προσπαθήσεις να ξεπεράσεις την αναβλητικότητα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ