Ολική έκλειψη ηλίου: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
8:01
3/12/2021

Ολική έκλειψη ηλίου: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στις 4 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η μοναδική ολική έκλειψη ηλίου για το 2021. Εάν είσαι λάτρης της αστρολογίας, τότε πιθανότατα έχεις ακούσει τα πάντα για την ισχυρή, κομβική και απρόβλεπτη ενέργεια μιας έκλειψης. Όταν λαμβάνει χώρα μια έκλειψη, έχει τη δυνατότητα να αναδιατάξει τη ζωή σου έτσι ώστε να είσαι σε καλύτερη θέση για να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις δυνατότητές σου.

Υπάρχουν όμως 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από την έκλειψη και έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τις αστρολογικές της επιπτώσεις.

Κριός

Μερικές φορές, αυθόρμητες ευκαιρίες προσγειώνονται μπροστά σου και δεν είσαι σίγουρη για το πού θα σε οδηγήσουν. Αυτή η απροσδόκητη εμπειρία αποδεικνύεται, όμως, συχνά απίστευτα ικανοποιητική. Μπορεί να σε οδηγήσει ακόμη και σε μια πνευματική αφύπνιση. Η επερχόμενη έκλειψη ηλίου έχει τη δύναμη να σε βοηθήσει να δεις κάτι με μια νέα προοπτική, η οποία μπορεί να προκαλέσει και να ενισχύσει την πίστη σου σε ότι πιστεύεις.

Καρκίνος

Ο πιο σίγουρος τρόπος για να δεις αποτελέσματα είναι να καλλιεργήσεις μια ρουτίνα που αναδεικνύει το καλύτερο για σένα. Αν θέλεις να καταφέρεις κάτι, είναι καλύτερο να αφιερώνεσαι σε αυτό κάθε μέρα, ακόμα κι αν απλώς εξασκείσαι. Εάν θέλεις να είσαι πιο υγιής, πρέπει να υιοθετείς υγιεινές συνήθειες όλη την ώρα και όχι μόνο μερικές φορές. Αν θέλεις να γίνεις καλύτερη σε κάτι, πρέπει να εργάζεσαι για αυτό όσο πιο συχνά μπορείς.

Ζυγός

Εάν κρατάς όλες τις ιδέες σου για τον εαυτό σου, θα δεις μόνο ένα μικρό δείγμα του σε τι μπορούν να μετατραπούν αυτές οι ιδέες. Αυτή η έκλειψη ηλίου θα σε ενθαρρύνει να μιλήσεις όταν έχεις κάτι σημαντικό να πεις και να ακούσεις τους άλλους όταν έχουν σημαντικές πληροφορίες να σου δώσουν. Οι ιδέες έχουν έναν τρόπο να αποκτούν δύναμη καθώς αναπαράγονται από πολλούς.

Αιγόκερως

Αυτή η επερχόμενη έκλειψη ηλίου θα μπορούσε να σε κάνει να νιώσεις περισσότερο συνδεδεμένη με τον κόσμο των ονείρων σου παρά με τον «πραγματικό» κόσμο. Σε ενθαρρύνει να κοιτάξεις μέσα σου και να αναγνωρίσεις το πώς νιώθεις πραγματικά σε αυτό το σημείο της ζωής σου. Τι κουβαλάς ακόμα μέσα σου; Ποια μυστικά κρατάς ακόμα; Τι λες στον εαυτό σου όταν είσαι μόνη; Αυτή η έκλειψη μπορεί να σε βοηθήσει να συμβιβαστείς με αυτό που δεν είσαι πλέον υπεύθυνη να διατηρείς, βοηθώντας σε να συγχωρήσεις και να αφήσεις πράγματα να φύγουν.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ