O Noέμβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας για αυτά τα 3 ζώδια | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
10:22
1/11/2020

O Noέμβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας για αυτά τα 3 ζώδια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Νοέμβριος είναι πάντα γοητευτικός. Είτε κάνεις μια βόλτα και απολαμβάνεις το καθαρό αεράκι του φθινοπώρου, είτε φτιάχνεις τη διακόσμηση των χριστουγεννιάτικων γιορτών, αυτός ο μήνας έχει τη δική του χάρη -ακόμη και σε εποχές καραντίνας όπως οι φετινές.

Υπάρχει μια σειρά αστρολογικών πτυχών που συμβαίνουν αυτό το μήνα, αλλά το σίγουρο είναι ότι τρία ζώδια θα είναι κάπως πιο... χαμογελαστά από σήμερα.

Κριός

Αν και μπορεί να βλέπεις τα πράγματα από μια εντελώς διαφορετική οπτική γωνία, εκεί βρίσκεται η υπερδύναμη σου αυτόν τον μήνα. Εάν υπάρχει κάτι που σε έχει διδάξει το 2020, είναι ότι τίποτα δεν έχει σκοπό να παραμείνει το ίδιο - ούτε καν εσύ. Ο Νοέμβριος σου προσφέρει μια λαμπερή νέα προοπτική και η αδρεναλίνη που προέρχεται από τον πλανητικό κυβερνήτη σου, τον Άρη, θα εντείνει τα πάθη σου και μόνο αυτά.

Ενισχυτικές και μεταμορφωτικές, οι πλανητικές μεταφορές του Νοεμβρίου θα σε εμπνεύσουν με περισσότερους τρόπους από ότι νομίζεις, κάτι που αξίζει μετά από όλη τη σκληρή δουλειά σου. Αυτός ο μήνας είναι ιδανικός για να κάνεις κινήσεις χωρίς να το μετανιώνεις, οπότε στόχευσε σε ότι επιθυμείς

Τοξότης

Είσαι έτοιμη για την περίοδο των γενεθλίων σου, Τοξοτίνα; Είσαι σχεδόν εκεί, αλλά ένας κεντρικός συνδυασμός μεταξύ του πλανητικού κυβερνήτη σου, του Δία και του ισχυρού Πλούτωνα, είναι εδώ για να αφυπνίσει τις μεγαλύτερες δυνατότητές σου. Φτάνοντας ταυτόχρονα για τρίτη και τελευταία φορά - μέσω του ευχάριστου δεύτερου Οίκου σου των οικονομικών, της σταθερότητας, της άνεσης και των μοναδικών αγαθών - ήρθε η ώρα να αναζητήσεις την αφθονία που λαχταράς και αξίζεις.

Η Αφροδίτη θα εισέλθει στο Σκορπιό την πρώτη ημέρα της περιόδου των γενεθλίων σου, η οποία θα είναι μια εξαιρετική διέλευση για την εργασία πίσω από τα παρασκήνια, ειδικά όταν πρόκειται για τα οικονομικά σου. Αν και, δεδομένου ότι ο Σκορπιός κυβερνά τον δωδέκατο Οίκο της οικουμενικής σοφίας, ίσως εν τω μεταξύ να θελήσεις να καλλιεργήσεις μια πνευματική σχέση.

Ιχθείς

Ψάξε τα αστέρια, Ιχθύ. Με τον ήλιο να αναδεικνύει τον εκτεταμένο ένατο Οίκο των ευκαιριών, της πίστης και των μακροπρόθεσμων στόχων σου για το πρώτο εξάμηνο του μήνα, θα κοιτάς προς τον ορίζοντα με αυτοπεποίθηση και σαφήνεια. Αν και, τα πράγματα θα γίνουν πιο διασκεδαστικά όταν η Αφροδίτη εισέλθει σε αυτήν την περιοχή του αστρολογικού χάρτη σου.

Εν τω μεταξύ, προτού μπορέσεις να απολαύσεις την ενίσχυση του πλανητικού σου κυβερνήτη, του Ποσειδώνα, ο οποίος τοποθετείται απευθείας στο ζώδιο σου, είναι σημαντικό να είσαι παρούσα, καθώς θα υπάρξει σύζευξη μεταξύ του παραδοσιακού σου κυβερνήτη, του Δία και του Πλούτωνα, στον ενδέκατο Οίκο σου των ελπίδων, των επιθυμιών, των ονείρων, των κοινωνικών δικτύων και της αίσθησης του ανήκειν στον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ