Νέο φεγγάρι Μαρτίου: Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
7:12
13/3

Νέο φεγγάρι Μαρτίου: Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τα νέα φεγγάρια φέρνουν νέες αρχές και το νέο φεγγάρι του Μαρτίου του 2021 θα μας προσφέρει μια ιδιαίτερα συναισθηματική στιγμή. Ανεβαίνει στις 13 Μαρτίου στο αιχμηρό ζώδιο των Ιχθύων και αυτή η σεληνιακή επαναφορά αυτού του μήνα, μας ζητά να απομακρυνθούμε για μια στιγμή από τις ουσιώδεις πτυχές της πραγματικότητας για να έρθουμε σε επαφή με τα πιο φανταστικά συναισθήματα και τις ονειρεμένες σκέψεις μας. Όλοι θα κάνουν αισθητή αυτή την ισχυρή επίδραση στην ψυχή μας, μάλιστα κάποιοι θα επηρεαστούν λίγο περισσότερο, αλλά για τα παρακάτω ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από το νέο φεγγάρι του Μαρτίου του 2021, θα είναι λίγο πιο εύκολο.

 

Καρκίνος

Αφήσε να φύγουν οι ανησυχίες σου τώρα, Καρκίνε, γιατί αυτό το νέο φεγγάρι σου φέρνει πολλά καλά. Ενώ συνήθως προτιμάς να το παίξεις εκ του ασφαλούς, η περιπετειώδης πλευρά σου βγαίνει έξω τώρα, οπότε μπορεί να είσαι πιο πρόθυμη να βγείς  έξω από τη ζώνη άνεσής σου λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο. Επωφελήσου από αυτήν την αυξημένη λαχτάρα για ενθουσιασμό και τροφοδότησε την ψυχή σου κάνοντας κάτι που επεκτείνει το μυαλό. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να μελετήσεις ένα νέο θέμα, να σχεδιάσεις τις διακοπές σου μετά την πανδημία ή να συνδεθείς με ένα ασυνήθιστο άτομο που μπορεί να σε βοηθήσει να διευρύνεις την προοπτική σου.

Σκορπιός

Για εσένα, Σκορπιέ, αυτό το νέο φεγγάρι θα μπορούσε να είναι ένα από τα πιο ευχάριστα της χρονιάς. Ξεσπάς με δημιουργική έμπνευση, οπότε είναι η τέλεια στιγμή να αφιερώσεις την καρδιά και την ψυχή σου σε ένα καλλιτεχνικό έργο. Η ποίηση, η μουσική, η εικαστική τέχνη, η παράσταση ή η γραφή θα μπορούσαν να είναι όλα επιτυχημένες εκφράσεις για τα νέα σου συναισθήματα. Αυτή είναι επίσης μια υπέροχα ρομαντική στιγμή για εσένα, οπότε αν ψάχνεις για ραντεβού, θα μπορούσες εύκολα να συνδεθείς με κάποια νέα γνωριμία. Και αν είσαι ήδη σε μια σχέση, θα μπορούσε να υπάρξει μια ευκαιρία να αυξήσεις το πάθος.

Διάβασε και αυτό: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς: Τα ζώδια του νερού και τα μυστικά τους

Ιχθείς

Είναι το μόνο νέο φεγγάρι της χρονιάς που λαμβάνει χώρα στο ζώδιό σου, Ιχθύ, που σημαίνει ότι σου προσφέρει μια ξεχωριστή νέα αρχή. Ενώ θα νιώσεις την ένταση αυτού του φεγγαριού (τελικά λαμβάνει χώρα στον τόσο προσωπικό Οίκο του εαυτού σου), κάνοντας το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας να έρχεται φυσικά σε εσένα. Τα πράγματα αλλάζουν τώρα - το σύστημα αξιών, οι επιθυμίες και τα όνειρά σου, εξελίσσονται και παίρνουν νέες μορφές και μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι δεν είσαι το ίδιο άτομο που κάποτε ήσουν. Μπορεί ακόμη και να εμπνευστείς να αλλάξεις κάτι σχετικά με το προσωπικό σου στυλ ή την εμφάνισή σου, ώστε να αντικατοπτρίζει συμβολικά την εσωτερική σου ανάπτυξη!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ