Νέο φεγγάρι Ιουλίου: Ποια ζώδια θα επηρεάσει λιγότερο | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
7:39
9/7

Νέο φεγγάρι Ιουλίου: Ποια ζώδια θα επηρεάσει λιγότερο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στην αστρολογία, υπάρχει πάντα κάτι επικό και μετασχηματιστικό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ελέγξεις το ωροσκόπιο σου για να δεις αν έχεις μπροστά σου μια απίστευτη ευκαιρία, ή όχι. Μερικές φορές, αυτές οι ευκαιρίες είναι γεμάτες δυνατότητες. Μια τέτοια ευκαιρία μπορεί να παρουσιαστεί με τη νέα Σελήνη στις 9 Ιουλίου, η οποία θα επηρεάσει λιγότερο τα 4 παρακάτω ζώδια.

Ταύρος

Αυτό το νέο φεγγάρι λαμβάνει χώρα στον τρίτο Οίκο της επικοινωνίας και της γνωστικής λειτουργίας σου, κάτι το οποίο θα μπορούσε να στείλει ηλεκτρικά ρεύματα ευφυίας μέσω του μυαλού σου. Μπορεί να αρχίσεις να επιθυμείς διανοητική διέγερση καθώς αυτό το νέο φεγγάρι σε ενθαρρύνει να συμμετάσχεις σε μια διαφωτιστική συζήτηση με άλλους ανθρώπους που σκέπτονται σαν και εσένα και να αυξήσεις το επίπεδο των διανοητικών αλληλεπιδράσεων στις οποίες συμμετέχεις.

Meghan Markle - Kate Middleton: Η γέννηση της Lilibet τις φέρνει πιο κοντά

Λέων

Αυτό το νέο φεγγάρι μπορεί να κάνει τα όνειρά σου να φανούν πιο ζωντανά και τη φαντασία σου να γίνει πιο πολύχρωμη. Καθώς κινείται μέσα από τον δωδέκατο Οίκο της πνευματικότητας, το υποσυνείδητό σου μπορεί να γίνει επιδραστικός παράγοντας καθώς αποκαλύπτει τα συναισθήματα που καταπιέζεις και τις σκέψεις που μόλις άρχισες να καταλαβαίνεις.

Σκορπιός

Υπάρχουν τόσα πολλά μέρη που δεν έχεις επισκεφτεί ακόμη και τόσες υπέροχες εμπειρίες που δεν έχεις ζήσει ακόμη. Καθώς αυτό το νέο φεγγάρι εκτοξεύεται μέσω του ένατου Οίκου της επέκτασης και της περιπέτειας, θα σε ενθαρρύνει να αφήσεις πίσω σου επίμονες και ξεπερασμένες προοπτικές καθώς αποδέχεσαι μια πιο βαθιά αλήθεια.

Ποιος είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο βαριέσαι μια σχέση, σύμφωνα με το ζώδιο σου

Υδροχόος

Ο τρόπος που ξοδεύεις το χρόνο σου κάθε μέρα έχει τέτοιο αντίκτυπο στο ποια γίνεσαι με την πάροδο του χρόνου. Αυτό το νέο φεγγάρι λαμβάνει χώρα στον έκτο Οίκο της καθημερινής ρουτίνας, της εργασίας και της υγείας σου, προτρέποντάς σε να αναδιοργανώσεις τις συνήθειές σου καθ 'όλη τη διάρκεια της καθημερινής σου ζωής. Αξιοποίησε αυτό το νέο φεγγάρι για να ξανασκεφτείς τις ηθικές αρχές της εργασίας σου, τα προγράμματα αυτο-φροντίδας και την αφοσίωση σου στη δική σου ευεξία.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ