Μπήκαμε στην περίοδο του Καρκίνου και γι' αυτά τα 3 ζώδια θα υπάρξουν αλλαγές στον ερωτικό τομέα | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
0:40
22/6

Μπήκαμε στην περίοδο του Καρκίνου και γι' αυτά τα 3 ζώδια θα υπάρξουν αλλαγές στον ερωτικό τομέα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η περίοδος του Καρκίνου προκαλεί γενικότερα αλλαγές στον ερωτικό τομέα για αρκετά ζώδια. Αλλού περισσότερο και αλλού λιγότερο. Ο Καρκίνος που κυβερνά το σπίτι και γενικότερα ότι είναι οικείο, είναι σαν τη Σελήνη - αλλάζει για πάντα.

Ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 21 Ιουνίου έως τις 22 Ιουλίου και όλοι πρέπει να αισθανόμαστε μια αναβάθμιση στον τομέα της «ευαισθησίας».

Η εποχή του Καρκίνου αναδεικνύει τη συναισθηματική μας πλευρά, αλλά μπορεί επίσης να μας κάνει να αισθανόμαστε αρκετά ευάλωτες, ειδικά όταν πρόκειται για την αγάπη και την οικογένεια.

Παρακάτω μπορείς να δεις 3 ζώδια των οποίων η ερωτική ζωή αλλάζει ριζικά κατά τη διάρκεια της περιόδου του Καρκίνου:

Κριός

Αυτή η περίοδος θα σε επηρεάσει αρκετά και όλα θα αφορούν το πώς αντιμετωπίζεις τις συναισθηματικές και διανοητικές πτυχές της ερωτικής σου ζωής.

Αυτό που πρόκειται να συμβεί στην ερωτική σου ζωή τον επόμενο μήνα, είναι ότι πρόκειται να χαλαρώσεις επιτέλους.

Ναι, Κριέ, όλοι γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει στη λίστα των συνηθειών σου, αλλά η χαλάρωση σε μια αξιόπιστη σχέση - χωρίς απειλή - είναι ακριβώς αυτό που υπάρχει στο μενού για εσένα και αν αφήσεις τον εαυτό σου να αποδεχτεί αυτό το δώρο «τύχης» τότε θα το απολαύσεις καλύτερα.

Εάν είσαι με έναν σύντροφο, θα συνειδητοποιήσεις ότι όλα είναι καλά και ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Εάν δεν είσαι με έναν σύντροφο, θα αισθανθείς λιγότερο απελπισμένη.

Γιώργος Γεροντιδάκης: "Άγριες Μέλισσες" και "Survivor" σε μια απρόσμενη συνάντηση στην Αστυπάλαια

Καρκίνος

Μερικές φορές, το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια καλή κραυγή εκτόνωσης και ναι, μερικές φορές, αυτή η κραυγή διαρκεί μια εβδομάδα. Αλλά όταν εκτονωθείς, οι συναισθηματικές σου προσπάθειες θα σου δώσουν αυτό που ψάχνεις: την ειρήνη.

Θα είναι μια σχετικά χωρίς άγχος περίοδος για εσένα και για τον αισθηματικό τομέα, τα πράγματα θα φανούν πολύ πιο εύκολα από ότι στο πρόσφατο παρελθόν.

Κατέληξες στο συμπέρασμα ότι τίποτα δεν συμβαίνει στην αγάπη, εκτός εάν είναι αμφίδρομος δρόμος, κάτι που σημαίνει ότι και οι δύο πλευρές πρέπει να συμμετέχουν και να έχουν το μερίδιό τους. Στο παρελθόν, ήσουν αυτή που έκανε πράγματα, ενώ ο σύντροφός σου είναι αυτός που καθόταν και απολάμβανε τους καρπούς των προσπαθειών σου.

Λοιπόν, η περίοδος του Καρκίνου πρόκειται να αλλάξει όλα αυτά και αυτό θα συμβεί επειδή θα συνειδητοποιήσεις ότι το μόνο πράγμα που μπορεί να φτάσει τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο, είναι η σταθερή και ειλικρινής επικοινωνία.

Victoria's Secret: Οριστικό τέλος στα "αγγελάκια"
H επόμενη μέρα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για το brand

Λέων

Ας το θέσουμε με αυτόν τον τρόπο: Έχεις μπουχτίσει να μην κάνεις τα πράγματα όπως θέλεις, και αυτό αρχίζει να επηρεάζει τη ερωτική ζωή σου ή την ερωτική ζωή που επιθυμείς.

Το πώς θα λειτουργήσει η περίοδος του Καρκίνου στον κατευνασμό των νεύρων σου, αφορά στην υπερευαισθησία που θα παρατηρήσεις σε όλους γύρω σου καθώς δεν θα μπορείς να το καταλάβεις και θα αρχίσεις να βλέπεις τους ανθρώπους ως αδύναμους κάτι που είναι ένα μεγάλο λάθος από την πλευρά σου.

Αυτό που πρόκειται να συμβεί είναι ότι είσαι τόσο ανυπόμονη που θα αρχίσεις να βγάζεις τελεσίγραφα. Εάν είσαι σε σχέση, θα πεις στον σύντροφό σου ότι πρέπει να αλλάξει «ή αλλιώς..».

Το ίδιο ισχύει και για τους φίλους σου καθώς και αυτοί, όπως και ο σύντροφός σου, θα επαναστατήσουν ενάντια σε αυτήν την ιδέα ότι όλα πρέπει να πάνε όπως τα θέλεις εσύ.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ