Με ποιο ζώδιο έχεις τη μεγαλύτερη πιθανότητα να χωρίσεις σε έναν γάμο (Μέρος Β’) | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
5:21
5/7

Με ποιο ζώδιο έχεις τη μεγαλύτερη πιθανότητα να χωρίσεις σε έναν γάμο (Μέρος Β’)

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η αστρολογία είναι εδώ για να μας καθοδηγεί όχι για να παίρνουμε αποφάσεις για τη ζωή μας, αλλά για να μας βοηθάει να σταθμίζουμε τις επιλογές μας και να βλέπουμε τα πράγματα από μιαν άλλη οπτική γωνία.

Διάβασε παρακάτω για να δεις τι λένε τα αστέρια στο ωροσκόπιο σου για τον άντρα που θα παντρευτείς (και θα χωρίσεις), ανάλογα με το ζώδιο σου.

Ο Ζυγός παίρνει διαζύγιο από τον Αιγόκερω

Ο Αιγόκερως θα αισθανθεί μια άμεση φυσική έλξη για τον Ζυγό και με τη σειρά του, ο Ζυγός θα θαυμάσει το χάρισμα του Αιγόκερω να βγάζει χρήματα.

Θα φαίνεται σαν μια ισορροπημένη σχέση όταν παντρευτούν, αλλά η τεμπελιά του Ζυγού θα αρχίσει να δίνει στα νεύρα στον Αιγόκερω. Ο Ζυγός θα συνεχίσει να βγαίνει και να κάνει πάρτι και αυτό ακριβώς δεν είναι το καλύτερο του Αιγόκερω. Αυτά τα δύο ζώδια είναι πολύ ασύμβατα για να κάνουν ένα γάμο να διαρκέσει.

«Σκοτεινή θάλασσα»: Μάθετε τα πάντα για τη νέα αστυνομική σειρά του MEGA

Ο Σκορπιός παίρνει διαζύγιο από τον Τοξότη

Όταν ένας Σκορπιός και ένας Τοξότης βρίσκονται μαζί, σχεδόν όλοι γύρω τους θα ξέρουν αμέσως ότι δεν πρόκειται να λειτουργήσει. Δυστυχώς, θα παντρευτούν πριν ανοίξουν τα μάτια τους.

Ο Σκορπιός λατρεύει το σπίτι και την θαλπωρή και ο Τοξότης θέλει να είναι συνέχεια έξω. Ο Σκορπιός είναι πολύ απαιτητικός και κτητικός για να τον ανεχθεί ένας Τοξότης.

Η ουσία είναι ότι αυτοί οι δύο θα έχουν ένα υπέροχο one-night stand αλλά όχι έναν υπέροχο γάμο.

 

Ο Τοξότης παίρνει διαζυγίο από τον Καρκίνο

Είναι αξιοσημείωτο το πόσο συχνά αυτά τα δύο ζώδια βρίσκονται μαζί - ίσως επειδή τους αρέσει και στους δύο το δράμα.

Με την ένωση ενός Τοξότη και ενός Καρκίνου βγαίνουν πολλά από το σέξ και τον ενθουσιασμό μέχρι την απιστία , τις απογοητεύσεις και τον έλεγχο. Αυτός ο συνδυασμός δεν είναι και το καλύτερο. Τόσο ο Τοξότης όσο και ο Καρκίνος θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν τον έλεγχο ο ενός του άλλου οπότε και οι δύο, όπως και ο γάμος τους, θα αποτύχουν.

 

Ο Αιγόκερως παίρνει διαζύγιο από τον Ιχθύ

Αυτό θα ήταν το αγαπημένο ζευγάρι όλων: ο σταθερός και πρακτικός Αιγόκερως και ο ονειρεμένος, δημιουργικός, ευαίσθητος Ιχθύς.

Θα νιώσουν σαν να είναι χαρακτήρες σε ένα μυθιστόρημα, με τις διαφορές τους να είναι το πράγμα που τους ενώνει. Και για λίγο, θα είναι χαρούμενοι. Ωστόσο, θα έρθει η μέρα που οι διαφορές τους θα είναι πολύ μεγάλες και θα χωρίσουν, εκπλήσσοντας όσους τους θεωρούσαν ως το τέλειο ζευγάρι.

Με ποιο ζώδιο έχεις τη μεγαλύτερη πιθανότητα να χωρίσεις σε έναν γάμο (Μέρος Α’)

Ο Υδροχόος παίρνει διαζύγιο από τον Λέοντα

Θα νομίζες ότι αυτός ο συνδυασμός θα λειτουργούσε καθώς και οι δύο λατρεύουν να είναι γύρω από ανθρώπους και οι δύο είναι χαρισματικοί.

Θα επηρεαστούν από την φαινομενική ορθότητα τους ως δυνατό ζευγάρι, αλλά στην πραγματικότητα, είναι πολύ διαφορετικοί. Ο Λέων λαχταρά τα φώτα της δημοσιότητας και θα κάνει οτιδήποτε για να βρεθεί μπροστά τους, ενώ ο Υδροχόος δεν αισθάνεται την ανάγκη να κάνει τίποτα για να προσελκύσει τους ανθρώπους.

Ο Υδροχόος ζει τη ζωή του κάνοντας πράγματα για άλλους και ζώντας μια ζωή πνευματικής πρόκλησης και στον Λέοντα αρέσουν τα πράγματα να είναι πιο λαμπερά και επιφανειακά. Ο Λέων θα ανακουφιστεί όταν ο Υδροχόος υποβάλλει αίτηση διαζυγίου, αλλά θα δείξει ότι είναι αναστατωμένος.

 

Ο Ιχθύς παίρνει διαζύγιο από τον Κριό

Και οι δύο αυτοί φαίνεται να μην έχουν συγκεκριμένο λόγο να θαυμάσουν κάποιον για να κάνουν σεξ μαζί του, αλλά δεν χρειάζεται και να τον παντρευτούν. Και τα δύο αυτά ζώδια είναι ελκυστικά και εμπνέουν τους ανθρώπους, αλλά δεν ταιριάζουν καλά.

Η καρδιά του Ιχθύ είναι μαλακή και ευγενική και ο Κριός μπορεί να είναι λίγο ωμός. Έχουν επίσης την τάση να μιλάνε χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τα συναισθήματα του άλλου ατόμου. Ο Κριός θα προτιμούσε να είναι μόνος παρά με κάποιον που τον εμποδίζει να φροντίσει τις ανάγκες του. Ναι, αυτοί οι δύο σίγουρα θα συγκρουστούν και θα καούν.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ