Με ποιο ζώδιο έχεις τη μεγαλύτερη πιθανότητα να χωρίσεις σε έναν γάμο (Μέρος Α’) | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
9:44
4/7

Με ποιο ζώδιο έχεις τη μεγαλύτερη πιθανότητα να χωρίσεις σε έναν γάμο (Μέρος Α’)

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Άραγε πόσα μπορούν να αποκαλύψουν τα ζώδια για το μέλλον του γάμου σου με έναν πιθανό σύντροφο; Υπάρχουν σημεία στη ζωή μας που κοιτάζουμε πίσω τις ενέργειες που έχουμε κάνει και νιώθουμε μια ολόκληρη ποικιλία συναισθημάτων - τα πάντα, από λύπη και αμηχανία έως ικανοποίηση και υπερηφάνεια.

Αν γνωρίζες, λοιπόν, εκ των προτέρων ότι κάτι θα ήταν τεράστιο λάθος, θα το απόφευγες; Για να δούμε λοιπόν τι λένε τα άστρα για το ζώδιο με το οποίο έχεις τη μεγαλύτερη πιθανότητα να χωρίσεις σε έναν γάμο.

Ο Κριός παίρνει διαζύγιο από τον Καρκίνο

Η σεξουαλική έλξη μεταξύ των δύο θα είναι άμεση και αναμφισβήτητη και μπορεί να τους κάνει να παντρευτούν πολύ γρήγορα.

Μόλις χαθεί η αρχική έλξη, ο Κριός και ο Καρκίνος θα παρατηρήσουν ότι δεν υπάρχουν πολλά κοινά μεταξύ τους. Και ακόμη χειρότερα, μετά από καιρό θα είναι σεξουαλικά ασυμβίβαστοι. Μετά από πολλές διαφωνίες και καυγάδες, θα χωρίσουν.

Jennifer Aniston: Μίλησε για τον χειρότερο guest των Friends

Ο Ταύρος παίρνει διαζύγιο από τον Τοξότη

Αρχικά, ο Ταύρος θα προσποιηθεί τόσο στον εαυτό του όσο και στον σύντροφό του ότι είναι άνετος με το ελεύθερο πνεύμα του Τοξότη, όταν η αλήθεια είναι, ότι μπορεί να σπάσει τα νεύρα του Ταύρου.

Τη στιγμή που ο Ταύρος θα προσπαθήσει να ελέγξει τον Τοξότη, το παιχνίδι τελείωσε. Ο Τοξότης γεννήθηκε αδέσμευτος και ο Ταύρος γεννήθηκε για να απολαύσει τις πολυτέλειες του σπιτιού. Όταν ο Τοξότης περιπλανιέται, ο Ταύρος θα υποβάλει αίτηση διαζυγίου.

 

Ο Δίδυμος παίρνει διαζύγιο από τον Ιχθύ

Ο Ιχθύς είναι πολύ συναισθηματικός για τον Δίδυμο, ο οποίος πιστεύει ότι δεν πρέπει να αφήνει τα πράγματα να τον αγγίζουν πάρα πολύ.

Ο Δίδυμος θα προσελκύσει τη δημιουργικότητα του Ιχθύ, αλλά είναι συνηθισμένος να ζει τη στιγμή, κάτι που θα προκαλέσει αισθήματα δυσπιστίας και υποψίας στον Ιχθύ. Η ένωση τους θα είναι ασταθής από την αρχή και θα χειροτερεύσει περισσότερο με την πάροδο του χρόνου μέχρι να καταρρεύσει και να οδηγήσει στο διαζύγιο.

Το πιο εύκολο γλυκό με ζελέ, κρέμα και μπισκότα

Ο Καρκίνος παίρνει διαζύγιο από τον Αιγόκερω

Δεν είναι μυστικό ότι οι Καρκίνοι είναι οι καλύτεροι στο κρεβάτι.

Όταν ο Καρκίνος συναντά τον Αιγόκερω και οι δύο θα ενθουσιαστούν από την ισχυρή σεξουαλική χημεία τους και στην αρχή, το σεξ θα είναι υπέροχο.

Αλλά με την πάροδο του χρόνου, ο Καρκίνος θα ενοχληθεί με την πρακτικότητα και την επιφυλακτικότητα του Αιγόκερω και το να είναι παντρεμένοι δεν θα φαίνεται πλέον μια υπέροχη ιδέα.

 

Ο Λέων παίρνει διαζύγιο από τον Παρθένο

Αρχικά, ο Παρθένος θα μαγευτεί από τον Λέοντα και τη τολμηρή προσωπικότητά του, τόσο ώστε να τον παντρευτεί χωρίς να κάνει τη συνηθισμένη και πολύ εμπεριστατωμένη έρευνα για το background του.

Στον Λέοντα αρέσει να ζει μεγάλη ζωή και ο Παρθένος δεν μπορεί να το υποστηρίξει. Ο Λέων θέλει είναι το αφεντικό όλων των πραγμάτων και ο Παρθένος δεν μπορεί να του λένε τι να κάνει. Το διαζύγιο πλησιάζει μόλις ο Παρθένος αρχίσει να ασκεί κριτική στον Λέοντα και να κάνει προτάσεις για το πώς μπορούν να βελτιωθούν τα πράγματα.

 

Ο Παρθένος παίρνει διαζύγιο από τον Κριό

Ο Παρθένος γοητεύεται από τον τόλμη και το πνεύμα του Κριού και μπορεί να τον ερωτευτεί γρήγορα.

Το πρόβλημα είναι ότι ο Κριός είναι στην πραγματικότητα πολύ τολμηρός για τον Παρθένο. Ο Παρθένος ταιριάζει καλύτερα με ανθρώπους που είναι αξιόπιστοι και φερέγγυοι. Ο Κριός είναι της δράσης και ο Παρθένος της ανάλυσης και στο τέλος, το ζευγάρι θα διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει μέση λύση.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ