Η χρήσιμη συμβουλή που χρειάζεσαι για τη σχέση σου ανάλογα με το ζώδιο σου | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
10:03
30/7/2020

Η χρήσιμη συμβουλή που χρειάζεσαι για τη σχέση σου ανάλογα με το ζώδιο σου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αν νομίζεις ότι είσαι η τέλεια σύντροφος, τότε έχουμε κάποια άσχημα νέα για εσένα: Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Είναι δυνατόν, ωστόσο, να είσαι η καλύτερη σύντροφος που μπορείς να είσαι. Δεν υπάρχει κανείς χωρίς ιδιορρυθμίες και ελαττώματα και το να είσαι σε μια υγιή σχέση σε προκαλεί να βρεις μια ισορροπία μεταξύ του αληθινού και του εξιδανικευμένου εαυτού σου. Ανάλογα με το ζώδιο σου, η συμβουλή για τη σχέση σου που είναι πιο δύσκολο να ακούσεις, είναι πολλές φορές η συμβουλή που χρειάζεσαι περισσότερο.

Ας δούμε τι ισχύει για κάθε ζώδιο, σύμφωνα με την Corinne Sullivan του Elite Daily

Κριός: Μάθε πότε πρέπει να υποχωρείς

Ο άγριος και φλογερός Κριός δεν υποχωρεί ποτέ από μια πρόκληση, αλλά όταν το πρόσωπο που αντιμετωπίζει είναι ο σύντροφός του, ο Κριός πρέπει να προσπαθήσει να δώσει σημασία στα σοβαρά πράγματα. Λόγω της ανταγωνιστικής τους φύσης, τα κριάρια έχουν την τάση να θέλουν να παίρνουν το πλεονέκτημα ή να περιορίζουν τους ανθρώπους γύρω τους.

Ταύρος Δοκίμασε νέα πράγματα

Για τους Tαύρους, η προβλεψιμότητα είναι πάντα προτιμότερη από το απροσδόκητο. Ως σταθερό ζώδιο της γης, οι ταύροι του ζωδιακού κύκλου δεν είναι ιδανικοί για να ταρακουνήσουν τα πράγματα, επειδή πιστεύουν ότι δεν χρειάζεται να διορθώσεις κάτι που δεν είναι σπασμένο. Δυστυχώς, αυτό που φαίνεται άνετο για τους Ταύρους μπορεί να φαίνεται λίγο ξεπερασμένο για τους συντρόφους τους.

Δίδυμος: Να είσαι παρών

Ως κοινωνικά πρόσωπα, οι Δίδυμοι λατρεύουν να αισθάνονται δεσμευμένοι και συνδεδεμένοι ανά πάσα στιγμή - πράγμα που σημαίνει ότι η προσοχή τους αποσπάται όλο το 24ωρο. Τα διδυμάκια του ζωδιακού κύκλου μπορούν συχνά να χάνονται στα social, συμμετέχοντας σε έξι ομαδικές συνομιλίες, κάτι που μπορεί να κάνει τον σύντροφο τους να αισθάνεται λίγο παραμελημένος.

Καρκίνος: Εμπιστεύσου τον σύντροφό σου

Κάτω από τα σκληρά καβούκια τους, οι Καρκίνοι τείνουν να είναι ευαίσθητοι και ευάλωτοι άνθρωποι που αισθάνονται γρήγορα προσβεβλημένοι και εύκολα πληγωμένοι. Ένα καβούρι που έχει πληγωθεί δεν ξεχνά ποτέ αυτόν τον πόνο, γι 'αυτό η απόκτηση της εμπιστοσύνης του Καρκίνου είναι συνήθως μια πρόκληση.

Λέων: Μοιράσου το επίκεντρο

Ο Λέων έχει συνηθίσει να είναι το αστέρι της παράστασης, αλλά όταν αυτός ο Λέων έχει σχέση, πρέπει να αποδεχτεί ότι δεν μπορεί πάντα να είναι αρχηγός. Τα λιοντάρια του ζωδιακού κύκλου είναι ηγέτες που έχουν γεννηθεί στη φύση και η ηγεσία της αγέλης είναι ευθύνη που αναλαμβάνουν με ευχαρίστηση. Δεν κάνει, όμως, πάντα καλό αυτό.

Παρθένος: Αποδέξου τις ιδιαιτερότητες του συντρόφου σου

Οι φιλόδοξοι Παρθένοι διατηρούν τα υψηλά τους πρότυπα και μερικές φορές δεν μπορούν παρά να προβάλλουν τις προσωπικές τους προσδοκίες στον σύντροφο τους. Όσοι γεννιούνται στο ζώδιο του Παρθένου λατρεύουν να βοηθούν τους ανθρώπους που τους ενδιαφέρουν, αλλά πρέπει να θυμούνται ότι υπάρχει μια διαφορά μεταξύ «ενθάρρυνσης» και «επιδιόρθωσης».

Ζυγός: Έκφρασε τη γνώμη σου

Ως λάτρεις της ισορροπίας και της ενότητας, οι Ζυγοί θα κάνουν σχεδόν οτιδήποτε για να αποφύγουν τη σύγκρουση με τον σύντροφο τους. Ωστόσο, προσπαθώντας να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες των συντρόφων τους, όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Ζυγού, μπορεί να ξεχάσουν ότι έχουν τη δική τους άποψη και τις δικές τους ανάγκες.

Σκορπιός: Κοίταξε τη φωτεινή πλευρά

Οι κυκλοθυμικοί και σκυθρωποί Σκορπιοί έχουν την τάση να βλέπουν το ποτήρι ως μισογεμάτο και αυτή η στάση μπορεί να καταλήξει να σαμποτάρει τις σχέσεις τους. Αντί ο Σκορπιός να υπομένει κακίες και να δημιουργεί αυτοεκπληρούμενες προφητείες, ίσως χρειάζεται να προσπαθήσει να επικεντρωθεί στα θετικά.

Τοξότης: Σκέψου πριν μιλήσεις

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για τους Τοξότες είναι η ειλικρίνειά τους, αλλά το να είσαι ειλικρινής σε ένα λάθος είναι επίσης ένα από τα χειρότερα χαρακτηριστικά τους. Οι Τοξότες έχουν περίπου μηδενικό φίλτρο, πράγμα που σημαίνει ότι τείνουν να ξεφουρνίζουν ότι σκέφτονται χωρίς να εξετάσουν ποτέ τις συνέπειες.

Αιγόκερως: Αποδέξου το απροσδόκητο

Η ζωή δεν πηγαίνει πάντα σύμφωνα με το σχέδιο, αλλά για τους Αιγόκερους, το να εκτροχιάζονται τα σχέδιά τους είναι ένας εφιάλτης. Όταν τα πράγματα πάνε στραβά, ο Αιγόκερως αγωνίζεται να προσαρμοστεί στην αλλαγή και αυτό μπορεί να δημιουργήσει μεγάλη πίεση στην αισθηματική σχέση του.

Υδροχόος: Εξάσκησε την κατανόηση σου

Οι Υδροχόοι έχουν τη φήμη ότι είναι λίγο αναίσθητοι και επειδή περνούν τόσο πολύ χρόνο χαμένοι στις σκέψεις τους, συχνά δεν δίνουν σημασία στα συναισθήματα των συντρόφων τους. Όσο περίεργος και έξυπνος αν είναι, ένας Υδροχόος μπορεί να αμελήσει να επικοινωνήσει με τον σύντροφό του.

Ιχθείς: Δες τον σύντροφο σου για αύτο που είναι

Οι Ιχθείς είναι ρομαντικοί και αυτά τα ονειροπόλα άτομα δεν μπορούν παρά να δουν τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά - ειδικά κοιτάζοντας τον σύντροφό τους. Μια προειδοποίηση για όλα τα ψάρια: Η εξιδανίκευση του συντρόφου σου δεν σου κάνει καλό.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ