Γιατί η 11η Ιανουαρίου θα είναι η πιο τυχερή μέρα του μήνα | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
9:55
10/1

Γιατί η 11η Ιανουαρίου θα είναι η πιο τυχερή μέρα του μήνα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ξημερώνει μια Δευτέρα διαφορετική. Ιδού τι λένε τ' άστρα, σχετικά!

Tώρα που έχεις ξεκινήσει το νέο σου ημερολόγιο για το 2021 ήρθε η ώρα να προσθέσεις ένα αστερίσκο δίπλα στη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, γιατί σύμφωνα με την αστρολογία και την αριθμολογία, πρόκειται να είναι η πιο τυχερή μέρα του μήνα. Ο Ιανουάριος είναι πάντα γεμάτος από νέες αρχές, αλλά η 11η Ιανουαρίου θα χρεωθεί ιδιαίτερα με καλή τύχη, χάρη στην ισχυρή αριθμολογία της ημερομηνίας και μερικές αρμονικές πλανητικές ευθυγραμμίσεις που πραγματοποιούνται ταυτόχρονα. Η αστρολογία του 2021 μπορεί να φαίνεται ταραχώδης, αλλά αυτό το κοσμικό φωτεινό σημείο θα μας βοηθήσει να ξεκινήσουμε τη χρονιά με αυτοπεποίθηση.

Η Αριθμολογία της 11ης Ιανουαρίου

«Το νούμερο 1 στην αριθμολογία αντηχεί με τη συχνότητα των νέων αρχών και των ανοιγμάτων των θυρών», λέει στο Bustle η lifestylist και κβαντική θεραπευτής Laura Brown. «Η 11η Ιανουαρίου έχει πολύ υψηλή συχνότητα που ενισχύει ακόμη και τα μικρότερα βήματα που κάνουμε, καθιστώντας τα πιο δυνατά και να προχωρούν περισσότερο». Με άλλα λόγια, η αριθμολογία αυτής της ημερομηνίας, μας θυμίζει τη μοναδική δύναμη που βρίσκεται μέσα μας.

«Όταν συνδυάζονται αριθμοί, ενισχύεται η συχνότητα του αριθμού και σε αυτή η περίπτωση η 11η Ιανουαρίου ενισχύει τις ιδιότητες του αριθμού 1», λέει η Brown.

Η Αστρολογία της 11ης Ιανουαρίου

Ο αστρο-καιρός στις 11 Ιανουαρίου αντικατοπτρίζει επίσης την τυχερή ενέργεια των νέων αρχών. Το φεγγάρι (που μπαίνει στον εργατικό Αιγόκερω) θα είναι στην ουρά του τρέχοντος σεληνιακού κύκλου του, καθώς το πρώτο νέο φεγγάρι του 2021 κορυφώνεται το επόμενο βράδυ της 11ης Σεπτεμβρίου. Επιπλέον, αυτό το σχεδόν καινούργιο φεγγάρι δημιουργεί μια σειρά θετικών συνδέσεων με άλλους πλανήτες κατά τη διάρκεια της ημέρας, κάνοντάς μας να νιώθουμε τολμηρές και να εισάγουμε ένα στοιχείο έκπληξης στην εποχή μας. Αυτό σημαίνει ότι αν διακινδυνεύσεις και δοκιμάσεις κάτι νέο, η τύχη πρέπει να είναι στο πλευρό σου.

Αργότερα, μια ρομαντική ευθυγράμμιση μεταξύ του φεγγαριού και του πλανήτη της αγάπης, της Αφροδίτης, βάζει το μυαλό μας στις σχέσεις. Αυτή η ενέργεια είναι ιδανική για ανοιχτές συνομιλίες σχετικά με τη δέσμευση ή για την προώθηση κάποιου αισθηματικού δεσμού, οπότε εκμεταλλεύσου την αν η ερωτική σου ζωή χρειάζεται ώθηση.

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ