Φθινοπωρινή ισημερία: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
7:39
22/9

Φθινοπωρινή ισημερία: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Όταν το φθινόπωρο κάνει την εμφάνιση του, απλώνεται σε όλη την ύπαρξη σου. Και αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την φθινοπωρινή ισημερία στις 22 Σεπτεμβρίου, τότε θα βιώσεις μια πολύ όμορφη αλλαγή.

Κριός

Ίσως παρατηρήσεις ότι μια σχέση γίνεται πιο σημαντική γύρω από τη φθινοπωρινή ισημερία. Μπορείς ακόμη και να αρχίσεις να αναλύεις τις σχέσεις σου, να καθορίσεις πού πηγαίνουν, πώς λειτουργούν και πώς μπορείς να τις βελτιώσεις. Η φθινοπωρινή περίοδος θα σε φέρει πιο κοντά στους σωστούς ανθρώπους, αλλά μπορεί επίσης να σε απομακρύνει από εκείνους με τους οποίους δεν έχεις αρκετά κοινά. ‘Αφησε τις σχέσεις σου να ανταποκριθούν στην περίσταση.

Τα 3 ζώδια τα οποία θα είναι πιο τυχερά το 2021

Καρκίνος

Μόλις έρθει η φθινοπωρινή ισημερία, μπορεί να αισθανθείς την επιθυμία να επιστρέψεις σε κάτι οικείο. Μπορεί ακόμη και να αισθανθείς την ανάγκη να περάσεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι και να κρατήσεις περισσότερη ενέργεια για την οικογένειά σου. Η συναισθηματική ενέργεια μπορεί να προκύψει καθώς οι ευαισθησίες αφήνουν κενά σημεία, φέρνοντάς σε πίσω σε μια πιο ευάλωτη κατάσταση ύπαρξης. Άνοιξε την καρδιά σου και άφησε να μπει η αγάπη. Εξάλλου, πρέπει να κάνεις το πρώτο βήμα, αλλά μόνο με άτομα που εμπιστεύεσαι και σε ένα μέρος που γνωρίζεις.

Ζυγός

Η αρχή του φθινοπώρου είναι μια ουσιαστική στιγμή για εσένα. Άλλωστε, αυτό συμβαίνει επίσης όταν ο ήλιος εισέρχεται στον Ζυγό, ενεργοποιώντας τον πρώτο Οίκο του εαυτού σου και υπενθυμίζοντας σου ποια είσαι. Η φθινοπωρινή ισημερία μπορεί να φαίνεται σαν ένα τράνταγμα στο σύστημα, ενθαρρύνοντάς σε να ενσαρκώσεις πλήρως την προσωπικότητά σου και να αποδεχθείς την έμφυτη αυθεντικότητά σου. Μην αλλάζεις τον εαυτό σου για να ταιριάξεις με τον κόσμο. Άφησε τον κόσμο να αλλάξει για να σου αφήσει χώρο.

Ποια είναι τα 6 πιο εσωστρεφή ζώδια

Αιγόκερως

Η φθινοπωρινή ισημερία θα επηρεάσει την επιθυμία σου να κατακτήσεις τον κόσμο. Άλλωστε, είσαι Αιγόκερως και η φιλοδοξία βρίσκεται στον πυρήνα της ίδιας σου της ουσίας. Αυτό το φθινόπωρο, ενθαρρύνεσαι να ορίσεις τους στόχους σου, να κατανοήσεις τις επερχόμενες προκλήσεις και να κάνεις ότι χρειάζεται για να φτάσεις στη γραμμή τερματισμού. Άφησε τον κόσμο να σε δει να κυριαρχείς στον επαγγελματικό στίβο. Άφησε τους να σε δουν να λάμπεις όσο πιο έντονα μπορείς.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ