Φθινοπωρινή ισημερία: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
21:04
22/9

Φθινοπωρινή ισημερία: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το καλοκαίρι - η περίοδος του ρομαντισμού, της δημιουργικότητας, της αφθονίας και της απόλαυσης - τελειώνει και η αλλαγή μπορεί να είναι γλυκόπικρη. Ωστόσο, εάν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που θα επηρεαστεί λιγότερο από την φθινοπωρινή ισημερία του 2021, ίσως να μην αισθανθείς ταραγμένη από την εποχιακή αλλαγή.

Ταύρος

Αυτό το φθινόπωρο, έχεις μια ισχυρή ευκαιρία να μεταρρυθμίσεις την καθημερινή σου ρουτίνα και το σχήμα αυτο-φροντίδας σου. Πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ενέργειά σου πιο αποτελεσματικά, ώστε να μπορείς να επιτύχεις περισσότερα σε καθημερινή βάση; Πώς μπορείς να δώσεις προτεραιότητα στις σωματικές και ψυχικές σου ανάγκες διατηρώντας παράλληλα τη δέσμευσή σου για τη δουλειά σου; Όλα έχουν να κάνουν με την ισορροπία, αλλά και με την επιμονή, οπότε αντιμετώπισε κάθε μέρα σαν μια νέα ευκαιρία.

Πανσέληνος Σεπτεμβρίου: Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο

Λέων

Αυτή η εποχιακή αλλαγή έχει να κάνει μόνο με τη μάθηση. Μάθε πώς να χρησιμοποιείς τη φωνή σου πιο αποτελεσματικά. Μάθε πώς να ακούς όταν κάποιος άλλος μιλάει. Μάθε πώς να εκφράζεις τις ιδέες σου με σιγουριά και χωρίς τρόμο. Μπορεί να αποδέχεσαι τις πληροφορίες σαν ένα σφουγγάρι καθώς νέες έννοιες γεμίζουν το μυαλό σου. Μερικές φορές, μπορεί ακόμη και να αισθάνεσαι μια υπερβολή γύρω σου, οπότε βρες έναν τρόπο να θυμάσαι τις λεπτομέρειες που είναι σημαντικές.

Σκορπιός

Μπορεί να νιώσεις σαν να απελευθερώνεσαι από κάτι που κουβαλούσες, ενώ πραγματοποιείται η φθινοπωρινή ισημερία. Μπορεί ακόμη και να νιώσεις σαν να αποδέχεσαι τη μοναξιά, ώστε να έχεις μια στιγμή να συμφιλιωθείς με το γεγονός ότι ξεπερνάς κάτι. Τίποτα δεν διαρκεί για πάντα και αν ζεις στο παρελθόν, μπορεί να θεωρείς δεδομένη την παρούσα στιγμή. Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να συμβιβαστεί με αυτό που χάνεις, αλλά και με αυτό που κερδίζεις.

Ποια είναι τα 3 πιο κακότροπα ζώδια

Υδροχόος

Αυτό το φθινόπωρο, ο κόσμος μπορεί να αρχίσει να ανοίγεται για εσένα, αποκαλύπτοντας αυθόρμητες ευκαιρίες για να αξιοποιήσεις. Ο κόσμος είναι πολύ μεγαλύτερος από ότι νόμιζες ότι ήταν και η ενέργεια πίσω από αυτήν την ισημερία, σε ενθαρρύνει να επωφεληθείς από όλα τα μέρη που έχεις μπροστά σου να εξερευνήσεις και τα πράγματα που έχεις να δεις. Άνοιξε το μυαλό σου, άφησε τις επίμονες απόψεις σου και δείξε λίγη πίστη.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ