Έρχεται ανάδρομος Ερμής: Τα 4 ζώδια που θα τον περάσουν πιο δύσκολα | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
8:10
28/5/2021

Έρχεται ανάδρομος Ερμής: Τα 4 ζώδια που θα τον περάσουν πιο δύσκολα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

O ανάδρομος Ερμής ξεκινά την πορεία του στις 29 Μαΐου και λαμβάνει χώρα στους κοινωνικούς, πνευματικούς και προσαρμόσιμους Δίδυμους. Ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης πλανήτης των Δίδυμων, που σημαίνει ότι ο Ερμής είναι άνετος όταν βρίσκεται στους Δίδυμους, προκαλώντας σου μια φυσική προτίμηση για γνώσεις και εμπειρίες που διεγείρουν το μυαλό σου.

Ουσιαστικά τα 4 παρακάτω ζώδια μπορεί να βιώσουν πιο πολύ την επίδραση του ανάδρομου Ερμή αυτής της άνοιξης. Και οι λόγοι είναι οι παρακάτω:

Δίδυμοι

Μπορεί να αισθανθείς κάπως συγκεχυμένη για το ποια είσαι και τι θέλεις κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης πορείας. Ωστόσο, αποκαλύπτονται μόνο τα βαθύτερα στρώματα του εαυτού σου, ενθαρρύνοντάς σε να κοιτάξεις λίγο πιο κοντά την ταυτότητά σου. Συμμετέχεις στη διαδικασία ανακάλυψης του εαυτού σου ξανά. Οι πιθανότητες είναι ότι υπάρχουν πτυχές του εαυτού σου που ποτέ δεν αναγνώρισες ή σεβάστηκες, με τον τρόπο που θα έπρεπε να κάνεις. Συνδέσου με βαθύτερη εμπιστοσύνη.

Καλά τα αστρολογικά, αλλά και μερικές πρακτικές συμβουλές δεν βλάπτουν...
Πάτησε στον σύνδεσμο και διάβασε μερικές σκέψεις που θα σε βοηθήσουν
να ψωνίζεις πιο γρήγορα στο σούπερ μάρκετ

Παρθένος

Θα μπορούσες να αισθανθείς αποσυνδεδεμένη από την τρέχουσα κατάσταση της καριέρας σου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, σαν να μην έχεις κίνητρα ή να μην εμπνέεσαι από τους στόχους σου. Ωστόσο, αντί να επικεντρωθείς στην έναρξη κάτι καινούργιου, γιατί να μην εξετάσεις έργα που ίσως είχες εγκαταλείψει στο παρελθόν; Μπορεί να υπάρχουν μισοτελειωμένες δουλειές στην καριέρα σου που αξίζουν μια δεύτερη ματιά. Μπορεί ακόμη ο ανάδρομος Ερμής και να σε εμπνεύσει να ολοκληρώσεις κάτι, το οποίο είναι πολύ πιο δύσκολο από το να ξεκινήσεις κάτι άλλο.

Τοξότης

Κατά τη διάρκεια αυτού του ανάδρομου Ερμή, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις περισσότερες παγίδες στις σχέσεις σου. Ίσως δεν ταιριάζεις με κάποιον στη ζωή σου και ίσως αισθάνεσαι εντελώς απογοητευμένη από τη σχέση σου. Ωστόσο, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να ξανασκεφτείς τι είδους σχέση θέλεις πραγματικά. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να αναλύσεις το είδος του συντρόφου που είσαι σε μια σχέση και να θυμηθείς ότι είναι αμφίδρομος δρόμος.

Και κάτι πιο... χολιγουντιανό για να ελαφρύνουμε την κατάσταση: Η απίστευτη αποκάλυψη για την Jennifer Aniston και τον David Schwimmer στα "Φιλαράκια"

Ιχθείς

Μπορεί να νιώθεις σαν να μην είσαι τόσο άνετα στη ζωή σου μόλις ξεκινήσει αυτή η ανάδρομη πορεία. Ίσως να διαπιστώσεις ότι δεν ταιριάζεις με την οικογένειά σου όπως κάποτε. Το μόνο που κάνει αυτή η ανάδρομη πορεία είναι να αποκαλύπτει πτυχές της οικογενειακής σου ζωής που μπορεί να απαιτήσουν κάποια ανατροπή. Χρησιμοποίησε αυτήν την ενέργεια για να δημιουργήσεις τη δυναμική του σπιτιού και της οικογένειας, που σε κάνει να νιώθεις τόσο ασφαλής όσο μια ζεστή κουβέρτα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ