Έκλειψη Σελήνης: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο αυτή τη φορά | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
7:31
28/11/2020

Έκλειψη Σελήνης: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο αυτή τη φορά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Οι εκλείψεις είναι μεγάλη υπόθεση στην αστρολογία, καθώς τείνουν να δρουν καταλυτικά στις συγκλονιστικές ανατροπές και τις ξαφνικές αλλαγές στη ζωή μας. Γι 'αυτό και η πανσέληνος του Νοεμβρίου του 2020, που είναι και η πρώτη έκλειψη της εποχής, θα είναι τόσο ισχυρή. Θα τη δούμε στον ουρανό στις 30 Νοεμβρίου στο αέρινο και πνευματικό ζώδιο του Δίδυμου και θα μας ζητήσει να συνδυάσουμε τις λογικές μας πλευρές με τη συναισθηματική μας διαίσθηση. Εάν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την έκλειψη της πανσελήνου του Νοεμβρίου του 2020, τότε ετοιμασου να δοκιμάσεις τόσο την καρδιά όσο και το μυαλό σου.

Δίδυμοι

Αυτή είναι η πρώτη έκλειψη που συμβαίνει στην περιοχή του ζωδίου σου, Διδυμάκι, εδώ και σχεδόν 20 χρόνια, οπότε θα νιώσεις τα αποτελέσματά της πιο δυνατά από οποιονδήποτε άλλο - και θα είναι ζωτικής σημασίας να ακούσεις τη δική σου καρδιά κατά τη διάρκεια αυτής της μεταμορφωτικής περιόδου. «Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έχεις θέσει πρώτα τις ανάγκες σου», λέει στο Bustle η αστρολόγος Lisa Stardust.

Παρθένος

Έχεις βάλει στόχο σε κάτι μεγάλο στη δουλειά, Παρθένε και αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να σηματοδοτήσει ένα σημείο καμπής στο επαγγελματικό σου ταξίδι. «Η προαγωγή βρίσκεται σε εξέλιξη», λέει η Stardust. «Ήρθε η ώρα να ανεβάσεις ρυθμούς στην εργασία σου για να επιδείξεις τις ικανότητές σου». Οι άνθρωποι παρατηρούν τα ταλέντα σου και εκτιμούν τους κόπους σου, οπότε μη ντρέπεσαι όταν πρόκειται να διεκδικήσεις τα επιτεύγματά σου για τα οποία δούλεψες σκληρά.

Διάβασε και αυτό: Ισχύει τελικά ότι η Πανσέληνος φέρνει μόνο χωρισμούς;

Τοξότης

Ως ένα από τα ζώδια που αγαπάνε περισσότερο την ελευθερία, μπορεί να είσαι διστακτική όταν πρόκειται για δέσμευση, Τοξοτίνα. Όμως, οι αναταραχές αυτής της έκλειψης θα μπορούσαν να σε βάλουν σε μια θέση όπου θα πρέπει να λάβεις μια απόφαση με τον έναν ή τον άλλον τρόπο για τα θέματα που αφορούν στην ερωτική σου ζωή. «Οι σχέσεις χρειάζονται δουλειά», λέει η Stardust. «Αν αφήσεις τον φόβο που έχεις στο να προσκολληθείς κάπου, τότε μπορείς να πετύχεις».

Ιχθείς

Αυτή η έκλειψη σε βρίσκει στον τέταρτο Οίκο του σπιτιού σου, της οικογένειας και των αναμνήσεων σου - ένα από τα πιο ευαίσθητα και ευάλωτα μέρη του χάρτη σου. «Το επίκεντρο βρίσκεται τώρα στο να επανασυνδεθείς με τον εαυτό σου και να μετριάσεις τις ανησυχίες σου, κάτι που μπορεί να είναι πιο δύσκολο από το αναμενόμενο», λέει η Stardust. Οργάνωσε το πρόγραμμά σου έτσι ώστε να επιτρέψεις μια χαλαρή βραδιά προκειμένου να απαλλάξεις το μυαλό σου από κάθε σεληνιακό καρδιακό πόνο.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ