Είσαι Zυγός; Δες πώς ταιριάζεις ερωτικά με καθένα από τα υπόλοιπα ζώδια | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
10:00
6/10/2019

Είσαι Zυγός; Δες πώς ταιριάζεις ερωτικά με καθένα από τα υπόλοιπα ζώδια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τα άστρα παίζουν τον ρόλο τους -και- στα ερωτικά σου. Είτε το πιστεύεις αυτό στο απόλυτό σου είτε σε μικρό κομμάτι του έχει ενδιαφέρον να δεις πώς είναι το κάθε ζώδιο ως πιθανό... ταίρι σου.

Έχουμε ήδη μιλήσει για τους ερωτικούς συνδυασμούς του Κριού, του Ταύρου, του Δίδυμου, του Καρκίνου, του Λέοντα και της Παρθένου. Ας δούμε σήμερα τι συμβαίνει αν ο Ζυγός συναντηθεί ερωτικά με κάθε ένα από τα 12 ζώδια, σύμφωνα με την αστρολόγο του Harper's Bazaar, Jennifer Angel, και ακολουθούν τα υπόλοιπα ζώδια με τη σειρά τους:

Πώς είναι λοιπόν η σχέση του Ζυγού με...

Κριό: Υπάρχει δυσαρμονία εδώ. Ο Κριός είναι σε εγρήγορση και ο Ζυγός κοιτάζει όλες τις πλευρές. Υπάρχει ανάγκη να αναγνωρίσει ο ένας τα πλεονεκτήματα του άλλου.

Ταύρο: Η ζωή πρέπει να καλλιεργηθεί και κανένας δεν το γνωρίζει καλύτερα από αυτά τα δύο ζώδια με κυρίαρχο την Αφροδίτη. Τελικά, η ζωή είναι για την αρμονία και την ισορροπία και αυτοί οι δύο το καταλαβαίνουν!

Δίδυμο: Υπάρχει καλή κατανόηση μεταξύ αυτών των δύο ζωδίων του αέρα. Με πολλή γοητεία, δουλεύουν σκληρά για να διατηρήσουν τη σχέση τους αρμονική.

Καρκίνο: Αυτά τα δύο ζώδια μπορούν είτε να εκτοξεύσουν είτε να συνθλίψουν ο ένας τον άλλον. Και οι δύο έχουν μια αγάπη για την κουλτούρα και την ομορφιά και όταν οι κόσμοι τους συνδυάζονται, η σχέση μπορεί να λειτουργήσει.

Λέοντα: Αυτό το δυναμικό δίδυμο λάμπει μαζί, ειδικά στην κοινωνική σκηνή. Φροντίζουν ο ένας τον άλλον και μπορεί η αγάπη τους να πάει μακριά για πάντα.

Παρθένο: Αυτή ο συνδυασμός μπορεί να φαίνεται καλός, αλλά στην πραγματική ζωή, η προσπάθεια της Παρθένου για να κάνει το Ζυγό καλύτερο άτομο μπορεί να θίξει την ευαισθησία του. Η Παρθένος πρέπει να καταλάβει περισσότερο το Ζυγό και ο Ζυγός να μην παίρνει τα πάντα τόσο προσωπικά.

Ζυγό: Mια ονειρική σχέση! Αυτά τα δύο ζώδια του αέρα είναι στο συννεφάκι τους και ερωτευμένοι. Δεν υπάρχει ανάγκη για τίποτα ή κανέναν άλλο. Είναι ευτυχισμένοι!

Σκορπιό: Υπάρχει σίγουρα κάτι περίεργο εδώ, αλλά δεν μπορεί να πει κανείς ότι η σχέση κολλάει. Αν δεν μπορούν να δουν τις διαφορές τους ως συμπληρωματικές, γίνονται καλύτεροι φίλοι από εραστές.

Τοξότη: Υπάρχει σίγουρα μια έλξη με αυτά τα δύο ζώδια. Αλλά ο Τοξότης είναι πολύ πιο ανεξάρτητος σε μια σχέση από ό, τι ο Ζυγός θα ήθελε να είναι. Ωστόσο, επικοινωνούν καλά.

Αιγόκερω: Όταν οι στόχοι συνδυάζονται και οι δύο εργάζονται μαζί για τα ίδια πράγματα, αυτή η σχέση πάει καλά. Μπορεί να δουλέψει όταν δίνει και παίρνει ο ένας από τον άλλον.

Υδροχόο: Αυτά τα δύο ζώδια του αέρα μιλούν την ίδια γλώσσα. Είναι φυσικοί εραστές και συμπαίκτες.

Ιχθείς: Καλοί φίλοι, αυτοί οι δύο μπορούν να ερωτευτούν εύκολα. Χέρι χέρι μοιράζονται τη ζωή και την αγάπη.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ