Δες πώς η Νέα Σελήνη αλλάζει τις σχέσεις σου σύμφωνα με το ζώδιο σου | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
10:06
19/10/2020

Δες πώς η Νέα Σελήνη αλλάζει τις σχέσεις σου σύμφωνα με το ζώδιο σου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

H Νέα Σελήνη στον Ζυγό ανέτειλε στον ουρανό στις 16 Οκτωβρίου και σχημάτισε ένα Ταυ (μια έντονη αστρολογική πλευρά στην οποία προκύπτει μια αντίθεση και δύο τετράγωνα) μεταξύ του ανάδρομου Άρη και των Δία, Κρόνου και Πλούτωνα, οι οποίοι είναι όλοι στο Αιγόκερω. Για αυτό να περιμένεις αυξημένα, έντονα συναισθήματα.

Για να κάνουμε τα πράγματα ακόμα πιο "δραματικά", ο πλανητικός κυβερνήτης αυτού του φαινομένου είναι η Αφροδίτη, η οποία βρίσκεται επί του παρόντος στην Παρθένο και μια αντίθεση μεταξύ της Αφροδίτης και του ανάδρομου Ποσειδώνα συνέβη δύο ημέρες μετά τη Νέα Σελήνη, στις 18 Οκτωβρίου. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε την ευκαιρία να τα βρούμε με εκείνους με τους οποίους λογομαχήσαμε κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης. Και θα προχωρήσουμε στη λήψη σημαντικών αποφάσεων σχετικά με τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τα οικονομικά, στις 20 Οκτωβρίου.

Τι σημαίνουν όλα αυτά για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά; Ιδού μια κεντρική ιδέα για να είσαι προετοιμασμένη:

Κριός

Ένας νέος έρωτας κάνει την καρδιά σου να χτυπά γρήγορα, κάνοντάς σε να θέλεις να αποσαφηνίσεις το τι σου συμβαίνει και αν η σχέση έχει μέλλον. Καν 'το! Είναι η στιγμή για να έχεις μια ευκαιρία στην αγάπη.

Ταύρος

Κάνε μερικές απαραίτητες αλλαγές στην καθημερινή σου ρουτίνα. Εάν αφοσιωθείς σε ένα νέο πρόγραμμα, μπορείς πραγματικά να ελέγξεις τα πάντα από τη λίστα υποχρεώσεων.

Δίδυμοι

Ένα δημιουργικό project, σου επιτρέπει να αγκαλιάσεις τον εσωτερικό σου καλλιτέχνη. Ακόμα κι αν δεν είσαι Van Gogh, θα έχει πλάκα να ασχοληθείς. Πρόσθεσε τους φίλους σου για επιπλέον διασκέδαση.

Καρκίνος

Το κρεβάτι σου σε καλεί. Σωστά, Καρκίνε, αυτές οι μέρες σου δίνουν την ευκαιρία να αράξεις λίγο. Πέρασε αυτά τα βράδια χαλαρώνοντας με μια ωραία ταινία και σνακ.

Λέων

Είσαι στρεσαρισμένη, Λιονταρίνα, οπότε καλό είναι να ανοιχτείς και να πεις στην οικογένειά σου για αυτό ώστε να μπορούν να σου προσφέρουν κάποια απαραίτητη υποστήριξη. Με την αγάπη τους, μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο.

Παρθένος

Ήρθε η ώρα να οργανώσεις τα οικονομικά σου, Παρθένε. Αυτό σημαίνει τη δημιουργία ενός προϋπολογισμού και τη δέσμευση ότι θα τον ακολουθήσεις. Αντί να ξοδεύεις υπερβολικά, ξεκίνησε να εξοικονομείς χρήματα για μια δύσκολη μέρα (η οποία θα έρθει νωρίτερα από ότι νομίζεις).

Ζυγός

Μια αλλαγή στον εαυτό σου δεν θα είναι μόνο μια διασκεδαστική αλλαγή, αλλά θα μπορούσε επίσης να προσελκύσει το ενδιαφέρον του καλού σου. Προχώρησε και πιάσε τη βαφή μαλλιών, τη glitter σκιά ματιών ή το ψαλίδι μαλλιών. Ότι κι αν δοκιμάσεις θα μπορούσε να γίνει μέρος της εμφάνισής σου.

Σκορπιός

Μην ανησυχείς για απλά πράγματα Σκορπίνα. Αυτό σημαίνει να αφήσεις να φύγουν καταστάσεις και άνθρωποι που σε ενοχλούν. Μην ασχολείσαι με την ένταση απλά εστίασε στον εαυτό σου. Είσαι το κέντρο του δικού σου σύμπαντος - κανένας άλλος δεν είναι.

Τοξότης

Αγαπάς την ομάδα σου, αλλά ήρθε η ώρα να ορίσεις κάποια όρια, ώστε να αποφύγεις τις εντάσεις (οπότε δεν ακούς πλέον κουτσομπολιά για κάποιον άλλο στην ομαδική συνομιλία). Απλώς να γνωρίζεις ότι πρόκειται για αμφίδρομο δρόμο. Σεβάσου και τα όριά τους.

Αιγόκερως

Πρέπει να δημιουργήσεις ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής σου ζωής. Μην δουλεύεις τόσο σκληρά και ξεχνάς να φροντίζεις τον εαυτό σου. Βοήθησε τον εαυτό σου να περάσει ίσο χρόνο εργασίας και ξεκούρασης. Απόφυγε την εξουθένωση!

Υδροχόος

Βγάλε τις κάρτες ταρώ και το χαλάκι της γιόγκα. Ψάχνεις για πνευματική εκπλήρωση. Εξερεύνησε νέες τεχνικές και μεθόδους, ώστε να μπορείς να βρεις αυτές που θα σου επιτρέψουν να εξελιχθείς και να μεταμορφωθείς.

Ιχθείς

Η διαίσθησή σου είναι εξαιρετικά φορτισμένη. Αλλά εσύ κριτικάρεις τον εαυτό σου, χάρη στις αντιδράσεις των φίλων σου. Ανεξάρτητα από το τι θέλουν οι άνθρωποι να πιστεύεις, εμπιστεύσου τα ένστικτά σου. Μην αφήνεις κανέναν να σου πει κάτι διαφορετικό.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ