Δεκέμβριος 2021: Τα 3 ζώδια τα οποία θα παράσουν λίγο πιο δύσκολα | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
13:13
30/11/2021

Δεκέμβριος 2021: Τα 3 ζώδια τα οποία θα παράσουν λίγο πιο δύσκολα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το 2021 ήταν δύσκολο και, όπως φαίνεται, για μερικούς θα τελειώσει με μια ιδιαίτερα δραματική νότα. Ο Δεκέμβριος (ακόμη κι αν δεν το έχεις αντιληφθεί) έφτσε και είναι γεμάτος με ασταθή αστρολογική δραστηριότητα. Ξεκινά με μια έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη στις 4 Δεκεμβρίου, οδηγώντας σε προς μια εκτεταμένη μετατόπιση.

Ο τελευταίος μήνας του 2021 θα μπορούσε κάλλιστα να σε οδηγήσει σε ένα μονοπάτι που δεν περιμένες να ακολουθήσεις και αν τυχαίνει να ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω άτυχα ζώδια που ο Δεκέμβριος του 2021 θα είναι ο χειρότερος μήνας τους, τότε μάλλον θα νιώσεις το κοσμικό χάος περισσότερο από τους υπόλοιπους.

Ταύρος

Μπορεί να αισθανθείς λίγο κουρασμένη αυτόν τον μήνα, Ταυρίνα και όλα αυτά οφείλονται στο γεγονός ότι η Αφροδίτη, ο κυβερνών πλανήτης σου, βρίσκεται ανάδρομη στις 19 Δεκεμβρίου. Αυτό μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι κάπως μπερδεμένη ή αποσυνδεδεμένη, αναγκάζοντάς σε να γίνεις λίγο περισσότερο επινοητική και ευέλικτη. Καθώς ο μήνας συνεχίζεται, μπορεί να νιώσεις ότι ορισμένες καταστάσεις στη ζωή σου τονίζονται περισσότερο. Μπορεί ακόμη και να αισθάνεσαι ότι ορισμένοι τοίχοι σε πλησιάζουν, αναγκάζοντάς σε είτε να σεβαστείς τα εμπόδια τους είτε να τους γκρεμίσεις.

Αναζητάς την ευτυχία; Πρόσθεσε αυτές τις συνήθειες στην καθημερινότητα σου

Καρκίνος

Αυτό το μήνα, Καρκινάκι, μπορεί να αισθάνεσαι ότι εσύ και τα αγαπημένα σου πρόσωπα δεν κάνετε τα βήματα που θα θέλατε. Η Αφροδίτη θα σταθεί ανάδρομη από τις 19 Δεκεμβρίου, προκαλώντας δράμα στον έβδομο Οίκο των συνεργασιών σου. Αυτό θα μπορούσε να επαναφέρει στη ζωή τις αφανείς συγκρούσεις, ενθαρρύνοντάς σε να συζητήσεις επιτέλους αυτά που επιλέγεις να αγνοείς και να λάβεις κάποιες απαντήσεις. Εάν δεν τα πηγαίνεις καλά με κάποιον που αγαπάς, προσπάθησε να παραμείνεις θετική. Μαθαίνεις τόσα πολλά για το τι είδους σύντροφος είσαι και τι είδους σύντροφο χρειάζεσαι.

Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι η ζωή αρχίζει μετά τα 40! Κάτι ξέρουν!

Ζυγός

Εάν αισθάνεσαι, Ζυγέ, ότι αυτός ο μήνας είναι βαρετός, έχεις το δικαιωμα να παραπονεθείς. Η Αφροδίτη - ο κυβερνών πλανήτης σου - θα σταθεί ανάδρομος στις 19 Δεκεμβρίου, κάτι που μπορεί να σε κάνει να νιώθεις πιο ευάλωτη και ευαίσθητη από το συνηθισμένο. Αυτή η ανάδρομη πορεία συμβαίνει επίσης στον τέταρτο Οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σου, κάτι που μπορεί να φέρει στο φως βαθιά συναισθηματικά ζητήματα. Ωστόσο, αυτά τα ζητήματα μπορεί να ήταν πάντα εκεί και να σιγοβράζουν ακριβώς κάτω από την επιφάνεια.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ