Blue Moon: Έρχεται το Μπλε Φεγγάρι και αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
11:12
29/10/2020

Blue Moon: Έρχεται το Μπλε Φεγγάρι και αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η επερχόμενη σπάνια και ξεχωριστή πανσέληνος είναι συναρπαστική, καθώς είναι η δεύτερη πανσέληνος μέσα στον Οκτώβριο. Την αποκαλούμε «μπλε φεγγάρι», θα την απολαύσουμε στις 31 Οκτωβρίου αλλά φέτος έχει ένα μειονέκτημα. Μπορεί να "πέφτει" Σαββατόβραδο αλλά εν μέσω μιας πανδημίας και μιας ανάδρομης περιόδου του Ερμή, δεν νομίζουμε ότι κανείς θα τη χαρεί όσο θα ήθελε (ή θα μπορούσε). Ανεξάρτητα από αυτό, όμως, πρόκειται για ένα ισχυρό αστρολογικά φαινόμενο που θα φέρει σε όλους μας μερικές εκπλήξεις. Σε κάποιους κάπως περισσότερες. Ιδού τα ζώδια που φαίνεται ότι θα επηρεαστούν λίγο περισσότερο από αυτό το μπλε φεγγάρι.

Ταύρος

Επειδή η πανσέληνος ανεβαίνει στο ζώδιο σου, θα νιώσεις τα πράγματα σε ένα βαθύ προσωπικό και έντονο επίπεδο αυτή τη φορά. «Κάνε μια επανεκκίνηση και αναζωογόνησε τα εσωτερικά σου συναισθήματα», λέει η αστρολόγος Lisa Stardust στο Bustle. «Μη δημιουργείς πάρα πολύ ένταση στη διαδικασία της θεραπείας». Τα συναισθήματά σου θα μπορούσαν να αλλάξουν για ψύλλου πήδημα σε αυτήν την πανσέληνο, Ταυρίνα, κάτι το οποίο θα μπορούσε να σε αποσυντονίσει από τους συνηθισμένους σου σταθερούς και πρακτικούς τρόπους ως ζώδιο της γης που είσαι. Καλύτερα όμως να δεχθείς τα πράγματα όπως είναι και να απολαύσεις την ενέργεια της πανσελήνου.

Λέων

Μεταξύ της καταιγίδας του ανάδρομου Ερμή και αυτής της έντονης πανσελήνου που φωτίζει το τμήμα εργασίας του αστρολογικού σου χάρτη, υπαρχουν έντονες και ζαλιστικές στιγμές για την καριέρα σου, Λιονταρίνα, αλλά είναι επίσης μια ευκαιρία να ανανεώσεις την επαγγελματική σου εικόνα ή να αλλάξεις την πορεία της καριέρας σου. « Η δουλειά αλλάζει με ανεξέλεγκτο ρυθμό» λέει η Stardust. «Να είσαι ανοιχτή για μια νέα ευκαιρία όταν ολοκληρώνεις ένα παλαιότερο έργο». Ποτέ δεν ξέρεις τι περιμένει στη γωνία, οπότε συνέχισε να εργάζεσαι για να επιτύχεις τους τρέχοντες στόχους σου, αλλά μην παραβλέπεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις κάτι νέο.

Σκορπιός

Πάτησε παύση κάτω από αυτήν την πανσέληνο για να επικεντρωθείς στις κοντινότερες σχέσεις σου. «Οι σχέσεις χρειάζονται δουλειά», λέει η Stardust. «Τώρα, περισσότερο από ποτέ, προσπάθησε να το δουλέψεις με τον σύντροφό σου». Άρχισε να βλέπεις ξεκάθαρα τα πράγματα που δεν λειτουργούν στο πλαίσιο των ρομαντικών σου σχέσεων (ή των πιθανών), οπότε εκμεταλλεύσου αυτήν τη στιγμή σαφήνειας και εστίασε στην ανάληψη δράσης και στη δημιουργία βαθύτερων, πιο αυθεντικών συνδέσεων με αυτούς που αγαπάς.

Υδροχόος

Είσαι από τη φύση σου ανοιχτόμυαλη, Υδροχόε και αυτή η πανσέληνος σου ζητά να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου με πιο προσωπικούς τρόπους. Σκέψου τον εαυτό σου ως μια συλλογή από κομμάτια του παζλ, όλα σχηματισμένα μαζί κατά τη διάρκεια της ζωής σου για να δημιουργηθεί το μοναδικό άτομο που είσαι σήμερα. Αλλά θυμήσου ότι το παζλ δεν είναι ποτέ ολοκληρωμένο και πάντα ξεπετάγονται νέα κομμάτια. «Πρέπει να εξελιχθείς τώρα», λέει η Stardust. «Ήρθε η ώρα να κινηθείς προς τον μετασχηματισμό και να αφήσεις τον φόβο». Μην μένεις κολλημένη σε προηγούμενα θέματα και εντάσεις. Άνοιξε το μυαλό σου σε πιο ευάλωτες εμπειρίες και να είσαι σίγουρη ότι η καρδιά σου θα είναι ασφαλής.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ