Αυτοί είναι οι 7 συνδυασμοί ζωδίων για ιδανικές σχέσεις | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
8:02
21/1/2021

Αυτοί είναι οι 7 συνδυασμοί ζωδίων για ιδανικές σχέσεις

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ένας τρόπος για να προσδιορίσεις εάν ένα ζευγάρι είναι πραγματικά συμβατό και μπορεί να προχωρήσει σε βαθύ επίπεδο είναι να κοιτάξεις τα ζώδια. Η αστρολογία επηρεάζει τις προσωπικότητές μας, οπότε είναι φυσικό να προσελκύουμε άλλα ζώδια παρόμοιας ή αντίθετης προσωπικότητας.

Είσαι περίεργη να δεις ποια ζώδια αποτελούν αυτά τα ιδανικά ζευγάρια; Ρίξε μια ματιά σε αυτά τα επτά ζευγάρια που αποτελούν τους ιδανικούς συνδυασμούς, σύμφωνα με την Caithlin Pena του Your Tango.

Ταύρος και Kαρκίνος

Ο πεισματάρης και πιστός Ταύρος και ο συναισθηματικός Καρκίνος είναι και οι δύο προστατευτικοί και καλοί  με τους άλλους. Αυτό σημαίνει ότι θα φροντίζουν ο ένας στον άλλο σε μια σχέση.

Είναι το είδος του ζευγαριού που είναι τόσο παθιασμένα ερωτευμένο μεταξύ του, που κάνει τα άλλα ζώδια να το ζηλεύουν.

Δίδυμοι και Κριός

Οι Δίδυμοι και ο Κριός είναι ανεξάρτητοι από τη φύση τους, αλλά και ενθουσιώδεις. Η αίσθηση της περιπέτειας του Κριού ικανοποιεί τον Δίδυμο, οπότε οι στιγμές μεταξύ τους είναι πάντα ενθουσιώδεις.

Ο Κριός και ο Δίδυμος είναι πιο πιθανό να δοκιμάσουν μαζί νέα πράγματα, επειδή νοιώθουν ως συνεργοί.

Λέων και Λέων

Αυτό είναι σωστό, ο τέλειος σύντροφος του Λέοντα είναι κάποιος τόσο σίγουρος και φιλόδοξος όσο και ο ίδιος.

Δεδομένου ότι ο Λέων είναι από τη φύση του ενθαρρυντικός, αυτό είναι το ζευγάρι που θα παρακινεί ο ένας τον άλλον σε οτιδήποτε. Θα αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλο ως βασιλιά ή βασίλισσα και ποτέ δεν θα συμβιβαστούν με κάτι λιγότερο όταν πρόκειται για την ευτυχία του άλλου.

Παρθένος και Παρθένος

Όπως και ο Λέων, ο Παρθένος περνάει καλά με άλλους Παρθένους γιατί ταιριάζουν με το λογικό και αναλυτικό τους μυαλό. Και οι δύο είναι άνετοι στα σχέδια και τα χρονοδιαγράμματα.

Παρόλο που μπορεί να μην δείχνουν προς τα έξω την αγάπη τους όπως άλλα ζώδια, δεν χρειάζεται γιατι ο ένας γνωρίζει ήδη τι αισθάνεται ο άλλος.

Ζυγός και Αιγόκερως

Ο Ζυγός και ο Αιγόκερως είναι ένα κλασικό παράδειγμα του «τα ετερώνυμα έλκονται» που λειτουργεί πραγματικά. Ο Ζυγός αγαπά να είναι κοινωνικός και γύρω από τους ανθρώπους, ενώ ο Αιγόκερως προτιμά τη μοναξιά και την ανεξαρτησία.

Ο Ζυγός είναι χαλαρός, ομιλητικός και τεμπέλης. Ο Αιγόκερως είναι αυστηρός και καχύποπτος, αλλά εργατικός. Γι 'αυτό ακριβώς ο αισιόδοξος χαρακτήρας του Ζυγού μπορεί να χαλαρώσει τον Αιγόκερω και ο Αιγόκερως μπορεί να ενθαρρύνει τον Ζυγό να εργαστεί σκληρότερα. Εξισορροπούνται μεταξύ τους!

Σκορπιός και Τοξότης

Η ανεξαρτησία είναι ένα χαρακτηριστικό που έχουν και ο Τοξότης και ο Σκορπιός. Και τελειώνει εκεί.

Ο Σκορπιός πατάει στη γη, αλλά ο Τοξότης είναι ανήσυχος. Ο Σκορπιός τείνει να αισθάνεται τα συναισθήματά του με όλη του τη δύναμη, ενώ ο Τοξότης τα έχει ήδη.

Αλλά όταν πρόκειται για αγάπη και οι δύο είναι προσεκτικοί και προστατεύουν τις καρδιές τους.

Υδροχόος και Ιχθείς

Παρόλο που ο Υδροχόος είναι ανεξάρτητος εκεί όπου ο Ιχθύς είναι εξαρτημένος, η δημιουργικότητα και η φαντασία τους, τους ενώνει.

Ο Ιχθύς, αν και επιφυλακτικός στην αρχή, λατρεύει να μιλά για το θέμα του ενδιαφέροντός του και ο Υδροχόος λατρεύει τη συναρπαστική συνομιλία. Ο Υδροχόος είναι επίσης αυθόρμητος κάτι το οποίο λατρεύει κρυφά ο Ιχθύς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ