Αυτά τα 4 ζώδια είναι πιο πιθανό να παντρευτούν το 2020 | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
11:23
27/12/2019

Αυτά τα 4 ζώδια είναι πιο πιθανό να παντρευτούν το 2020

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

H 1η Ιανουαρίου του 2020 δεν είναι μόνο η αρχή ενός νέου έτους, αλλά και η αρχή μιας νέας δεκαετίας. Κάποιοι μάλιστα μπορεί και να ξεκινήσουν τη δεκαετία, κάνοντας μια δέσμευση που θα κρατήσει για όλη τους τη ζωή. Εάν είσαι, λοιπόν, ερωτευμένη, το 2020 θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για να αποφασίσεις το μεγάλο βήμα. Σύμφωνα με τους αστρολόγους, υπάρχουν τέσσερα τυχερά ζώδια που είναι πιθανότερο να παντρευτούν το νέο έτος.

Ταύρος

Το 2020, ο Ταύρος θα έχει τον απρόβλεπτο Ουρανό που διέρχεται από το ζώδιο του. Όπως η αστρολόγος Amy Tripp, λέει στο Bustle: «Αυτό μπορεί να φέρει ξαφνικές αλλαγές και εκπλήξεις που θα αναστατώσουν τη ζωή σου και θα επιταχύνουν τις εξελίξεις». Όταν ο Ουρανός βρίσκεται στον Ήλιο σου, είναι συνηθισμένο να βλέπεις σημαντικές αλλαγές στη ζωή, όπως ο γάμος.

Μάλιστα, ο Ουρανός στον Ταύρο δεν θα φέρει μόνον αλλαγή, αλλά θα μπορούσε να φέρει και καταιγιστικές εξελίξεις. Σύμφωνα με τα όσα λέει στο Bustle η αστρολόγος των celebrities Kristin West, υπάρχει μια πιθανότητα ο Ταύρος να κάνει μια νέα γνωριμία στην αρχή του χρόνου, να ερωτευθεί και στη συνέχεια να το πάει για σοβαρή σχέση μέσα σε έξι μήνες. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ως Ταύρος, αισθάνεσαι πιο άνετα να μπαίνεις σε σχέσεις με αργούς ρυθμούς, αυτό μπορεί να είναι μια τεράστια αλλαγή.

Διάβασε και αυτό: 2019: Τρία τηλεοπτικά και δύο κινηματογραφικά reunions που μας συγκίνησαν πολύ [photos]

Παρθένος

Όπως και ο Ταύρος και εσύ Παρθένε, ως ζώδιο της γης, είναι πιθανό να νοικοκυρευτείς το 2020 λόγω της πρακτικής, σταθερής και γήινης φύσης σου. «Με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα «κλειδωμένους» μαζί στον Αιγόκερω, τόσο ο Ταύρος όσο και η Παρθένος θα λάβουν υποστήριξη από αυτούς τους δύο βαρέων βαρών πλανήτες», λέει η Tripp. Αυτή η ενέργεια μπορεί να εδραιώσει μια σχέση, ειδικά μία που χτίζεται αργά. Ο Κρόνος φέρνει οικοδόμηση και δέσμευση, ενώ ο Πλούτωνας φέρνει πάθος και βαθιά μεταμόρφωση. Όταν αυτά συνδυαστούν, μπορούν να προσφέρουν μεγάλη υποστήριξη σε νέες και υπάρχουσες σχέσεις.

Σκορπιός

Στη νέα χρονιά, ο Σκορπιός θα έχει υποστήριξη από τον Κρόνο, τον πλανήτη της δομής και τον συν-κυβερνήτη του, τον Πλούτωνα, ο οποίος είναι ο πλανήτης του μετασχηματισμού. Σύμφωνα με την Tripp, αυτό θα επιτρέψει στον Σκορπιό να υποβληθεί σε μια ολική μεταμόρφωση της ταυτότητάς του. Για παράδειγμα, εάν έχεις παραμείνει μόνη για τόσο πολύ καιρό και έχεις παραιτηθεί από την αναζήτηση του κατάλληλου συντρόφου για σένα, το 2020 θα μπορούσε να σου προκαλέσει έκπληξη. Ο Σκορπιός θα επηρεαστεί επίσης από τον Ουρανό στο νέο έτος, οπότε η συνάντηση νέων και συναρπαστικών ανθρώπων μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να αλλάξεις στην προοπτική σου για τον έρωτα. «Ο Σκορπιός μπορεί να αναζητήσει τον γάμο με έναν δοκιμασμένο και αληθινό σύντροφο ή να αναζητήσει κάτι πιο συναρπαστικό με κάποιον διαφορετικό», λέει η Tripp.

Ιχθείς

Ως αληθινή ρομαντική του ζωδιακού κύκλου, το 2020 θα είναι σίγουρα μια αξέχαστη χρονιά για σένα. Σύμφωνα με την Tripp, οι Ιχθείς είναι πιθανότερο να παντρευτούν το νέο έτος λόγω της υποστήριξης από τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Έτσι, το αποτέλεσμα που έχουν αυτοί οι πλανήτες για τον Σκορπιό, θα είναι παρόμοιο και για σένα. Το 2020, η διαμετακόμιση του Ποσειδώνα θα αυξήσει επίσης τις πιθανότητές να παντρευτείς καθώς η «επιθυμία συνένωσης» με έναν σύντροφο, θα είναι ισχυρή. Απλά, φρόντισε να αφιερώσεις χρόνο και να βεβαιωθείς ότι οικοδομείς μια υγιή σχέση. Κάτω, βέβαια, από αυτή την αλλαγή, υπάρχει μια πιθανότητα η συνεξάρτηση να είναι ένα ζήτημα.

Εάν η αναζήτηση της αγάπης και η ύπαρξη μιας σχέσης αποτελούν προτεραιότητα για σένα το νέο έτος, θα υπάρξουν ευκαιρίες για όλους. Οι πλανήτες κινούνται συνεχώς και φέρνουν μαζί τους νέα ενέργεια. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ζώδια που μπορούν να προσβλέπουν στο γάμο στη νέα χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ