Αυτα είναι τα 4 πιο ανταγωνιστικά ζώδια | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
7:55
3/9

Αυτα είναι τα 4 πιο ανταγωνιστικά ζώδια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το ζώδιο σου δεν είναι το μόνο στοιχείο όπου μπορείς να εντοπίσεις τις ανταγωνιστικές σου τάσεις. Μπορείς να εντοπίσεις τη δίψα σου για την πρωτιά τόσο στην τοποθέτησή σου στον Άρη όσο και στον κυβερνήτη του πρώτου Οίκου σου, γνωστού και ως το ζώδιο της ανόδου σου.

Ποια λοιπόν είναι τα 4 πιο ανταγωνιστικά ζώδια;

Κριός

Πιθανότατα δεν αποτελεί έκπληξη να δεις ότι ανήκεις σε αυτήν τη λίστα, Κριέ! Σε τελική ανάλυση, είσαι το πρώτο ζώδιο στον ζωδιακό κύκλο, πράγμα που σημαίνει ότι είσαι στη θέση του οδηγού. Κυβερνάσαι από τον πεινασμένο για δύναμη, Άρη, ο οποίος διέπει τις παρορμήσεις και την επιθετικότητά μας, οπότε είσαι πάντα έτοιμη για δράση. Δεν κρύβεις την ανάγκη σου να είσαι η καλύτερη και έχεις πάντα τη διάθεση για λίγο φιλικό ανταγωνισμό.

Ταύρος

Αγαπάς να ενδίδεις στα πιο ωραία πράγματα στη ζωή, Ταυρίνα, και δεν έχεις κανένα πρόβλημα να ενημερώσεις τον κόσμο ότι το γούστο σου είναι ανώτερο. Σε κυβερνά ο δεύτερος Οίκος, γνωστός και ως ο οίκος αξιών και περιουσιών, οπότε όταν βάζεις έναν υλικό στόχο, είναι όλα ή τίποτα. Θέλεις να αναγνωριστείς ως το πιο χλιδάτο και πιο φανταχτερό άτομο στον κύκλο σου και δεν θα σταματήσεις σε τίποτα μέχρι να αποδείξεις το status σου.

Αυτά είναι τα 4 πιο παρορμητικά ζώδια

Ζυγός

Απολαμβάνεις να εντυπωσιάζεις τους άλλους με τη γοητεία και την πανούργα στάση σου, Ζυγέ. Σε κυβερνά ο έβδομος Οίκος, γνωστός και ως Οίκος των συνεργασιών, οπότε για εσένα, ο ανταγωνισμός έγκειται στις σχέσεις που διατηρείς και στο πώς σε αντιλαμβάνονται οι άλλοι. Επειδή προσπαθείς να είσαι το πιο δημοφιλές και γοητευτικό άτομο, προσπαθείς να διατηρήσεις την ηρεμία μένοντας όσο το δυνατόν πιο ουδέτερη.

Σκορπιός

Σκορπιέ, μπορεί να είναι γνωστό ότι είσαι ευαίσθητη κάτω από αυτό το σκληρό εξωτερικό περίβλημα, αλλά υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι τρομοκρατούνται από το θανατηφόρο κεντρί σου. Σίγουρα, είσαι νευρική, αλλά είσαι επίσης εξαιρετικά ανταγωνιστική όσον αφορά στην κυριαρχία. Σε κυβερνά ο Πλούτωνας, ο πλανήτης που κυβερνά την εξουσία και την αναγέννηση, έτσι αποβάλλεις συνεχώς κομμάτια του εαυτού σας για να αποκαλύψεις μια ισχυρότερη, πιο αξιόπιστη εκδοχή του.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ