Αυτά είναι τα 3 ζώδια που μπορείς να εμπιστευθείς περισσότερο | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
16:24
14/9

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που μπορείς να εμπιστευθείς περισσότερο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η αστρολογία μας δίνει πληροφορίες για τον κόσμο μέσω πλανητικών πτυχών και συμπαντικών γεγονότων. Αλλά σε προσωπικό επίπεδο, χρησιμοποιούμε τα γενέθλιά μας για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο λειτουργίας μας και αυτό περιλαμβάνει την ειλικρίνεια και την τιμή μας - και τα δύο χαρακτηριστικά τα οποία επιτρέπουν στους ανθρώπους να μας εμπιστεύονται. Και αν έχεις αποκτήσει μια σταθερή φήμη ως αξιόπιστη με την καρδιά των ανθρώπων και τα βαθύτερα μυστικά τους, ανήκεις πιθανώς σε ένα από τα πιο αξιόπιστα ζώδια.

Ταύρος

Ας είμαστε ειλικρινείς, Ταυρίνα. Είσαι αρκετά ασφαλής με τον εαυτό σου, έτσι σου αρέσει να βοηθάς τους άλλους να αισθάνονται το ίδιο. Ως σταθερό σύμβολο, είσαι από τη φύση σου συνεπής και αξιόπιστη, υποδηλώνοντας στους άλλους ότι μπορούν να βασίζονται σε εσένα για να δημιουργήσουν έναν ασφαλή χώρο για τα μυστικά και την ευπάθειά τους. Σε κυβερνά επίσης ο δεύτερος Οίκος των αξιών και των υλικών αγαθών, όπου είναι φυσικό να έχουμε ανάγκη να νιώθουμε πιο σταθεροί.

8 σημάδια ότι η σχέση με τη φίλη σου είναι τοξική

Σκορπιός

Έχεις ένα μυστηριώδες πλεονέκτημα, Σκορπιέ και τείνεις να αφήνεις πολλά στη φαντασία. Επειδή όμως προσέχεις πολύ, μπορείς να εκτιμήσεις την αξία της ασφάλειας, οπότε δεν είσαι ο τύπος που θα αποκαλύψει τα μυστικά των άλλων. Και αν δεν συνδέονται στενά με εσένα, δεν σου αρέσει καν να ασχολείσαι με τις δουλειές άλλων ανθρώπων. Αυτό εξηγεί γιατί μπορεί να είσαι η πρώτη επιλογή κάποιου όταν αναζητά άνεση και ασφάλεια.

7 λόγοι για να αγαπήσεις έναν Αιγόκερω

Αιγόκερως

Ο λογικός Κρόνος, γνωστός και ως ο κυρίαρχος πλανήτης σου, Αιγοκερίνα, μπορεί να απαντήσει γιατί είσαι η απόλυτη πηγή άνεσης και σταθερότητας. Είσαι αξιόπιστη και δίνεις μεγάλη σημασία στην ηθική, ειδικά επειδή ο Κρόνος είναι ο πλανήτης που ασχολείται με την ηθική. Οι άνθρωποι γνωρίζουν ότι μπορούν να βασίζονται σε εσένα και να σε εμπιστεύονται, ακριβώς επειδή παίρνεις στα σοβαρά την άνεση και τη σταθερότητα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ