Αυτά είναι τα 3 ζώδια που λατρεύουν να συζητάνε για ώρες | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
7:40
17/4

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που λατρεύουν να συζητάνε για ώρες

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Εάν είσαι πολύ κοινωνική, πιθανότατα να πέρασες άσχημα τους τελευταίους μήνες. Η σύνδεση με τους φίλους και την οικογένεια ήταν πραγματικά δύσκολη για όλους - αλλά αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν είσαι κάποια που της αρέσει να κάνεις σε βάθος κουβέντες με τους άλλους. Ευτυχώς, τα 3 πιο ομιλητικά ζώδια που θα διαβάσεις παρακάτω, είναι επίσης ικανά να βρουν νέους και δημιουργικούς τρόπους σύνδεσης με τους άλλους.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι γεμίζουν πάντα ιδέες και ο ενθουσιασμός τους να μοιράζονται τις σκέψεις και τις απόψεις τους δεν τελειώνει ποτέ. Η περίεργη φύση τους τους κάνει να μην βαρεθούν ποτέ και οι άλλοι το βρίσκουν εύκολο να συνομιλήσουν μαζί τους. Η επιθυμία των Δίδυμων να είναι μαθητές της ζωής, τους ωθεί να αναζητούν συνεχώς νέους τρόπους μάθησης, ώστε να μην τελειώνουν ποτέ τα πράγματα που έχουν να πουν. Η επιθυμία τους να βουτήξουν αψήφιστα  σε νέα και ενδιαφέροντα θέματα, μπορεί μερικές φορές να τους εμποδίσει να ολοκληρώσουν αυτό που ξεκινούν, αλλά όσο θυμούνται ότι κάθε ιδέα που έχουν αξίζει τον χρόνο και την υπομονή τους, θα εκπληρώνεται πάντα.

Ζυγός

Το να έχουν κυβερνήτη την Αφροδίτη σημαίνει για τους Ζυγούς ότι η ανθρώπινη σύνδεση είναι το παν. Κάποιοι μπορεί να τους θεωρήσουν ως απελπισμένους ρομαντικούς, αλλά εξακολουθούν να είναι ένα ζώδιο του αέρα. Παρακινούνται από πνευματικές συνομιλίες, κατά προτίμηση σε έναν δημιουργικό ή καλλιτεχνικό χώρο. Η επιθυμία τους να είναι προσιτοί τους επιτρέπει να δημιουργήσουν βαθιές, ουσιαστικές σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω τους. Ως ζώδιο του αέρα που κυβερνάται από την Αφροδίτη, τα θέματα που τους αρέσει από τη φύση τους να συζητούν, βασίζονται στις σχέσεις, είτε παρέχοντας συμβουλές για γνωριμίες στην καλύτερη φίλη τους, είτε μιλώντας με ενθουσιασμό για το νέο άτομο που βλέπουν.

Υδροχόος

Ως το ελεύθερο, ανθρωπιστικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, η κύρια προτεραιότητα για τους Υδροχόους είναι η σύνδεση με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες πεποιθήσεις και απόψεις με αυτούς. Η κοινή χρήση των απόψεών τους με άτομα που εκτιμούν πραγματικά τη μοναδική ατομικότητά τους, είναι μεγάλη ανάγκη, μαζί με τη χρήση της φωνής τους για να μιλήσουν για τα θέματα που τους ενδιαφέρουν. Το κάλεσμα που αισθάνονται για να κάνουν δουλειά στην κοινότητα τροφοδοτεί την έμφυτη επιθυμία τους να κάνουν ξεκάθαρες σχέσεις και αυτό είναι κάτι που τους κάνει πραγματικά να ξεχωρίζουν. Η επιθυμία του Υδροχόου να ενισχύσει τις φωνές εκείνων που αναγκάζονται να σιωπήσουν, τους επιτρέπει να συμμετάσχουν σε κάτι πολύ μεγαλύτερο από τον εαυτό τους, κάτι το οποίο έχει μεγάλη σημασία για αυτούς.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ