Αυτά είναι τα 3 ζώδια για τα οποία ο Φεβρουάριος θα είναι ο καλύτερος μήνας της χρονιάς | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
9:01
4/2

Αυτά είναι τα 3 ζώδια για τα οποία ο Φεβρουάριος θα είναι ο καλύτερος μήνας της χρονιάς

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σε περίπτωση που η νέα δεκαετία δεν ξεκίνησε και τόσο καλά για σένα, μην απελπίζεσαι. Μπορεί τ' άστρα να έχουν άλλα σχέδια για σένα. Και αυτό γιατί ο δεύτερος μήνας του 2020, ο Φεβρουάριος φέρνει περισσότερο φως. Για μερικά ζώδια πιο πολύ από άλλα, βέβαια. Ιδού για ποια ακριβώς μιλάμε.

Δίδυμοι

Η μετατόπιση του Ήλιου στον επαναστάτη Υδροχοο μέσω του ένατου Οίκου της επέκτασης και του ταξιδιού σου, ήταν μια ανακούφιση και τώρα που ο Ήλιος ταξιδεύει πάνω από τον ορίζοντα στο γενέθλιο χάρτη σου, αισθάνεσαι σαν να είσαι στην κορυφή του κόσμου. Είτε σχεδιάζεις το επόμενο ταξίδι σου στο εξωτερικό είτε να ξεκινήσεις μια καινούργια δουλειά, το μυαλό σου επικεντρώνεται σε προσωπικούς στόχους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ο κυβερνών πλανήτης σου θα είναι ανάδρομος αυτό το μήνα μέσω του δέκατου Οίκου της καριέρας σου, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος για πανικό. Αντ 'αυτού, χρησιμοποίησε αυτή την ώθηση για να επανεξετάσεις και να επαναξιολογήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Αυτή είναι επίσης η κατάλληλη στιγμή για να ορίσεις τα απαραίτητα όρια στην καριέρα σου.

Ζυγός

Είσαι έτοιμη για μεγάλες στιγμές Ζυγέ; Με τον Ήλιο να αιωρείται πάνω από τον εκφραστικό πέμπτο Οίκο της φήμης, της αναγνώρισης και του ρομαντισμού, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι βρίσκεσαι στο επίκεντρο, όπως θα έπρεπε να είσαι. Ωστόσο, με τον Ερμή και τη μετατόπιση του Ήλιου στους ονειροπόλους Ιχθείς μέσω του τακτικού έκτου Οίκου της υγείας και της ρουτίνας σου, πιθανότατα θα προσπαθήσεις να προσφέρθείς να παρηγορήσεις κάποιον. Ποιος ξέρει, ίσως μάλιστα να προσφερθείς εθελοντικά για να βοηθήσεις έναν συνεργάτη σου.

Η πανσέληνος στο Λέοντα θα επισκιάσει τον ενδέκατο Οίκο της φιλίας και της δικτύωσης, κάτι το οποίο θα φέρει επίσης τη σαφήνεια σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου μαζί με τις ελπίδες, τις επιθυμίες και τα όνειρά σου. Ο κυβερνών πλανήτης σου, η Αφροδίτη, θα είναι επίσης στον τομέα των εταιρικών σχέσεών σου, έτσι θα υπάρξουν πολλά που θα πάρεις και θα δώσεις.

Υδροχόος

Μπήκαμε στον μήνα γενεθλίων Υδροχόε; Υπάρχει πάντα ένας λόγος για να χαμογελάσεις. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για όλα όσα δεν έχεις επιλέξει αλλά αναγκάστηκες να υπομείνεις αυτούς τους τελευταίους μήνες. Ο πλανητικός κυβερνήτης σου, ο Ουρανός, είναι τώρα άμεσος και αυτό είναι κάτι σημαντικό από μόνο του. Ωστόσο, ο Ερμής, ο αγγελιοφόρος, θα εισέλθει στο δεύτερο Οίκο των οικονομικών και της αυτοεκτίμησης, νωρίς μέσα στο μήνα και προτού γίνει ανάδρομος, έτσι ώστε τα θέματα που περιστρέφονται γύρω από τις συνήθειες των εξόδων σου, της ικανότητας σου να κερδίζεις χρήμα και του επιπέδου γενικής εμπιστοσύνης, θα βρίσκονται συνέχεια στο μυαλό σου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Η πανσέληνος στον Λέοντα θα προκαλέσει ευχάριστες αλλαγές στον τομέα συνεργασιών σου στις 9 Φεβρουαρίου, γεγονός που θα φέρει τη σαφήνεια στις σχέσεις σου και στην ικανότητά σου να συμβιβαστείς, ειδικά σε θέματα που αφορούν το σπίτι σου.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ