Αυτά είναι τα 3 πιο νοσταλγικά ζώδια που δεν αφήνουν το παρελθόν πίσω τους | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
8:14
16/9

Αυτά είναι τα 3 πιο νοσταλγικά ζώδια που δεν αφήνουν το παρελθόν πίσω τους

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η νοσταλγία είναι κάτι που πολλοί από εμάς βρήκαμε ως παρηγοριά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο καθώς ο κόσμος μπήκε σε lockdown και ακυρώθηκαν πολλά σχέδια. Οι περισσότεροι αναπολούν τις καλές μέρες πριν από την πανδημία, αλλά υπάρχουν και λίγοι εκλεκτοί που έχουν συνεχώς νοσταλγικές στιγμές και πιθανότατα αυτό έχει να κάνει με την αστρολογία. Ενώ υπάρχουν πολλά ζώδια που προτιμούν να παραμένουν ριζωμένα στο εδώ και τώρα, τα 3 πιο νοσταλγικά ζώδια δεν φαίνεται να μπορούν να αφήσουν το παρελθόν πίσω τους, εκεί που ανήκει!

Καρκίνος

Αυτά τα τρυφερά άτομα σκέφτονται συνεχώς τις αναμνήσεις, ειδικά τις παιδικές τους αναμνήσεις. Κυριαρχούνται από το φεγγάρι, το οποίο συχνά τους ωθεί να σκεφτούν αναμνήσεις που αφορούν την οικογένειά τους. Οι Καρκίνοι θυμούνται τα πάντα (είτε θέλουν είτε όχι) και ως ζώδιο που αναζητά συνεχώς συναισθηματική ασφάλεια, κρατούν αναμνήσεις για να τροφοδοτούν αυτήν την επιθυμία για ασφάλεια.

Η στιλίστρια της Katie Holmes μοιράζεται τα στυλιστικά tips της

Σκορπιός

Ως σταθερό ζώδιο του νερού του ζωδιακού κύκλου, οι Σκορπιοί βρίσκονται συχνά συναισθηματικά κολλημένοι στο παρελθόν. Ωστόσο, δεν το μοιράζονται συχνά με άλλους. Τους αρέσει να κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους, οπότε μπορείς να δεις μόνο το σκληρό εξωτερικό τους κέλυφος. Μην ξεγελιέσαι από αυτό, όμως καθώς αυτά τα άτομα δεν ξεχνούν τίποτα και επαναλαμβάνουν συνεχώς παλιές αναμνήσεις. Αισθάνονται τα πάντα πολύ βαθιά, έτσι συχνά έχουν μια σχέση αγάπης-μίσους με τη νοσταλγία.

Britney Spears: Διέγραψε τον λογαριασμό της στο Instagram - Η εξήγηση που έδωσε η ίδια

Ιχθείς

Οι Ιχθείς είναι οι ονειροπόλοι του ζωδιακού κύκλου, οπότε είναι τόσο λογικό να είναι νοσταλγικά άτομα. Ως το μεταβλητό ζώδιο του νερού, βρίσκουν άνεση στη φαντασία τους ή στις αναμνήσεις από το παρελθόν τους, ως τρόπο για να ξεφύγουν από τη σκληρή πραγματικότητα του παρόντος. Συχνά μεταφέρουν τη νοσταλγία σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο και είναι επαγγελματίες στο να φτιάχνουν στο μυαλό τους φαντασιώσεις που είναι πολύ καλύτερες από την ίδια τη μνήμη.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ