Αυτά είναι τα 3 πιο ισχυρά ζώδια | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
17:16
29/11/2021

Αυτά είναι τα 3 πιο ισχυρά ζώδια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

H εξερεύνηση του αστρολογικού χάρτη του κάθε ζωδίου μπορεί να σου δώσει πληροφορίες για τα κίνητρα, τα μοτίβα και τα δυνατά σημεία των άλλων γύρω σου, συμπεριλαμβανομένου του πόσο σκληρή και δυνατή είσαι. Και αν ανήκεις σε από τα 3 πιο ισχυρά ζώδια που θα διαβάσεις παρακάτω, ίσως να είσαι σε θέση να κατανοήσεις την επιρροή που μπορεί να έχεις γύρω σου.

Κριός

Οι άνθρωποι που έχουν το ηλιακό τους ζώδιο στον Κριό γνωρίζουν πολύ καλά τη δύναμή τους. Αυτό το ζώδιο κυβερνάται από τον Άρη, τον πλανήτη της αποφασιστικότητας και του πάθους. Αυτό του επιτρέπει να οδηγεί τους άλλους με ευκολία και να παίρνει τον έλεγχο όταν οι καταστάσεις ξεφεύγουν. Ο Κριός είναι ένα από τα πιο δυνατά ζώδια γιατί είναι έντονα ανεξάρτητος. Είναι ο ηγέτης του ζωδιακού κύκλου, ικανός να χαράξει νέα μονοπάτια που δεν υπήρχαν ποτέ πριν και τα κάνει όλα μόνος του.

4 τρόποι να συγχωρήσεις τον εαυτό σου

Λέων

Εάν είσαι Λέων, έχεις την αυτοπεποίθηση και την προοπτική που χρειάζονται για μια θέση ισχύος. Το να σε κυβερνά ο ήλιος σου δίνει την αξιοπιστία και τη δύναμη να προστατεύσεις την κοινότητά σου και το θάρρος και την καρδιά για να οδηγήσεις τους άλλους σε μια θετική λύση.

Ο Λέων είναι ένα από τα πιο δυνατά ζώδια λόγω του χάρισματός του ηλίου. Μπορεί να κάνει τους πάντες να αισθάνονται άνετα με το να είναι ο εαυτός τους, καθώς μεταδίδουν τη λαμπερή αυτοπεποίθησή τους.

Η βία έχει πολλές μορφές - Αναγνώρισε τα ύποπτα σημάδια σε μία σχέση

Σκορπιός

Αυτό το σταθερό ζώδιο του νερού είναι βαθιά σε αρμονία με τη συναισθηματική του πλευρά ωστόσο στην πραγματικότητα, είναι ο δυναμισμός του που κάνει έναν Σκορπιό παντοδύναμο. Είναι σταθερός, που σημαίνει ότι θα έχει τον έλεγχο, αλλά έχει το είδος της δύναμης να αναζωογονείται και να επαναπροσδιορίζεται εν κινήσει, χάρη στον κυβερνώντα πλανήτη του, τον Πλούτωνα, γνωστό και ως τον πλανήτη της προσωπικής δύναμης.

Η ενέργεια του Πλούτωνα είναι επίσης πολύ ανανεώσιμη και αναγεννητική. Οι Σκορπιοί είναι πρόθυμοι και ικανοί να μεταμορφωθούν πλήρως όποτε χρειαστεί.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ