Αυτά είναι τα 3 πιο εργατικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου - Δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
8:03
29/8/2020

Αυτά είναι τα 3 πιο εργατικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου - Δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ένας σκληρά εργαζόμενος δεν θέλει απλά να γίνουν τα πράγματα. Θέλει να γίνουν καλά. Τα ζώδια που εργάζονται σκληρά είναι εκείνα που είναι περισσότερο από πρόθυμα να κάνουν την επιπλέον δουλειά. Δεν εργάζονται μόνο σκληρά, αλλά πιστεύουν επίσης στη σημασία της δουλειάς.

Ποια είναι, λοιπόν, τα 3 πιο σκληρά εργαζόμενα ζώδια, σύμφωνα με την Jill Zwarensteyn του Your Tango;

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Κριός

Συγχαρητήρια, Κριέ! Είσαι ένα από τα ζώδια που εργάζονται πιο σκληρά από τα άλλα. Απολαμβάνεις το να είσαι η καλύτερη που μπορείς να είσαι και να έχεις την ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις τα ταλέντα σου. Δεν σου αρέσει η αδράνεια, οπότε φροντίζεις να είσαι πάντα απασχολημένη.

Όταν ολοκληρώσεις ένα project, αρχίζεις να εργάζεσαι στο επόμενο και εάν δεν υπάρχει επόμενο, ζητάς να κάνεις κάτι άλλο. Ο ενθουσιασμός σου για σκληρή δουλειά εκτιμάται πολύ από τους γύρω σου και αν δεν εκτιμάται, θα έπρεπε να γίνει!

Αυτό το διάβασες; Είσαι Παρθένος; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις και με ποια όχι

Παρθένος

Ο Παρθένος, κυριολεκτικά περιγράφεται ως σκληρά εργαζόμενος, έτσι, φυσικά, είσαι μέσα στη λίστα με τα πιο σκληρά εργαζόμενα ζώδια. Μπορεί να είσαι αφοσιωμένη στη δουλειά και να μην θέλεις να σε αποσπάσει τίποτε άλλο, όμως αυτό σημαίνει ότι θα καταβάλλεις αυτήν την επιπλέον προσπάθεια.

Η ξεχωριστή σου δύναμη ως σκληρά εργαζόμενη είναι ότι δίνεις προσοχή στις μικρότερες λεπτομέρειες και είσαι πολύ αναλυτική. Η απλή εκτέλεση της δουλειάς δεν είναι αρκετή για εσένα. Το να βεβαιωθείς ότι είναι τέλειο το αποτέλεσμα, είναι αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία.

Είσαι πολύ επικριτική για τον εαυτό σου, κάτι που τονώνει επίσης την επιθυμία σου να κάνεις τα πράγματα όσο καλύτερα μπορείς. Ωστόσο, πρέπει να είσαι πιο επιεικής με τον εαυτό σου, ειδικά επειδή είσαι τόσο σκληρά εργαζόμενη.

Διάβασε και αυτό: 7 λόγοι για να αγαπήσεις έναν Αιγόκερω

Αιγόκερως

Όταν πρέπει να κάνεις κάτι, δεν θα αφήσεις τους περισπασμούς να σε εμποδίσουν. Είσαι οπαδός της αυτοπειθαρχίας, η οποία είναι εξαιρετική αξία και σε κάνει άλλο ένα από τα πιο σκληρά εργαζόμενα ζώδια. Ενώ πολλοί άνθρωποι χρειάζονται κάποιον άλλον να τους παροτρύνει να παραμείνουν αφοσιωμένοι στον σκοπό τους, εσύ το έχεις κάνει ήδη με τον εαυτό σου.

Η ποιότητα είναι επίσης κάτι πολύ σημαντικό για εσένα. Όπως και η Παρθένος, το εκτιμάς όταν τα πράγματα γίνονται καλά. Οι σκληρά εργαζόμενοι δεν χτίζουν την εικόνα τους απλά κάνοντας τα πράγματα, αλλά και κάνοντάς τα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ