Άστρα και σχέσεις: Ποιοι είναι οι 3 πιο... καταστροφικοί συνδυασμοί ζωδίων | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
7:49
5/3/2021

Άστρα και σχέσεις: Ποιοι είναι οι 3 πιο... καταστροφικοί συνδυασμοί ζωδίων

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Eίναι αυτονόητο ότι ορισμένα άτομα απλά δεν μας κάνουν κλικ. Και οι αστρολόγοι υποστηρίζουν ότι τ' αστέρια έχουν μια επιρροή στον τρόπο με τον οποίο ταιριάζεις ή όχι με μια νέα γνωριμία. Ας μιλήσουμε, λοιπόν, για τα λιγότερο συμβατά ζώδια, τα οποία αποτελούν ένα οδηγό για τις σχέσεις που είναι δύσκολο να πάνε καλά και που δεν πρέπει ποτέ να προσπαθήσουν να γνωριστούν μεταξύ τους. Ποτέ δηλαδή.

Ρίξε μια ματιά για να δεις εάν εσύ και η σχέση σου βρίσκεστε στη λίστα των άτυχων ζευγαριών. Απλά μην μας κατηγορήσεις αν ανήκεις σε έναν από τους 3 παρακάτω συνδυασμούς που είναι οι πιο ασύμβατοι για σχέση. Τα άστρα φταίνε.

Τοξότης + Ταύρος

Ο Τοξότης και ο Ταύρος είναι τα δύο πιο διαφορετικά ζώδια στο ζωδιακό χάρτη και όχι με την αστεία έννοια του «τα ετερώνυμα έλκονται». Οι Τοξότες είναι γνωστοί για τα διασκεδαστικά, εξωστρεφή πνεύματα τους. Είναι αυτοί που είναι πιο πιθανό να πετάξουν σε ένα τροπικό μέρος για διακοπές ή να πάρουν το σακίδιο τους και να ταξιδέψουν για λίγους μήνες με τρένο στην Ευρώπη.

Σε αυτό, ο Ταύρος απαντά, «Δεν έχω καμία σχέση». Ο Ταύρος λατρεύει να μένει σπίτι με μια μπύρα, να ανάβει το τζάκι και να βλέπει σειρές στον καναπέ. Αυτή η ακραία δυναμική αφήνει τον Τοξότη να αναζητά εναγωνίως την ελευθερία, ενώ ο Ταύρος αισθάνεται αναγκασμένος να βγει και να κοινωνικοποιηθεί όταν προτιμά να μείνει σπίτι. Όχι καλός συνδυασμός, για να πούμε το λιγότερο.

 Καρκίνος + Ζυγός

Ο Καρκίνος και ο Ζυγός δεν είναι ένας καλός συνδυασμός. Στις ρομαντικές σχέσεις, οι Καρκίνοι δίνουν προτεραιότητα στα συναισθήματα έναντι της λογικής. Για παράδειγμα, αν δεν είναι ευχαριστημένοι με τον τρόπο που λες «καλημέρα», δεν μπορούν παρά να το αναφέρουν, ξεκινώντας συχνά καυγάδες για το τίποτα.

Οι Ζυγοί δεν το κάνουν καθώς θέλουν να μπορούν να προβλέπουν δύσκολες συνομιλίες και να έχουν τις απαντήσεις τους έτοιμες. Είναι το ειρηνικό ζώδιο της ζυγαριάς, θυμάσαι; Εάν πλησιάσεις αυθόρμητα ένα Ζυγό, κάτι το οποίο είναι πιθανό να κάνει ένας Καρκίνος, θα εκνευριστεί και θα παγώσει. Όχι και ο πιο σέξι συνδυασμός.

Δίδυμοι + Αιγόκερως

Οι μεγαλύτεροι καυγάδες στα παιχνίδια ένας προς έναν, γίνονται μεταξύ ενός Δίδυμου και ενός Αιγόκερω. Οι Δίδυμοι θα αρχίσουν να μιλάνε ασταμάτητα και θα σου πουν ακριβώς τι σκέφτονται για εσένα. Επιπλέον, γνωρίζουν όλα τα αδύναμα σημεία σου, οπότε όταν είναι έτοιμοι να διαφωνήσουν, θα επιτεθούν χωρίς έλεος.

Στο άλλο άκρο του φάσματος μάχης, ο Αιγόκερως προτιμά να σκέφτεται τα πράγματα και να σιγοβράζει πριν κάνει την αντεπίθεση. Ο Αιγόκερως είναι το είδος του ατόμου που δεν σου λέει τι σκέφτεται έως ότου εκραγεί! Είναι εύκολο να δούμε γιατί αυτό το ζευγάρι θα πολεμήσει μέχρι το πρωί και γιατί δεν είναι συμβατοί ως εραστές.

Στον αντίποδα, κάνε κλικ στον σ΄νδεσμο και δες 7 ιδανικούς συνδυασμούς ζωδίων για σχέσεις

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ