Ανάδρομος Ερμής την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου - Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σου (Mέρος Β’) | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
9:29
8/2

Ανάδρομος Ερμής την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου - Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σου (Mέρος Β’)

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπορεί να φαίνεται ενοχλητικό το γεγονός ότι ο ανάδρομος Ερμής πέφτει πάνω στην Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ωστόσο δεν σημαίνει ότι απαραίτητα θα φέρει δυσκολίες στη μόνιμη σχέση σου ή σε μια σχέση που ξεκινάς - ειδικά αν ξέρεις τι να προσέξεις. Διάβασε παρακάτω το ωροσκόπιο της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου και πώς θα το επηρεάσει αυτό ο ανάδρομος Ερμής, σύμφωνα με την Nina Kahn του Bustle, οπότε να είσαι πλήρως προετοιμασμένη για οτιδήποτε συμβεί.

Αν ανήκεις σε κάποιο από τα πρώτα έξι ζώδια του ζωδιακού κύκλου, κάνε κλικ στον σύνδεσμο εδώ.

Ζυγός

Γνωρίζεις ότι οι ανάδρομοι έχουν την τάση να φέρνουν πίσω τους πρώην εραστές που μας στοιχειώνουν; Λοιπόν, Ζυγέ, ψάξε για ένα SMS ή για ένα μήνυμα στο Messenger ή στο Instagram από ένα φάντασμα του παρελθόντος των σχέσεων σου. Εάν αισθάνεσαι τον ρομαντισμό της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου και ενδιαφέρεσαι να ξαναζωντανέψεις τη φλόγα σου, κάνε το με προσοχή καθώς τυχόν σχέσεις που ξεκινούν κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή είναι απίθανο να διαρκέσουν πολύ αργότερα.

Σκορπιός

Αυτή η ανάδρομη πορεία σε ταξιδεύει σε ένα συναισθηματικό ταξίδι, Σκορπιέ, οπότε μην πιέσεις τον εαυτό σου να κάνει οποιαδήποτε φανταχτερά σχέδια για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Το να παραγγείλεις ένα δείπνο μέσω delivery με τον σύντροφο σου ή να δείτε αγκαλιά μια σειρά στο Netflix, φαίνεται αυτή τη στιγμή εξίσου ρομαντικό με ένα καυτό ραντεβού στην πόλη. Οπότε άφησε τον εαυτό σου να απολαύσει ένα οικείο και άνετο χρόνο εκείνη την ημέρα. Η καρδιά σου θέλει απλώς να τρέφεται.

Διάβασε και αυτό: 4 κoρυφαίες νέες τάσεις ευεξίας

Τοξότης

Είναι δύσκολο να επικοινωνήσεις με σαφήνεια κατά τη διάρκεια των ανάδρομων περιόδων του Ερμή, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός, Τοξοτίνα, ότι αισθάνεσαι λίγο χαμένη όταν πρόκειται για ερωτικές κουβέντες. Ρομαντικές εντάσεις θα μπορούσαν να προκύψουν γύρω από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, λόγω παρερμηνευμένων SMS ή παρεξηγημένων συνομιλιών. Να είσαι πολύ σαφής όταν επικοινωνείς με τον σύντροφό σου, για να διασφαλίσεις ότι τα συναισθήματά σου δεν θα χαθούν στη μετάφραση.

Αιγόκερως

Αυτός ο ανάδρομος Ερμής σε χτυπά εκεί που πονάς, Αιγοκερίνα: στο πορτοφόλι σου. Οι οικονομικές πιέσεις μπορεί να σε εμποδίσουν από το να σκεφτείς πολλά πράγματα αυτήν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να δημιουργήσεις ρομαντική ατμόσφαιρα με λίγα χρήματα. Προσφέροντας ένα αισθησιακό μασάζ στο σύντροφό σου θα κάνεις κάτι που θα αξίζει τον κόπο χωρίς να φέρεις τα πάνω κάτω στο budget σου.

Υδροχόος

Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, Υδροχόε, μπορεί να είναι δύσκολο να έρθεις σε επαφή με τις πραγματικές επιθυμίες σου - κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε σύγχυση τόσο την καρδιά σου όσο και το πρόγραμμά σου. Αισθάνεσαι μια τάση μη δέσμευσης με κάθε δυνατό τρόπο, οπότε διατήρησε τα σχέδια για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, χαλαρά και ευέλικτα. Εάν χρειάζεσαι χρόνο για να επεξεργαστείς τα συναισθήματά σου όταν πρόκειται για μια ρομαντική ατμόσφαιρα, να είσαι ξεκάθαρη και για αυτό.

Ιχθείς

Αυτή η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου απαιτεί να κοιτάξεις τον εαυτό σου, Ιχθύ. Ο ανάδρομος Ερμής είναι εξαντλητικός, ειδικά τώρα που έκανες πολύ βαθιά ενδοσκοπική δουλειά. Έτσι, όταν πρόκειται να κάνεις σχέδια με τον σύντροφό σου, θέλεις να χαθείς σε μια φανταστική ατμόσφαιρα. Περάστε τη μέρα στο κρεβάτι, μιλώντας για τις ελπίδες και τα όνειρά σας και μεγιστοποιήστε τον ρομαντισμό.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ