(αναβολή) Τα «Κρυφά Απογεύματα» στηρίζουν τα Praksis & Κέντρο Ζωής

01.12.2010
H No Frost theatre group στηρίζει την καμπάνια-εκστρατεία ενημέρωσης για τον ιό του HIV των οργανώσεων Praksis & Κέντρο Ζωής!

H No Frost theatre group στηρίζει την καμπάνια-εκστρατεία ενημέρωσης για τον ιό του HIV των οργανώσεων Praksis & Κέντρο Ζωής!

Με αφορμή την 1η Δεκεμβρίου - Παγκόσμια Ημέρα Κατά του AIDS - τα έσοδα της παράστασης «Κρυφά Απογεύματα» της Δευτέρας 6 Δεκεμβρίου θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου των δύο οργανώσεων.

Λόγω των κινητοποιήσεων και των έκτακτων μέτρων ρύθμισης της κυκλοφορίας που ανακοινώθηκαν χθες από την Τροχαία, η παράσταση για την ενίσχυση των Οργανώσεων μεταφέρεται για το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010.

Η παράσταση της Δευτέρας 06 Δεκεμβρίου 2010 θα πραγματοποιηθεί κανονικά για το κοινό.

H εκστρατεία «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΕΞΕΤΑΣΗ: το δικό μας μότο ζωής» είναι μία πανελλαδικής εμβέλειας καμπάνια η οποία απευθύνεται σε νέους ηλικίας 15 - 35 ετών όλου του πολιτισμικού παζλ που βρίσκεται στην Ελλάδα (η ενημέρωση είναι μεταφρασμένη σε 12 διαφορετικές γλώσσες), ενώ ταυτόχρονα όλο το δημιουργικό υλικό της καμπάνιας είναι προσαρμοσμένο και για άτομα με αναπηρίες (κωφούς και τυφλούς). Στόχος της εκστρατείας αυτής που διενεργούν οι ΜΚΟ: PRAKSIS και ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ, είναι να διαρκεί όλο το έτος και όχι μόνο την 1η Δεκέμβρη. Η καμπάνια αυτή υποστηρίζεται από το ΚΕΕΛΠΝΟ.

www.praksis.gr

www.kentrozois.gr


«Κρυφά Απογεύματα» του Δημήτρη Μωραΐτη

Θέατρο Χώρα - Σκηνή Μικρή Χώρα
(Αμοργού 20, Κυψέλη, τηλ.: 2108673945)
Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Σαβ. - Κυρ. - Δευτ. στις 21.00
Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ, 10 ευρώ (φοιτητικό)

Παραγωγή: Ανέστης Xρυσάφης/ No Frost Theatre Group
Σενάριο/Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μωραΐτης
Σκηνογράφος / Ενδυματολόγος: Μαρία Παλάντζα
Κίνηση / χορογραφίες: Νάνσυ Κοντονίκου
Σχεδιασμός φωτισμού / Ήχοι: Γιώργος Σπηλιόπουλος
Παίζουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Βουβάκης Τάκης Παρασκευόπουλος Ανέστης Χρυσάφης