Σκάνδαλο: η πριγκίπισσα Κέιτ τόπλες σε περιοδικό

14.09.2012
Δεν ξεκίνησε καλά η σημερινή μέρα του πριγκιπικού ζεύγους που αυτό τον καιρό βρίσκεται στην Κουάλα Λουμπούρ στο πλαίσιο επίσημου ταξιδιού στον Νότιο Ειρηνικό.


Στο τραπέζι του πρωινού βρήκαν την Κέιτ (Kate) και τον Γουίλιαμ (William) τα κακά μαντάτα.

Όπως μεταδίδουν πηγές της MailOnline, το πριγκιπικό ζεύγος ενημερώθηκε ότι το γαλλικό περιοδικό "Closer" πρόκειται να δημοσιεύσει τόπλες φωτογραφίες της 30χρονης δούκισσας του Κέιμπριτζ που τραβήχτηκαν προφανώς από παπαράτσι κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ταξιδιού τους στη Γαλλία. Και όλα αυτά κάτω από τον όρο "αποκλειστικό".

"Ο δούκας και η δούκισσα έμαθαν τα νέα κατά τη διάρκεια του πρωινού. Προφανώς στεναχωρήθηκαν και απογοητεύτηκαν καθώς νιώθουν ότι παραβιάστηκε το δικαίωμά τους για ιδιωτική ζωή ιδιαίτερα σε περίοδο διακοπών", μεταφέρουν "υψηλές πηγές" τονίζοντας ταυτόχρονα ότι οι πρίγκιπες είναι έτοιμοι να κινηθούν δικαστικά αφήνοντας σοβαρότατες αιχμές σχετικά με την αυθεντικότητα των φωτογραφιών.

Πάντως, παρόλο που δύσκολα μπορεί να πιστέψει κανείς ότι η πάντα τυπική Κέιτ υπέπεσε σε τέτοιο ατόπημα, στις φωτογραφίες που σήμερα διαφημίστηκαν–αρχικά- στην ιστοσελίδα του περιοδικού και στη συνέχεια κυκλοφόρησαν στα περίπτερα φαίνεται η Κέιτ βγάζοντας το πάνω μέρος του μπικίνι αλλά και χωρίς αυτό.

Σε άλλες πόζες φαίνεται ο Γουίλιαμ να βάζει λάδι στην πλάτη της αγαπημένης του φτάνοντας πολύ χαμηλά, μέχρι και μέσα από το κάτω μέρος του μαγιό, ενώ η Κέιτ -ή έστω κάποια νεαρή που της μοιάζει πάρα πολύ- διακρίνεται να απολαμβάνει τον ηλιο χωρίς το σουτιέν της.

Αυτή δεν η πρώτη φορά, καθώς πριν από λίγους μήνες είχαν δημοσιευτεί και άλλες φωτογραφίες του ζεύγους –από το ταξίδι το μέλιτος συγκεκριμένα- και είχαν επίσης προκαλέσει σάλο.

Πληροφορίες θέλουν το παλάτι να έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασίες εναντίον του περιοδικού, ενώ τον Γουίλιαμ έξαλλο.

Είναι γνωστή η ευαισθησία του 30χρονου πρίγκιπα στο θέμα των παπαράτσι καθώς εφόσον τους θεωρεί υπεύθυνους για τον θάνατο αλλά και για τη θλίψη που βίωσε όλα τα χρόνια του γάμου της –και μετά- προσπαθεί με νύχια και με δόντια να γλιτώσει την Κέιτ του από αυτό τον μπελά. Δυστυχώς όμως, χωρίς αποτέλεσμα.

Οι φωτογραφίες λέγεται ότι τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια σύντομων διακοπών του ζεύγους στη Γαλλία την περασμένη εβδομάδα και η αρχισυντάκτρια του περιοδικού αντιλαμβάνεται το όλο θέμα –αν μη τι άλλο- με χιούμορ.

"Ο πρίγκιπας Χάρι (Harry) θα νιώθει λιγότερο μόνος από την Παρασκευή και μετά που το τεύχος θα κυκλοφορήσει", υποστηρίζει η Λόρενς Πιου (Laurence Pieau) αναφερόμενη σαφώς στο πρόσφατο σκάνδαλο με τις γυμνές φωτογραφίες του μικρού πρίγκιπα, ενώ κομπάζοντας για την επιτυχία του εντύπου της, τονίζει ότι "όλος ο κόσμος θα μιλά για αυτές της φωτογραφίες".

"Θα δείτε την Κέιτ τελείως τόπλες και θα υπάρχουν και… ρώγες", συνέχισε προκαλώντας η Πιου για τις φωτογραφίες που μεταξύ άλλων κατέγραψαν τους πρίγκιπες να βάζουν αντηλιακό και να κολυμπούν στην πισίνα.

Προς το παρόν επίσημη αντίδραση δεν έχουμε από το παλάτι, όμως ο Γουίλιαμ και η Κέιτ αναμένονται να συνεχίσουν κανονικά το πρόγραμμα της επίσημης επίσκεψής τους.

Ζ. Κ.