Η πορεία από την "Κέιτ" στη "βασίλισσα Κάθριν"

13.04.2011
"16 και σήμερα" μέχρι τη μέρα που η 29χρονη κοινή θνητή θα αναλάβει και επίσημα τον ρόλο της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας και οι ειδικοί αναλυτές χαμογελούν με ικανοποίηση εκτιμώντας τη μέχρι τώρα πορεία της!


"16 και σήμερα" μέχρι τη μέρα που η 29χρονη κοινή θνητή θα αναλάβει και επίσημα τον ρόλο της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας και οι ειδικοί αναλυτές χαμογελούν με ικανοποίηση εκτιμώντας τη μέχρι τώρα πορεία της!

Σύμφωνα με τους ειδικούς, λοιπόν, η Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) έχει ήδη κερδίσει μεγάλο μέρος των εντυπώσεων στον δύσκολο δρόμο που επέλεξε να βαδίσει και στέκεται με ψηλά το κεφάλι απέναντι και στις δύο μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει: αυτή της ισχυρής πιθανότητας να γίνει μια μέρα βασίλισσα και αυτή της αναπόφευκτης σύγκρισης με τη μητέρα του αγαπημένου της, πριγκίπισσα Νταϊάνα (princess Diana).

Από τον Φεβρουάριο που πραγματοποίησε την πρώτη της κοινή επίσημη εμφάνιση με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ (prince William) η Κέιτ έδειξε ότι έχει όλα τα επικοινωνικά προσόντα για την υψηλή θέση που ετοιμάζεται να αναλάβει.

Γεννημένη και μεγαλωμένη στο χωριό του Μπάκλμπέρι δυτικά του Λονδίνου, νεαρή Μίντλετον θα φέρει έναν αέρα φρεσκάδας στη βασιλική οικογένεια, σύμφωνα με την η Τζένι Μποντ (Jenny Bond), σύμβουλο περί βασιλικών θεμάτων του Associated Press. "Είναι ώριμη, έρχεται από μια μεσοαστική οικογένεια και πιστεύω ότι είναι τρελά ερωτευμένη με τον άντρα της. Το πιο σπουδαίο πράγμα για εκείνη, όμως, είναι ότι έχει εμπειρίες στη ζωή της", υποστηρίζει η Μποντ.

Στη μέχρι τώρα πορεία της η Κέιτ Μίντλετον έχει φανεί πολύ άνετη και χαρούμενη για αυτό που κάνει κερδίζοντας την καρδιά του βρετανικού λαού, όπως είχε κάνει πριν από πολλά χρόνια και η Νταϊάνα.

Ακόμη ένα σημείο στο οποίο φαίνεται ότι μοιάζει με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα η γυναίκα που πρόκειται να παντρευτεί τον πρωτότοκό της, είναι το απαράμιλλο στυλ της. Ό,τι φοράει η Κέιτ γίνεται μόδα και αυτό είναι αδιάσειστο γεγονός.

Εν κατακλείδι, φαίνεται πως ο δρόμος που οδηγεί από την "κοινή θνητή Κέιτ" στην γυναίκα που κατά πάσα πιθανότητα κάποια στιγμή στο μέλλον θα γίνει "βασίλισσα Κάθριν", από εδώ και πέρα θα είναι ομαλός και καλοστρωμένος, ως αποτέλεσμα των δικών της προσωπικών κινήσεων.

Για περισσότερες λεπτομέρειες –και φυσικά εικόνες- επί του θέματος δείτε το βίντεο που συνοδεύει την είδηση.

Ζωή Κίττα