Η Καμίλα είναι "θεά" - Η απίστευτη κίνηση που έκανε πίσω από την πλάτη των Trumps [video]

05.06.2019
Η Καμίλα είναι "θεά" - Η απίστευτη κίνηση που έκανε πίσω από την πλάτη των Trumps [video]
Η δούκισσα της Κορνουάλλης έχει γίνει viral για έναν απίθανο λόγο!

Ο πρόεδρος και η πρώτη κυρία της Αμερικής συνεχίζουν την τριήμερη επίσκεψή τους στη Μεγάλη Βρετανία και, όπως είναι φυσικό, όλα τα βλέματα είναι στραμμένα επάνω τους.

Στο "περιθώριο" των συναντήσεών τους, ωστόσο, με μέλη της βασιλικής οικογένειας, έχουμε δυο γεγονότα που συζητιούνται πολύ, σήμερα.

Από τη μία πλευρά έχουμε τη μία και μόνο συνέντευξη που παραχώρησε ο Donald Trump στην οποία, στην ουσία, προσπάθησε να "μαζέψει" το "κακό" που έκανε αποκαλώντας τη Meghan Markle "κακιά" και από την άλλη έχουμε έναν "επικοινωνιακό άσσο" από τη δούκισσα της Κορνουάλλης!

Την πρώτη μέρα της επίσκεψής τους, οι Trumps επισκέφτηκαν το Clarence House όπου ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του τους πρόσφεραν τσάι. Η φωτογραφία επάνω είναι από τη στιγμή που οι τέσσερίς τους πόζαραν για μια αναμνηστική φωτογραφία.

Στο τέλος αυτού του... ενσταντανέ ωστόσο, η κάμερα κατέγραψε κάτι απίθανο με πρωταγωνίστρια την Καμίλα.

Την ώρα που οι υψηλοί καλεσμένοι της αποχωρούσαν από το δωμάτιο ακολουθούμενοι από τον σύζυγό της και διάδοχο του θρόνου, η δούκισσα της Κορνουάλλης γύρισε προς τους δημοσιογράφους -με τους οποίους, παρεμπιπτόντως αστειευόταν σε όλη τη διάρκεια της photo session- και τους έκλεισε το μάτι!

Η σκηνή αναπαράγεται στο διαδύκτιο πυρετωδώς από χθες, συνοδευόμενη με άκρως κολακευτικά σχόλια για την Καμίλα, που, αποδεικνύει ακόμη μία φορά πως "τον έχει τον τρόπο" της!

Ιδού και το εν λόγω περιστατικό. Respect Καμίλα!

Ζωή Κίττα