Καταπολέμησε φυσικά τον πονοκέφαλο την ώρα που κάνεις μπάνιο | αρμονικη ζωη , υγεία | womenonly.gr | Αρμονική Ζωή
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΖΩΗ / ΥΓΕΙΑ
8:06
10/5/2018

Καταπολέμησε φυσικά τον πονοκέφαλο την ώρα που κάνεις μπάνιο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Κάτι το άγχος, κάτι οι έντονες αλλαγές του καιρού και κάτι η κούραση που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά, ο πονοκέφαλος έχει εξελιχθεί σε μόνιμο επισκέπτη.

Το μεγαλύτερο μέρος των γυναικών ομολογεί πως υποφέρει από ημικρανίες σχεδόν καθημερινά, με τους πόνους στον αυχένα να οδηγούν συχνά στην πλήρη αδυναμία για οποιαδήποτε δραστηριότητα.

Φυσικά, τα ισχυρά παυσίπονα σε αυτές τις περιπτώσεις κρίνονται απαραίτητα, ωστόσο αξίζει να δοκιμάσουμε μία ακόμα τεχνική ανακούφισης που απέχει από τις χημικές ουσίες των φαρμάκων.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το μασάζ στις περιοχές του κεφαλιού και του αυχένα μπορεί να έχει θεαματικά αποτελέσματα αν γίνει σωστά, με μία ακόμα τεχνική να κάνει θραύση.

Ποια είναι αυτή; Το μασάζ στο ντους. Μόνη σου!

Κάθε φορά που λούζεις τα μαλλιά σου φρόντισε το νερό να είναι ζεστό. Με απαλές και αργότερα πιο έντονες κυκλικές κινήσεις στο τριχωτό του κεφαλιού όσο έχεις το σαμπουάν επάνω, μπορείς να φτάσεις μέχρι τον αυχένα και να συνεχίσεις τις μαλάξεις και τα τσιμπήματα στα «προβληματικά» σημεία.

Με τον τρόπο αυτό οι περιοχές που σε ταλαιπωρούν αιματώνονται καλύτερα και «λύνονται», με αποτέλεσμα οι μύες να χαλαρώνουν, η ένταση να φεύγει και το σώμα σου να… σε ευχαριστεί.

Προσοχή όμως:

Μετά την όλη διαδικασία φρόντισε να στεγνώσεις πολύ καλά τα μαλλιά σου, καθώς η υγρασία της νωπής version τους μόνο κακό θα κάνει στον αυχένα σου!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ