Τι φανερώνει για σένα το μέρος του σώματος σου που πλένεις πρώτο στο ντους | αρμονικη ζωη , ευ ζην , ψυχολογια | womenonly.gr | Αρμονική Ζωή
16:36
1/3/2019

Τι φανερώνει για σένα το μέρος του σώματος σου που πλένεις πρώτο στο ντους

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Φανερώνει πολλά για την προσωπικότητά σου.

Οι πρωινές ρουτίνες συχνά αρχίζουν με κάποιο ντους για τους περισσότερους ανθρώπους. Ωστόσο, ο τρόπος που κάνει μπάνιο ο καθένας είναι διαφορετικός. Μπορεί να μην το έχεις παρατηρήσει, αλλά υπάρχει μια τάση να ξεκινάς το μπάνιο σου από ένα συγκεκριμένο μέρος του σώματος σου. Υποσυνείδητα, η απόφαση λαμβάνεται από το σώμα σου και μαρτυράει πολλά για την προσωπικότητά σου.

Διάβασε πώς τα μέρη του σώματος που επιλέγουμε να πλύνουμε πρώτα, σχετίζονται με τη λειτουργία του μυαλού μας σύμφωνα με το brightside.me

Διάβασε επίσης: Πες μου σε ποια σειρά γεννήθηκες να σου μιλήσω για τον χαρακτήρα σου

1. Εάν πλένεις πρώτο το πρόσωπό σου
Αυτό σημαίνει ότι φροντίζεις και τις πέντε αισθήσεις - οσμή, όραση, γεύση, αφή και ακοή. Σημαίνει ότι ανησυχείς πολύ για την εικόνα του προσώπου σου και πώς σε βλέπουν οι άλλοι και θέλεις να λαμβάνεις τη μέγιστη προσοχή από αυτούς. Πάντα ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα και μερικές φορές, απογοητεύεσαι ή αγχώνεσαι και ίσως αισθάνεσαι αμηχανία. Είναι δύσκολο για τους ανθρώπους σαν και εσένα να ακούν άσχημα πράγματα για τον εαυτό τους.

2. Εάν πλένεις πρώτα τα χέρια ή τα πόδια
Εάν είσαι από εκείνες που δίνουν προσοχή στα πόδια τους πρώτα, μπορείς να αποκαλείς τον εαυτό σου ταπεινό και προσγειωμένο στη γη. Ωστόσο, υπάρχει και η άλλη πλευρά σε αυτό. Τα χέρια ή τα πόδια είναι επίσης τα σύμβολα της δύναμης και της θέλησης. Έτσι, το πλύσιμο τους πρώτα, δείχνει ότι δεν έχεις κανένα φόβο να εκφράσεις τις επιλογές σου. Είτε μισείς κάτι είτε το αγαπάς.

3. Εάν πλένεις πρώτα τα ευαίσθητα σημεία σου
Εάν πλένεις πρώτα την ευαίσθητη περιοχή σου πιθανότατα είσαι ντροπαλή. Μπορεί να αποκαλείς τον εαυτό σου εσωστρεφή, ή να έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση. Δεν δίνεις μεγάλη προσοχή στις κοινωνικές ομάδες, ωστόσο, όσοι σε γνωρίζουν στενά λένε ότι είσαι ο πιο γνήσιος άνθρωπος στη γη. Αγωνίζεσαι σκληρά για να σταθείς στο ύψος σου και ίσως παραιτείσαι εύκολα, αλλά μπορείς να κάνεις όσους βρίσκονται κοντά σου να αισθάνονται άνετα μαζί σου.

Διάβασε επίσης: 6 ανέξοδα beauty tips που πρέπει να δοκιμάσεις άμεσα!

4. Εάν λούζεις πρώτα τα μαλλιά σου
Εάν το κεφάλι ή τα μαλλιά σου είναι το μέρος του σώματός σου που πλένεις πρώτα στο ντους, είσαι ένα άτομο που θέλει πειθαρχία και τάξη. Το ανώτατο σημείο του σώματός μας γενικά υποδηλώνει δύναμη και όταν το πλένουμε πρώτο δείχνει ότι έχουμε μια σταθερή γνώμη για τα πάντα. Επίσης, διαχειρίζεσαι πολύ καλά τον χρόνο και φημίζεσαι για τη συνέπειά σου. Συχνά βάζεις το μυαλό σου πάνω από τα πλούτη όταν επιλέγεις τους φίλους σου.

5. Εάν πλένεις πρώτα τις μασχάλες σου
Τότε είσαι πιθανότατα δημοφιλής στους κοινωνικούς σου κύκλους ως αξιόπιστο άτομο. Επίσης, είσαι από αυτές που δεν φοβούνται τη σκληρή δουλειά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ