Πότε δεν χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη | αρμονικη ζωη , ευ ζην , ψυχολογια | womenonly.gr | Αρμονική Ζωή
0:00
2/7/2012

Πότε δεν χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το να ζητάς συγγνώμη, όταν υπάρχει λόγος ή με τις πράξεις σου έβλαψες κάποιον είναι πράξη καλοσύνης και αυτογνωσίας ενώ δείχνει τη βαθύτατη λύπη σου για τα λάθη στα οποία υπέπεσες.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 6
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Από τη Δήμητρα Γκούντρα   Όταν η λέξη «συγγνώμη» χρησιμοποιείται σωστά, σε βοηθά να οικοδομήσεις σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας με τους γύρω σου. Ωστόσο, όπως και οι περισσότερες γυναίκες, έτσι

Από τη Δήμητρα Γκούντρα

Όταν η λέξη «συγγνώμη» χρησιμοποιείται σωστά, σε βοηθά να οικοδομήσεις σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας με τους γύρω σου. Ωστόσο, όπως και οι περισσότερες γυναίκες, έτσι κι εσύ έχεις την τάση και την κακή συνήθεια να νιώθεις ενοχές κάνοντας συχνά χρήση της συγγνώμης ακόμη και όταν δε χρειάζεται. Είσαι ενοχική ακόμη και όταν δεν ευθύνεσαι για κάτι, κατάσταση που σου στερεί την ηρεμία και τη γαλήνη καταστρέφοντας παράλληλα την αυτοεκτίμησή σου. Επειδή όμως δε χρειάζεται να γίνεσαι πάντα το θύμα μάθε σε ποιές περιπτώσεις δε χρειάζεται να απολογείσαι, να δικαιολογείσαι να ζητάς συγχώρεση. Κλίκαρε στο επόμενο για να το μάθεις.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 6
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ