Ποια κουπ ταιριάζει στο σώμα σου; | αρμονικη ζωη , ευ ζην , ψυχολογια | womenonly.gr | Αρμονική Ζωή
15:00
14/9/2015

Ποια κουπ ταιριάζει στο σώμα σου;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αν σου λέγαμε ότι για να φανείς πιο αδύνατη ή με πιο αρμονικό σώμα αρκεί να αλλάξεις το χτένισμά σου, θα μας πίστευες; Όχι; Ε, λοιπόν, θα έπρεπε!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p>Τα μαλλιά μας είναι το «κλειδί» της εμφάνισής μας. Μπορεί να μας κάνουν να φαινόμαστε πιο νέες ή μεγαλύτερες σε ηλικία, δυναμικές, με αυτοπεποίθηση. Και τι μεγαλύτερη απόδειξη γι’

Τα μαλλιά μας είναι το «κλειδί» της εμφάνισής μας. Μπορεί να μας κάνουν να φαινόμαστε πιο νέες ή μεγαλύτερες σε ηλικία, δυναμικές, με αυτοπεποίθηση. Και τι μεγαλύτερη απόδειξη γι' αυτό από τις ίδιες τις ηθοποιούς και τον τρόπο που μεταμορφώνονται από ταινία σε ταινία και με αλλαγές που αφορούν κυρίως το χρώμα και το στιλ των μαλλιών τους.

Μελέτη του Παν/μίου Yale κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες διαμορφώνουμε άποψη για άλλες γυναίκες μέσα σε 3 δευτερόλεπτα, βασιζόμενες κυρίως στα μαλλιά και στο πρόσωπο, ενώ στη συνέχεια παρατηρούμε το σώμα, το στήθος, τη μέση, τους γλουτούς.

Τα μαλλιά δηλαδή, επειδή βρίσκονται κοντά στο πρόσωπο, αποτελούν το φίλτρο μέσω του οποίου κρίνεται από τους άλλους το σύνολο της εμφάνισής μας και το σώμα μας. Οι δε στιλίστες σε συνεργασία με τους κομμωτές δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην κουπ των μαλλιών ανάλογα με το σωματότυπο της γυναίκας.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ